Klomp pantoffels

Min: €0 Max: €35

Klomp pantoffels, ronduit unieke pantoffels

Een uniek onderdeel van het assortiment hier bij De Hollandse Klompenwinkel is ons aanbod met klomp pantoffels. Zoals de naam reeds laat vermoeden beschikken deze pantoffels over de vorm van een klomp. Deze unieke uitstraling wordt door veel mensen gewaardeerd. Wanneer u er voor kiest om één van onze klomp pantoffels in huis te halen zult u merken dat deze niet alleen zeer comfortabel zitten, bovendien zijn ze aan de onderkant ook nog eens voorzien van een antislip-laag. Deze laag zorgt er voor dat u niet zomaar zult uitglijden. Hollandser kan het eigenlijk niet. Ze zijn heerlijk warm, ze zien er bovendien nog leuk uit en wat nog het belangrijkst is zijn ze ook nog eens super comfortabel. Daarnaast is de prijs ook heel erg aantrekkelijk. Voor een klein bedrag heeft u een artikel met een groot eindresultaat. De lang verwachte warme voetjes verpakt in een schitterend nostalgisch omhulsel namelijk de klomp pantoffel. Het mag dan ook duidelijk zijn, wilt u graag eveneens nieuwe pantoffels in huis halen die niet alleen comfortabel zijn, maar ook veilig en er bovendien ook nog eens goed uitzien? Zoek dan niet verder en bestel nu één van de klomp pantoffels uit het assortiment hier bij De Hollandse Klompenwinkel!

Klomp pantoffels wassen in de wasmachine

Iedereen kent het wel, wanneer u nieuwe pantoffels koopt en er gedurende een lange tijd in huis mee rondloopt zult u merken dat deze er al snel niet meer zo fris uitzien. Het aanschaffen van klomp pantoffels zorgt er voor dat dit probleem nooit de kop zal opsteken. U kunt ze immers probleemloos op een lage temperatuur van 30 graden gewassen worden in de wasmachine. Zo behouden ze altijd hun oorspronkelijke uitstraling. Een optimale hygiëne is niet alleen cruciaal voor volwassenen, maar ook in het bijzonder voor de kleinsten onder ons.

klomp pantoffels met carnaval.

Wanneer u niet op echte klompen kunt lopen dan is dit een goed alternatief hiervoor. Ze hebben de vorm van echte klompen maar zijn een stuk zachter zodat u zeker geen pijn aan de voeten krijgt. Wanneer u met een optocht mee doet en het is een koude dag hebben onze klomp pantoffels nog een bijkomend voordeel. Ze houten immers je voeten lekker warm. Ook kunt u ze over schoenen dragen. Wanneer u een paar maten groter koopt is dit geen enkel probleem. Bij carnaval zijn onze gele klomp pantoffels een uitstekende keuzen maar de pantoffel klompen met koeienvlekken zijn ook uitermate geschikt om met Carnaval te dragen

Klomp pantoffels in diverse uitvoeringen

Wanneer u op zoek bent naar klomp pantoffels zal het u opvallen dat u bij ons een keuze kunt maken uit een ongelofelijk ruim en divers assortiment. Het is bij ons dan ook mogelijk om niet alleen te kiezen voor gewone Klomp pantoffels Holland, daarnaast kunt u eveneens opteren voor klomp pantoffels in het rood met een tekening van een molen. Zoals u reeds heeft kunnen lezen zijn klomppantoffels daarenboven niet uitsluitend te kopen voor volwassenen, maar kunnen ze tevens worden besteld voor kinderen en baby's. Voor de jongsten beschikken wij ook over oranje achtige klomp pantoffels in ons assortiment. Deze zien er niet alleen schattig uit, maar ook altijd voor een prima comfort en een uitstekende veiligheid zorgen. Wij hebben een breed assortiment klomp pantoffels, Deze worden ook wel klompsloffen genoemd. Ons brede aanbod bestaat uit de klassieke gele klomp pantoffel, Souvenirs klomp pantoffels met Hollandse molens. Deze zijn verkrijgbaar zijn in vele kleuren en worden voorzien van een windmolen en de mooist gekleurde  bloemen. Daarnaast zijn er ook klomp pantoffels  met een Hollandse of Amsterdamse opdruk. Voor de allerkleinste voetjes hebben wij speciale blauwe of roze babyslofjes. Ideaal als kraamgeschenk en super schattig om te zien. Hierop zijn de teksten ‘I love mama’ en ‘I love papa’ geborduurd.

klomp pantoffels met geborduurde tekst 

Bent u op zoek naar een gepersonaliseerd cadeautje dan zijn deze klomp pantoffels met een geborduurde tekst een leuke alternatief in plaats van de standaard geschenken zoals klompen met naam of een vogelhuis met een gegraveerde tekst. U kunt op de klomp pantoffels uw eigen tekst aan laten brengen wat resulteerd in uniek klomp pantoffels waarvan u de enigste bent die hiermee rond loopt. Deze klomp pantoffels worden speciaal voor  u gemaakt me u begrijpt dan wel dat ze niet retour gestuurd kunnen worden. De tekst wordt op de achterzijde van de klomp pantoffel aangebracht en hier is maar een beperkte ruimte waarop geborduurd kan worden. Hierdoor kan de grootte van de tekst variëren maar we zullen ten alle tijden proberen de maximale grootte op de klomp pantoffels aan te brengen. Vaak moet je van deze klomp pantoffels met geborduurde tekst een minimum aantal bestellen omdat de opstartkosten vaak groot zijn. Wij hebben een contract me een borduur atelier die voor ons ook op een enkele klomp pantoffel een naam aan kan brengen. Ook worden de namen vaak opgebracht met behulp van een sticker die dmv warmte er op gemaakt wordt, maar wij hebben de kwaliteit zeer hoog in het vaandel staan dus leveren wij alleen klomp pantoffels met aangebrachte borduring. Ook is het mogelijk om een logo op de pantoffel klompen aan te brengen. Hiervoor maken we per aanvraag altijd een offerte omdat in een logo vaak veel meer borduur steken zitten wat het iets kostbaarder maakt. Ook wordt een logo vaak op een badge aangebracht voordat het op de klomp pantoffel genaaid wordt. Vaak kunnen we de naam binnen 2 a 3 dagen al uitleveren omdat bij ons de lijnen zeer kort zijn hebben we maar een klein productie tijd nodig.

Bestel nu één van onze klomp pantoffels!

Nederland heeft de bijnaam "koud kikkerlandje ". Deze naam danken wij aan het natte weer en de soms erg koude periodes. In de winter kan de temperatuur behoorlijk zakken en dan kunt u last krijgen van koude voeten. Wij hebben  hiervoor gelukkig de ultieme oplossing. Bent u op zoek naar nieuwe pantoffels of zoekt u leuke warme schoenen om waarmee uw kinderen in huis mee rond kunnen lopen? In deze gevallen kunt u niet om onze klomp pantoffels heen. Dit type pantoffels staat er om bekend dat ze over de uitstraling van echte klompen beschikken en dat ze verkrijgbaar zijn in vele uiteenlopende kleuren. Hoe dan ook, zou u graag echt leuke pantoffels in huis willen halen die er niet alleen super uitzien, maar die ook nog eens een uniek comfort weten te realiseren? Zoek dan niet verder en kies er vandaag nog voor om één van de verschillende Klomp pantoffels te kopen uit ons ruime assortiment.

Schoenmaten omrekentabel klomp pantoffel

Voetlengte

Europa

UK

USA

cm

         
   

Kinderen

volwassenen

Kinderen

Volwassenen

11-12

16-19

2-3

 

4-5

 

13-15

20-24

4-7

 

6-9

 

16-19

25-30

8-12

 

10-13

 

20-22

31-35

13

3

 

1-4

23-24

36-38

 

4-5

 

5-6

25-26

39-41

 

6-7

 

7-9

27-28

42-44

 

8-9

 

10-11

29-33

45-47

 

10-11

 

12-13

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »