Houten tulpen in een rieten mand

  • Posted on
  • By Stefan Molders - Molders Media
  • 0
Houten tulpen in een rieten mand

Het hebben van houten tulpen in huis is voor iedereen een goed idee, het heeft namelijk veel voordelen. Het brengt sfeer en kleur een ruimte in zonder dat u er echt wat aan hoeft te doen qua onderhoud. Ze hebben nooit water nodig en de kwaliteit blijft altijd goed. Het enige wat nodig is, is om ze eens in de zoveel tijd af te stoffen en dan zullen ze altijd mooi blijven. Houten tulpen zijn bij ons los aan te schaffen wat natuurlijk al erg leuk is. Wat ze nog veel leuke maakt is een bijbehorend rieten mandje waar een prachtig grote bos in past.

Het pronkstuk op tafel

De rieten mand op zich valt al heel erg op en door de mooie fel gekleurde houten tulpen wordt dit geheel echt een pronkstuk. Door de vele variaties die er mogelijk zijn blijft het altijd leuk dit te hebben staan en te combineren met het interieur. Als u kijkt ziet u aan aantal vastgestelde boeketten in een rieten mandje maar dit is niet alles wat mogelijk is. Doordat de houten tulpen ook los aangeboden worden kunt u deze er ook nog tussen stoppen in allerlei kleuren. Dit maakt de mogelijkheden werkelijk eindeloos. Wanneer u deze op de salontafel neerzet kan het niet anders als dat het oog hier naartoe getrokken wordt.

Geef het als cadeau

Naast het aanschaffen van een rieten mand met tulpen voor uw eigen woning is het ook een erg leuk cadeau. Als iemand veel voor u betekend wilt u uiteraard iets speciaals geven. Een cadeau wat de buren niet ook al gegeven hebben. Houten tulpen in een rieten mand zijn echt bijzonder en worden niet standaard gegeven als cadeau. Het is ideaal omdat het kleurrijk is en het niet ergens in een hoekje zal eindigen om stof te vangen. Door de vele kleurenopties kunt u een boeket geven wat het best bij de ontvanger past.

Waar staan de tulpen het beste?

Zoals u heeft kunnen lezen is het mogelijk om ze als pronkstuk op tafel te zetten. Dit kan de salon tafel zijn in de huiskamer. Toch blijft het niet beperkt tot binnenruimtes als het gaat om houten tulpen in rieten mandje. Ze zijn namelijk uitermate geschikt voor buitengebruik. Als u ze het hele jaar door buiten wilt laten staan raden wij wel aan ze te behandelen tegen het verweren. Dan blijft de kleur het mooist. Het is natuurlijk ook mogelijk de tulpen te verplaatsen. Als het lekker weer is en u veel buiten zit, zet u ze lekker daar neer. Begint het wat regenachtig te worden neemt u ze mee naar binnen zodat de vrolijke uitstraling weer meekomt.

Houten tulpen neerzetten in huis kan op verschillende manieren maar veruit de beste is in een rieten mandje. In een glazen vaas kan het er wat vreemd uitzien omdat de stelen ook van hout zijn. Het is mogelijk ze neer te zetten in een pot maar die zal toch niet voor dezelfde sfeer zorgen als een rieten mandje. Heeft u al besloten welke kleur houten tulpen u in uw rieten mandje wilt?

Comments

Be the first to comment...

Leave a comment
* Your email address will not be published
* Required fields
Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? Yes No More on cookies »