Min: €0 Max: €25

Houten klompen Fries paard

€21,00

Hollandse houten klompen met een de afbeelding van een fries. Deze klompen zijn uniek voor elke paarden liefhebber.

klompen met shetlander

€21,00

Hollandse houten klompen met een de afbeelding van een shetlander. Houten klompen met een fraaie foto van een paard.

klompen met Tinker

€21,00

klompen met een afbeelding van een Tinker.

klompen met Groninger paard

€21,00

Nederlandse houten klompen met een afbeelding van een Groninger paard. Klompen als geschenk voor verjaardag of feest

klompen met eigen paard

€21,50

Hollandse klompen met een afbeelding van uw eigen paard. U

Een leuke houten klomp bestellen

Bent u op zoek naar een leuke houten klomp? Dient deze houten klomp over een afbeelding van een paard te beschikken? In dat geval helpen wij u graag verder! Wij van De Hollandse Klompenwinkel maken het voor onze klanten immers mogelijk om een houten klomp in huis te halen in verschillende stijlen, maar wel telkens voorzien van een prachtige afbeelding van een paard. Bent u op zoek naar een mogelijkheid om een dergelijke houten klomp te kopen? Zoek dan niet verder en bestel ze vandaag nog hier bij De Hollandse Klompenwinkel tegen de best mogelijke prijs!

De ideale klomp voor paardenliefhebbers

Veel mensen houden van paarden. Het is dan ook helemaal niet zo vreemd dat ze iedere dag opnieuw op zoek gaan naar een leuke houten klomp met daar de afbeelding van een paard op. Wanneer u ook met het idee speelt om dergelijke klompen te kopen helpen wij u graag verder. Hier in het assortiment bij De Hollandse Klompenwinkel zijn immers tal van verschillende klompen terug te vinden die allen over de afbeelding van een mooi paard beschikken. Op deze manier kunt u eindelijk dat ene paar klompen in huis halen die precies over die afbeelding beschikken waar u reeds al die tijd naar op zoek bent. Het mag dan ook duidelijk zijn, wilt u een klomp met de afbeelding van een paard in huis halen? Zoek dan niet verder en kom ze ontdekken in het assortiment hier bij De Hollandse Klompenwinkel!

Verschillende houten klompen met paarden

Wanneer u een kijkje neemt in ons assortiment met houten klompen met paarden zult u meteen merken dat een dergelijke houten klomp in de meest uiteenlopende vormen kan worden aangekocht. We onderscheiden bijvoorbeeld de houten klomp met een Fries paard op de voorkant, maar wat ook te denken van klompen die de afbeelding van een shetlander bevatten? Of misschien heeft u het wel eerder begrepen op een foto van een Groninger paard of een Belgisch trekpaard? Welk paard u ook graag zou zien blinken op uw favoriete klompen en over welke stijl deze klompen ook bij voorkeur dienen te beschikken, u zult merken dat het zonder probleem allemaal tot de mogelijkheden behoort hier bij De Hollandse Klompenwinkel!

Voordelig een houten klomp met paarden bestellen?

Het kopen van een houten klomp met de afbeelding van een paard hoeft niet noodzakelijk duur te zijn. Veel mensen denken dat een houten klomp kopen tegenwoordig wel eens gepaard wil gaan met een prijskaartje die veel hoger ligt in vergelijking met vroeger. Uiteraard zijn de kosten voor klompen een beetje gestegen, maar dat neemt niet weg dat een houten klomp bestellen met de afbeelding van een paard vandaag de dag nog steeds mogelijk is tegen een zeer toegankelijke prijs. Wilt u eveneens op voordelige wijze een dergelijke klomp bestellen? Zoek dan niet verder en haal de klomp vandaag nog in huis hier bij De Hollandse Klompenwinkel!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »