Klomppantoffels kopen

Min: €0 Max: €35

✓ Gratis verzending vanaf €75,00,- euro

✓ Bezorgen en afhalen

✓ Snelle levering van de klompen

Bij De Hollandse Klompenwinkel in Waspik kunt u ook unieke klomppantoffels kopen. Zoals de naam reeds laat vermoeden beschikken deze pantoffels over de vorm van een klomp. Deze unieke uitstraling wordt door veel mensen gewaardeerd. Wanneer u ervoor kiest om één van onze klomppantoffels in huis te halen zult u merken dat deze niet alleen zeer comfortabel zitten, maar ook dat ze aan de onderkant voorzien zijn van een antisliplaag. Deze laag zorgt ervoor dat u niet zomaar uitglijdt. Hollandser kan het eigenlijk niet. Ze zijn heerlijk warm, zien er leuk uit en wat nog het belangrijkst is: ze zijn ook nog eens super comfortabel. Daarnaast is de prijs ook heel erg aantrekkelijk. Voor een klein bedrag heeft u een artikel met een groots eindresultaat: de lang verwachte warme voetjes verpakt in een schitterend nostalgisch omhulsel, namelijk de klomppantoffel. Het mag dan ook duidelijk zijn, wilt u graag nieuwe pantoffels in huis halen die niet alleen comfortabel zijn, maar ook veilig en er bovendien ook nog eens goed uitzien? Zoek dan niet verder en bestel nu één van de klomppantoffels uit het assortiment van De Hollandse Klompenwinkel!

 

Direct klompen kopen

Bekijk alle producten

Wasbare klomppantoffels kopen

Iedereen kent het wel, wanneer u nieuwe pantoffels koopt en er gedurende een lange tijd in huis mee rondloopt merkt u dat deze er al snel niet meer zo fris uitzien. Het aanschaffen van klomppantoffels zorgt ervoor dat dit probleem nooit de kop zal opsteken. U kunt ze immers probleemloos op een lage temperatuur van 30 graden wassen in de wasmachine. Zo behouden ze altijd hun oorspronkelijke uitstraling. Een optimale hygiëne is niet alleen cruciaal voor volwassenen, maar ook in het bijzonder voor de kleinsten onder ons.

Klomppantoffels met carnaval

Wanneer u niet op echte klompen kunt lopen dan is het kopen van sloffen in de vorm van een klomp een alternatief hiervoor. Ze hebben de vorm van echte klompen maar zijn een stuk zachter zodat u zeker geen pijn aan de voeten krijgt. Wanneer u met een optocht mee doet en het is een koude dag hebben onze klomp pantoffels nog een bijkomend voordeel. Ze houden immers uw voeten lekker warm. Ook kunt u ze over schoenen dragen. Wanneer u een paar maten groter koopt is dit geen enkel probleem. Bij carnaval zijn onze gele klomp pantoffels een uitstekende keuzen maar de pantoffel klompen met koeienvlekken zijn ook uitermate geschikt om met carnaval te dragen.

Klomppantoffels in diverse uitvoeringen

Wanneer u op zoek bent naar klomppantoffels zal het u opvallen dat u bij ons een keuze kunt maken uit een ongelofelijk ruim en divers assortiment. Het is bij ons dan ook mogelijk om niet alleen te kiezen voor gewone klomppantoffels, u kunt eveneens opteren voor klomppantoffels in het rood met een tekening van een molen. Zoals u reeds heeft gelezen zijn klomppantoffels daarenboven niet uitsluitend te kopen voor volwassenen, maar kunnen ze tevens worden besteld voor kinderen en baby's. Voor de jongsten beschikken wij ook over oranjeachtige klomp pantoffels. Deze zien er niet alleen schattig uit, maar zorgen ook altijd voor een prima comfort en een uitstekende veiligheid. Wij hebben een breed assortiment klomppantoffels, deze worden ook wel klompsloffen genoemd. Ons brede aanbod bestaat uit de klassieke gele klomp pantoffel en souvenir klomppantoffels met Hollandse molens. Deze zijn verkrijgbaar in vele kleuren en worden voorzien van een windmolen en de mooist gekleurde bloemen. Daarnaast zijn er ook klomppantoffels met een Hollandse of Amsterdamse opdruk. Voor de allerkleinste voetjes hebben wij speciale blauwe of roze babyslofjes. Ideaal als kraamgeschenk en super schattig om te zien. Hierop zijn de teksten ‘I love mama’ en ‘I love papa’ geborduurd. Deze klompen sloffen kunt u heel makkelijk in onze webshop kopen.


Bestel onze klomppantoffels

Nederland heeft de bijnaam koud kikkerlandje. Deze naam danken wij aan het natte weer en de soms erg koude periodes. In de winter kan de temperatuur behoorlijk zakken en dan kunt u last krijgen van koude voeten. Wij hebben hiervoor gelukkig de ultieme oplossing. Bent u op zoek naar nieuwe pantoffels of zoekt u leuke warme schoenen waarmee uw kinderen in huis mee rond kunnen lopen? In deze gevallen kunt u niet om onze klomppantoffels of klompen sloffen heen die u met een paar klikken in onze webshop kunt kopen. Dit type pantoffels staat erom bekend dat ze over de uitstraling van echte klompen beschikken en dat ze verkrijgbaar zijn in vele uiteenlopende kleuren. Hoe dan ook, zou u graag echt leuke pantoffels in huis willen halen die er niet alleen super uitzien, maar die ook nog eens een uniek comfort weten te realiseren? Zoek dan niet verder en kies er vandaag nog voor om één van de verschillende klomppantoffels te kopen in ons ruime assortiment. klompschoenen behoren ook tot ons assortiment uit de winkel in Waspik. Maak vooraf een afspraak met één van onze medewerkers. U bereikt ons door te bellen naar +31 416854853.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »