Min: €0 Max: €30

klompen met foto

€26,00

klompen met foto.

klompen met tekst

€26,00

klompen met tekst

draagklompen met tekst

€26,00

draagklompen met tekst. Deze houten klompen zijn standaard klompen welke worden voorzien van een naar of andere tekst.

trouwklompen

€26,00

trouwklompen

Spaarpotklompje met tekst

€9,50

Spaarpotklompje met tekst

houten klompen met vlag

€26,00

Houten klompen met een afbeelding van een vlag.

vogelhuisklomp geschilderd met tekst of logo

€20,00

Houten klompen in de vorm van een nestkastje voor een pimpelmees. De klompen worden geverfd en voorzien van uw eigen tekst of logo

klompfluitjes met tekst

€6,50

klompfluitjes met tekst

klompfluitjes met foto

€6,50

klompfluitjes met foto

Unieke houten klompen met foto en/of tekst 

Houten klompen met foto of tekst bestellen kan interessant zijn voor iedereen. Houten klompen met foto of een tekst in huis halen is bijvoorbeeld leuk voor mensen die fan zijn van een bepaalde voetbalploeg. Of misschien wilt u wel gewoon uw voorliefde voor Nederland uitdrukken door houten klompen in huis te halen die beschikken over de Nederlandse vlag. Bij De Hollandse Klompenwinkel hebben wij een schitterend assortiment samengesteld bestaande uit mooie houten klompen die beschikken over allerhande verschillende foto's en of teksten. Bovendien, zit de foto of tekst van uw keuze er niet tussen? Geen paniek! Onze houten klompen met foto of tekst kunnen eveneens besteld worden met een afbeelding of tekst geheel naar uw wens. Meer weten? Ontdek onze mogelijkheden nu!

Uw unieke foto of tekst op houten klompen laten drukken?

Houten klompen met een foto of tekst kunnen niet alleen interessant zijn voor particulieren. Wat bijvoorbeeld te denken van mensen die over een eigen bedrijf beschikken en op zoek zijn naar leuke geschenk voor een jubilaris? Deze mensen willen vaak niet zoals iedereen uitpakken met standaard geschenkjes zoals een pen, een notitieboekje of andere voor de hand liggende zaken, in tegendeel. In dat geval is kiezen voor houten klompen met foto of een tekst natuurlijk een erg leuk alternatief. Dergelijke houten klompen zal niemand in zijn of haar bedrijf of huis hebben staan en u kunt ze probleemloos personaliseren met de foto van de jubilaris. Het mag dan ook duidelijk zijn, indien u er aan denkt om leuke relatiegeschenken te laten maken voor uw trouwste partners en klanten is het zeker en vast de moeite waard om even in de richting van houten klompen met een foto of tekst te kijken!

Houten klompen met een eigen tekst bestellen?

Bent u niet meteen op zoek naar houten klompen met een eigen tekst, maar wilt u liever houten klompen laten maken met een unieke tekst? Ook dat behoort als vanzelfsprekend tot de mogelijkheden. U kunt op dit vlak bovendien een keuze maken tussen verschillende soorten en kleuren houten klompen. We onderscheiden namelijk houten klompen met geel met bies van houten klompen met vingerprint evenals oranje houten klompen met een leeuw. Op beide voeten kan bovendien een geheel unieke tekst worden geplaatst. Wilt u dus geen houten klompen met logo bestellen, maar opteert u liever voor houten klompen met tekst? Dan is dat absoluut geen enkel probleem!

Houten klompen met foto of tekst hoeven niet duur te zijn

Vooral wanneer u een voorkeur heeft voor houten klompen met een eigen unieke foto of tekst vrezen veel mensen dat hier automatisch een stevig prijskaartje aan verbonden is. Dat is zeker en vast niet zo. Wij van De Hollandse Klompenwinkel maken het voor onze klanten immers steeds mogelijk om houten klompen met een foto of tekst in huis te halen tegen een zeer voordelig prijskaartje. De standaard scherpe prijs is evenwel niet het enige voordeel waar u op kunt rekenen. Wanneer er een bestelling wordt geplaatst voor een bedrag van minimaal 50 euro wordt deze immers ook nog eens helemaal gratis voor u verzonden (binnen Nederland).

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »