Min: €0 Max: €30

klompje 6 cm met gravering

€3,50

klompje 6 cm met gravering

klompje 10 cm met gravering

€4,25

klompje 10 cm met gravering

klompjes 10 cm met gravering

€8,00

klompjes 10 cm met gravering

houten klompen met gravering

€26,00

houten klompen met gravering.

souvenirklompje met gravering

€8,00

Souvenirklompje met gravering. Het klompje wordt op bestelling gemaakt. De klomp is voorzien van door u aangeleverde tekst.

souvenirsklompjes met gravering

€11,00

Souvenirsklompjes met gravering. Deze klompjes worden op bestelling gemaakt. De klompen zijn voorzien van door u aangeleverde tekst.

vogelhuisklomp met gravering

€20,00

vogelhuisklomp met gravering. De klompen wordt op bestelling gemaakt. De klomp wordt voorzien van door u aangeleverde tekst.

Borstelklompje blank geschuurd met gravering

€8,50

Borstelklompje blank geschuurd met gravering

Spaarpot-klompje met gravering

€8,50

Spaarpot-klompje met gravering

dasklomp 6,5 cm met gravering

€3,50

dasklomp 6,5 cm met gravering

dasklomp 8 cm met gravering

€3,50

dasklomp 8 cm met gravering

klomp uitgevoerd als plantenhanger met gravering

€12,50

Hollandse klomp uitgevoerd als een plantenhanger. De klompen worden voorzien van een gravering met een tekst naar eigen keuze.

Flesopener-klompje met gravering

€4,00

Flesopener-klompje met gravering. Klompje met gravering in de vorm van een flesopener. Klompje als opener voor flessen.

klompfluitje geschuurd met gravering

€6,50

unieke geschuurd klompfluitje waarop een gravering met tekst aangebracht kan worden.

Klompen graveren, bestel uw unieke klompen

Klompen graveren is tegenwoordig erg populair. Mensen zijn vaak op zoek naar een geschenkje voor vrienden, familie of zakenpartners die uitblinkt in de massa. Om dit te kunnen realiseren is het evenwel bijzonder belangrijk dat er wordt gekozen voor iets wat u niet vaak ziet. Klompen graveren is wat dat betreft zeer interessant te noemen. Klompen beschikken sowieso reeds over een uniek karakter en zeker door ze te graveren wordt er nog eens een extra persoonlijke touch aan gegeven. Het mag dan ook duidelijk zijn, bent u op zoek naar een echt uniek cadeautje en wilt u deze kunnen kopen tegen een zeer aantrekkelijke prijs? Dan is opteren voor gegraveerde klompen ongetwijfeld een aanrader!

Waarom klompen graveren?

U kunt er natuurlijk gewoon voor kiezen om standaard klompen in huis te halen, maar klompen graveren is uiteraard veel specialer. Door het laten graveren van klompjes krijgt u namelijk te maken met een werkelijk uniek stuk welke bijvoorbeeld niet alleen interessant kan zijn voor uzelf, maar ook wanneer u bent uitgenodigd op een feestje. Ook wanneer u op zoek bent naar een gewoon uniek geschenkje voor vrienden of familie kan een gegraveerde klomp zeker en vast interessant zijn. Klompen graveren is bovendien in tal van verschillende vormen mogelijk. Zo kunt u een gewone klomp laten graveren, maar is het ook mogelijk om een sleutelhanger van een gravure te voorzien. Welke klompen u ook wenst te laten graveren, het is zonder probleem mogelijk hier bij De Hollandse Klompenwinkel!

Verkrijgbaar in verschillende versies

Klompen graveren is natuurlijk één ding, maar in welke vorm moeten deze klompjes beschikbaar zijn? Klompen bestaan tegenwoordig in de meest uiteenlopende vormen. Wat bijvoorbeeld te denken van een heuse vogelhuisklomp? Of misschien heeft u wel een voorkeur voor gewone souvenirklompjes? In ieder geval, waar u ook naar op zoek bent en welke klompjes u wenst te laten graveren, wij bieden het zonder probleem aan. Wij kunnen klompen graveren met precies die tekst die u wenst op deze klompjes naar keuze waardoor u altijd over een leuk stukje voor in uw interieur of buiten beschikt of u een ronduit uniek cadeau heeft om vrienden of familieleden mee te verrassen. Klinkt dit voor u ook zo interessant? Laat ons dan ook uw klompen graveren!

Klompen graveren bij De Hollandse Klompenwinkel

Klompen graveren hoeft in tegenstelling tot wat u vreest absoluut niet veel geld te kosten, in tegendeel. Het laten graveren bij De Hollandse Klompenwinkel kan dan ook steevast gebeuren tegen een zeer voordelige prijs. Bovendien hebben wij voor onze klanten ook altijd nog een extra voordeel in petto. Van zodra er bij ons een bestelling wordt geplaatst voor een bedrag van minimaal 50 euro kunt u namelijk rekenen op volledig gratis verzending van uw order. Zo worden uw gegraveerde klompen niet nodeloos duurder gemaakt!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »