Klomppantoffels

Min: €0 Max: €35

klomppantoffel geel

€11,50

klomppantoffel geel

klomppantoffel Holland

€11,50

klomppantoffel Holland

klomppantoffel Amsterdam

€12,25

klomppantoffel Amsterdam

klomppantoffel hollandse molen roze

€11,50

klomppantoffel hollandse windmolen roze. Sloffen in de vorm van een klompje. Pantoffels als klompen voor warme voeten.

klomppantoffel koe

€11,50

klomppantoffel koe

klomppantoffel hollandse molen blauw

€11,50

klomppantoffel hollandse molen blauw

witte klompsloffen hollandse molen

€11,50

witte klompsloffen hollandse molen. Sloffen in de vorm van een klompje. Pantoffels als klompen voor warme voeten.

klomppantoffel kussend paartje wit

€11,50

klomppantoffel kussend paartje wit

klomppantoffel nijntje

€13,50

klomppantoffel nijntje. mooie klompsloffen in de kleur oranje met een afbeelding van nijntje

baby klomppantoffel roze

€10,00

baby klomppantoffel roze.

baby klomppantoffel blauw

€10,00

baby klomppantoffel blauw. Sloffen in de vorm van een klompje. Pantoffels als klompen voor warme voeten.

klomppantoffel met geborduurde tekst

€32,25

klomppantoffel met geborduurde tekst

klomppantoffel kussend paartje wit

€12,25 €7,50

klomppantoffel kussend paartje wit

klomppantoffel hollandse molen rood

€11,25 €7,50

klomppantoffel hollandse windmolen rood

klomppantoffel hollandse molen blauw

€10,00

klomppantoffel hollandse molen blauw

Klomppantoffels, ronduit unieke pantoffels

Een uniek onderdeel van het assortiment hier bij De Hollandse Klompenwinkel is ons aanbod met klomppantoffels. Zoals de naam reeds laat vermoeden beschikken deze pantoffels over de vorm van een klomp. Deze unieke uitstraling wordt door veel mensen gewaardeerd. Wanneer u er voor kiest om één van onze klomppantoffels in huis te halen zult u merken dat deze niet alleen zeer comfortabel zitten, bovendien zijn ze aan de onderkant ook nog eens voorzien van een antislip-laag. Deze laag zorgt er voor dat u niet zomaar zult uitglijden. Het mag dan ook duidelijk zijn, wilt u graag eveneens nieuwe pantoffels in huis halen die niet alleen comfortabel zijn, maar ook veilig en er bovendien ook nog eens goed uitzien? Zoek dan niet verder en bestel nu één van de klomppantoffels uit het assortiment hier bij De Hollandse Klompenwinkel!

Klomppantoffels wassen in de wasmachine

Iedereen kent het wel, wanneer u nieuwe pantoffels koopt en er gedurende een lange tijd in huis mee rondloopt zult u merken dat deze er al snel niet meer zo fris uitzien. Het aanschaffen van klomppantoffels zorgt er voor dat dit probleem nooit de kop zal opsteken. Deze klomppantoffels kunnen immers probleemloos op een lage temperatuur gewassen worden in de wasmachine. Zo behouden ze altijd hun oorspronkelijke uitstraling. Een optimale hygiëne is niet alleen cruciaal voor volwassenen, maar ook in het bijzonder voor de kleinsten onder ons.

Klomppantoffels in diverse uitvoeringen

Wanneer u op zoek bent naar klomppantoffels zal het u opvallen dat u bij ons een keuze kunt maken uit een ongelofelijk ruim en divers assortiment. Het is hier bij De Hollandse Klompenwinkel dan ook mogelijk om niet alleen te kiezen voor gewone Klomppantoffels Holland, daarnaast kunt u eveneens opteren voor klomppantoffels in het rood met een tekening van een molen. Zoals u reeds heeft kunnen lezen zijn klomppantoffels daarenboven niet uitsluitend te kopen voor volwassenen, maar kunnen ze tevens worden besteld voor kinderen en baby's. Ook voor de jongsten beschikken we in ons assortiment dan ook over prachtige klomppantoffels die er niet alleen schattig uitzien, maar ook altijd voor een prima comfort en een uitstekende veiligheid zorgen.

Bestel nu één van onze klomppantoffels!

Heeft u nood aan nieuwe pantoffels of bent u misschien op zoek naar leuke schoenen om in huis mee rond te lopen voor uw kinderen? In beide gevallen kunnen klomppantoffels een zeer interessante keuze zijn. Dit type pantoffels staan er om bekend over de uitstraling van een echte klomp te beschikken en zijn verkrijgbaar in tal van uiteenlopende kleuren. Hoe dan ook, zou u graag echt leuke pantoffels in huis willen halen die er niet alleen super uitzien, maar die ook nog eens een uniek comfort weten te realiseren? Zoek dan niet verder en kies er vandaag nog voor om één van de verschillende klomppantoffels te kopen uit het assortiment hier bij De Hollandse Klompenwinkel.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »