cadeaubon

Min: €0 Max: €5

Geen producten gevonden...

Bent u op zoek naar een heel veelzijdig cadeau waar de ontvanger alle kanten mee op kan? Geef dan een Cadeaubon van De Hollandse Klompenwinkel! Dit is het ideale cadeau voor iemand die u niet zo goed kent of iemand die heel veel dingen leuk vindt. Hij of zij kan namelijk zelf met een cadeaubon een geschenk uitkiezen uit het ruime assortiment op onze website. 

Dat betekent dat het met de Cadeaubon onmogelijk is om de plank mis te slaan! De ontvanger kan bijvoorbeeld kiezen voor een paar houten klompen of een boeket houten tulpen. Dit is slechts een greep uit het ruime assortiment van De Hollandse Klompenwinkel. Kortom, de mogelijkheden zijn eindeloos!

Op zoek naar het ultieme cadeau?

De Cadeaubon is niet alleen een heel geschikt geschenk voor iedereen, maar is ook nog eens heel eenvoudig in gebruik. U kunt de cadeaubon (nen)  gemakkelijk online bestellen en betalen via Ideal of creditcard.

Wij hebben bonnen van € 5,00 - €  10,00 - €  25,00 en € 100,00. Na uw bestelling ontvangt u de cadeaubon met een code om korting te krijgen op uw bestelling. Zo krijgt de ontvanger precies het cadeau van zijn of haar dromen!

Om uw cadeaubon nog persoonlijker te maken kunt u er ook een eigen tekst of bedrijfslogo aan toe voegen.

 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »