De mooiste Hollandse dienbladen uit voorraad geleverd

Min: €0 Max: €10

Dienblad Delftsblauw 30 x 15cm

€4,35

Dienblad Delftsblauw voorzien van een zeilboot met een windmolen

Dienblad met koe

€5,50

Dienblad met koe

Dienblad met delftsblauw

€7,50

Dienblad met delftsblauw

Aluminium bord met afbeelding koeien

€9,75

Aluminium bord met een afbeelding van koeien

Aluminium bord met Hollandse Spreuken

€9,75

Aluminium bord met Hollandse Spreuken

Dienbladen met een Hollands tafereel 

Bent u op zoek naar een mooi geschenk in de vorm van een Dienblad dan bent u bij ons op het juiste adres. We hebben in ons assortiment dienbladen in verschillende afmetingen. Bekijk onze luxe dienbladen tegen aantrekkelijke prijzen.

Kleuren dienbladen

De kleuren zijn delftsblauw en we hebben een fris gekleurde versie. De dienbladen worden gemaakt van een kunststof Melamine en zijn hierdoor makkelijk schoon te maken. De dienbladen zij zeer geschikt als mooie onderlegger voor cadeaus en presentjes. Deze mooi en rijkelijk uitgevoerde delfts blauwe dienbladen zijn niet alleen mooi maar uitermate praktisch voor het serveren van een kop koffie of thee met een lekkere versnapering.

Gebruik van het dienblad

Een dienblad is een plat rechthoekig voorwerp waarop een of meerdere bekers, glazen of kopjes geplaatst kunnen worden. Hiermee kan de ober, gastvrouw of de gastheer ze over een korte afstand kan verplaatsen. Vanaf de keuken naar de eet- of koffietafel en weer terug. Volgens de etiquette moet  men altijd een dienblad gebruiken, ook als men maar een of twee kopjes serveert die men gemakkelijk in de hand kan dragen. Gebruikelijk draagt het dienblad op de linkerhand, zodat men de kopjes of glazen met de rechterhand op eettafel kan zetten.

Dienbladen als souvenir of als geschenk mee op vakantie

De dienbladen worden voorzien van een Hollands landschap met een beek en een zeilboot en een windmolen. We hebben ook een dienblad met een afbeelding van de Amsterdamse grachten met de bijbehorende grachtenhuizen. De dienbladen zijn dus een ideaal souvenir om in uw koffer mee te nemen op vakantie. De dienbladen nemen immers in uw koffer niet veel plaats in. Ook zijn de dienbladen licht van gewicht dus hiervoor hoeft u het niet te laten.

Tot slot

Wanneer u op zoek bent naar een leuke souvenir in de vorm van een dienblad hoeft u niet verder te zoeken. De Hollandse Klompenwinkel levert een breed scala van mooie souvenirs vanuit voorraad.  

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »