Min: €0 Max: €25

blanke klompen spitsneus

€19,50

blanke klompen spitsneus in de puurste vorm.

gekleurde klompen spitsneus

€23,00

gekleurde klompen spitsneus

Blanke houten kinderklompen spitsneus

€15,50

Blanke houten kinderklompenspitsneus welke in de natuurlijke staat worden geleverd te gen scherpe prijzen.

gekleurde kinderklompen spitsneus

€17,50

gekleurde kinderklompen spitsneus

houten spitsneus klompen met gravering

€24,00

houten spitsneus klompen met gravering

Ruime keuze aan houten spitsneus klompen

Spitsneus houten klompen zijn vandaag de dag niet zo eenvoudig meer te vinden. Zeker wanneer u blanke houten spitsneus klompen wenst te bestellen vormt dat niet zelden een groot probleem. Hier bij De Hollandse Klompenwinkel zijn we echter gespecialiseerd in het aanbieden van allerhande klompen van hout. Dit zorgt er voor dat wij onze klanten een zeer ruim en bovendien erg divers assortiment voor kunnen schotelen. Wilt u met andere woorden ook graag één of meerdere paren klompen van hout zowel in stomp als spitsneus bestellen en wilt u dat graag kunnen doen tegen de best mogelijke prijs? Aarzel dan ook beslist niet langer en kies er nu meteen voor om één van de houten klompen uit ons assortiment in huis te halen!

Blanke spitsneus klompen van hout

Veel mensen zijn op zoek naar spitsneus klompen van hout in hun meest pure vorm. Dergelijke, onbewerkte spitsneus klompen zijn alles behalve eenvoudig te vinden. Gelukkig maken wij dit van De Hollandse Klompenwinkel voor u mogelijk. U kunt bij ons dan ook perfect onbewerkte houten spitsneus klompen bestellen welke rechtstreeks afkomstig zijn uit een Nederlandsede klompenfabriek. Het spreekt bovendien voor zich dat deze klompen zijn voorzien van een uitstekend en zeer scherp prijskaartje waardoor ze voor iedereen op financieel vlak tot de mogelijkheden behoren. Wenst u eveneens één of meerdere blanko spitsneus klompen te bestellen? Haal ze dan zeker en vast vandaag nog in huis bij De Hollandse Klompenwinkel!

Houten spitsneus klompen in gevarieerde kleuren

Spitsneus klompen van hout zijn vandaag de dag verkrijgbaar in verschillende uiteenlopende kleuren. U beschikt onder meer over de mogelijkheid om ze te bestellen in een zwarte kleur met een opvallende, leuke tekening. Andere kleuren waarin houten spitsneus klompen verkrijgbaar zijn, zijn geel, blauw en rood. Er zijn evenwel ook speciale motieven mogelijk. Wat zou u er bijvoorbeeld van denken mochten we u vertellen dat het mogelijk is om Hollandse klompen met vingerprint motief te bestellen? Of misschien bent u wel op zoek naar de leukste klompen voor Koningsdag? Welke klompen u ook in gedachten heeft om te bestellen, het behoort allemaal tot de mogelijkheden hier bij De Hollandse Klompenwinkel!

Houten klompen bestelt u eenvoudig bij De Hollandse Klompenwinkel

Bent u eveneens reeds enige tijd op zoek naar spitsneusklompen? Zou u graag een keuze kunnen maken uit een uitgebreid aanbod aan mogelijkheden waardoor u precies die houten spitsneusklompen kunt kopen die u altijd al in gedachten had? Dat kan! Hier bij De Hollandse Klompenwinkel bieden we onze klanten steevast de mogelijkheid om de mooiste houten klompen te bestellen tegen de best mogelijke prijs. Bovendien kunt u bij ons steeds rekenen op een snelle levering van uw houten klompen en bovendien worden ze vanaf een bestelbedrag van minimaal 50 euro geheel gratis binnen Nederland geleverd

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »