Min: €0 Max: €20

voorraadpot delftsblauw Holland

€10,00

voorraadpot keramiek groot delftsblauw Holland

kussend paartje delfts blauw

€6,50

kussend paartje delfts blauw

kussend paartje delfts blauw love Holland

€7,50

kussend paartje delfts blauw love Holland

Magneet met kussend paartje

€2,50

magneet keramiek delftsblauw kuspaar

schaaltje delft blauw

€4,50

schaaltje delft blauw | Originele Delfts Blauw schaaltje met Hollandse afbeelding

vaas delft blauw

€8,50

vaas delft blauw | Originele Delfts Blauw vaasje met Hollandse afbeelding

vaas delft blauw

€8,50

vaas delft blauw | Originele Delfts Blauw vaasje met Hollandse afbeelding

Hollandse molen met waxinelichtje

€10,50

Hollandse molen met waxinelichtje | Originele Delfts Blauwe molen met een waxinelichtje

Magneet met hollandse molen

€2,50

magneet keramiek delftsblauw met Hollandse Molen

melkkan koe delft blauw

€7,50

melkkan koe delftsblauw

melkkan delft blauw

€7,00

melkkan delftsblauw

suikerpot delft blauw

€8,00

suikerpot delftsblauw

delfts blauw thermometer

€4,50

delfts bauw thermometer

peper en zout stel Amsterdammetjes

€4,50

Delfts Blauwe peper en zout stel Amsterdammertjes | Originele Delfts Blauwe peper en zout stel in de vorm van typisch Hollandse Amsterdammertjes

peper en zout stel klompjes

€4,50

Delfts Blauwe peper en zout stel klompjes | Originele Delfts Blauwe peper en zout stel in de vorm van typisch Hollandse klompjes

peper en zout stel in de vorm van een ei

€12,25

Delfts Blauwe peper en zout stel in de vorm van een ei | Originele Delfts Blauwe peper en zout stel in de vorm van typisch Hollandse ei

klomp met waxinelichtje

€4,50

klomp met waxinelichtje | Originele Delfts Blauwe klomp met een waxinelichtje

Originele Delfts Blauwe klomp

€4,50

Originele Delfts Blauwe klomp

paartje klompen delft blauw

€2,25

paartje klompen delftsblauw

klomp met thermometer

€4,50

klomp met thermometer

spaarpotklomp

€4,50

Delfts Blauwe spaarpotklom | Originele Delfts Blauwe spaarpot in de vorm van typisch Hollandse klomp

Delftsblauwe ovenhandschoenen

€7,50

Delftsblauwe ovenhandschoenen

Pagina 1 van 2

Delftsblauwe souvenirs 

Wanneer u op zoek bent naar Delftsblauwe souvenirs is het altijd interessant om even in de richting van keramische souvenirs te kijken. Wanneer u een blik werpt op het aanbod met deze souvenirs hier bij De Hollandse Klompenwinkel zal het namelijk meteen duidelijk worden dat er tal van verschillende mogelijkheden aangekocht kunnen worden. Deze Delftsblauwe souvenirs zijn bovendien niet uitsluitend verkrijgbaar als decoratiestukje, daarnaast kunnen ze namelijk ook een zeer praktisch doel hebben. Wat bijvoorbeeld te denken van het delftsblauwe souvenirs in de vorm van een pannenlap? Of misschien bent u wel op zoek naar mooie peper- en zoutvaatjes om op uw tafel te plaatsen wanneer u bezoek ontvangt? In al deze gevallen zal u kunnen vaststellen dat er in het assortiment hier bij De Hollandse Klompenwinkel Delftsblauwe souvenirs zijn terug te vinden die perfect al uw verwachtingen zullen weten in te lossen.

Niet meteen op zoek naar klompjes?

Bent u toch niet meteen op zoek naar souvenirs in de vorm van een klompje? Dat hoeft geen enkel probleem te zijn. Delftsblauwe souvenirs zijn immers eveneens verkrijgbaar in diverse andere uitvoeringen. Zo kan u er bijvoorbeeld voor kiezen om een suikerpot te bestellen o u kunt een prachtige melkkan in de vorm van een koe bestellen of wat te denken van een in het oog springende thermometer die eigenlijk in iedere woonhuis tot zijn recht komt? Het mag in ieder geval duidelijk zijn, indien u op zoek bent naar zeer mooie en bovendien ook praktische souvenirs die aangekocht kunnen worden tegen een scherpe prijs is het assortiment met Delftsblauwe souvenirs ontdekken hier bij De Hollandse Klompenwinkel de moeite meer dan waard!

Bijzonder praktisch voor in iedere woning

Veel mensen houden er van om Delftsblauwe souvenirs te kopen waar ze iets mee kunnen doen. Wanneer u wel te vinden bent voor de stijl van de Delftsblauwe souvenirs zult u kunnen vaststellen dat deze aangekocht kunnen worden in tal van verschillende vormen. Deze Delftsblauwe souvenirs komen uitstekend tot hun recht in niet alleen de woonkamer, maar ook in bijvoorbeeld de keuken. Of u nu alleen thuis bent met uw gezin of u bijvoorbeeld gasten ontvangt, in beide gevallen zult u merken dat deze prachtige en praktische Delftsblauwe souvenirs ongetwijfeld hun nut zullen weten te bewijzen.

Eveneens erg leuk als geschenk

Het spreekt voor zich dat u de verschillende Delftsblauwe souvenirs uit het assortiment hier bij De Hollandse Klompenwinkel niet enkel en alleen in huis kunt halen voor uzelf. Heeft u er bijvoorbeeld ook al eens aan gedacht om ze te schenken aan bijvoorbeeld iemand van uw familieleden of misschien wel aan iemand uit uw vriendenkring ? Hoe dan ook mag het duidelijk zijn dat iedereen zonder enige twijfel kan genieten van de vele interessante voordelen die deze prachtige Delftsblauwe souvenirs met zich meebrengen.

Ook Delftsblauwe souvenirs bestellen?

Bent u ook op zoek naar de meest prachtige Delftsblauwe souvenirs die bovendien verkrijgbaar zijn tegen een zeer interessante prijs? In dat geval mag het ondertussen wel duidelijk zijn dat u daarvoor hier bij De Hollandse Klompenwinkel aan het juiste adres bent. Wij schotelen u een fantastisch ruim assortiment voor bestaande uit de leukste Delftsblauwe souvenirs en dat terwijl u ook nog eens honderd procent zeker kunt zijn van de meest aantrekkelijke kostprijs.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »