Min: €0 Max: €25

klompen met afbeelding lievelingsdier

€21,50

klompen met een afbeelding van uw lievelingsdier.

klompen met afbeelding geitje

€21,00

klompen met een afbeelding van een geitje.

klompen met afbeelding konijn

€21,00

klompen met een afbeelding van een konijntje.

klompen met afbeelding biggetje

€21,00

klompen met een afbeelding van een biggetje.

klompen met afbeelding haan

€21,00

klompen met een afbeelding van een haan.

klompen met afbeelding koe

€21,00

klompen met een afbeelding van een koe.

klompen met afbeelding ara

€21,00

klompen met een afbeelding van een ara

Goedkope klompen bestellen? Ontdek onze klompen!

Klompen zijn tegenwoordig een beetje uit het straatbeeld verdwenen. Toch lijken ze terug aan een opmars bezig te zijn. Het feit dat klompen niet meer zo vaak in het straatbeeld worden gespot doet bij mensen evenwel de vraag opkomen of ze nog betaalbaar zijn. Dat zijn ze absoluut. Hier bij De Hollandse Klompenwinkel is het dan ook mogelijk om goedkope klompen te bestellen die ook nog eens zijn voorzien van een leuke afbeelding. Wat zou u er bijvoorbeeld van denken om klompen te kopen met daarop de afbeelding van een bepaald boerderijdier? Vooral voor mensen die op het platteland woonachtig zijn is dit natuurlijk absoluut fantastisch. Ook goedkope klompen kopen met een afbeelding van een leuk boerderijdier op? Zoek dan niet verder en ontdek ze meteen hier in het aanbod bij De Hollandse Klompenwinkel!

Klompen met leuke boerderijdieren

Op een boerderij lopen steevast heel veel verschillende dieren rond. Denk hierbij niet alleen aan een lammetje, maar ook aan een geitje, een konijn, een haan, een biggetje en ga zo maar door. Welke van deze verschillende dieren uw voorkeur hebben is natuurlijk zeer persoonlijk. Hier bij De Hollandse Klompenwinkel is het evenwel mogelijk om op voordelige wijze klompen te bestellen die over een afbeelding van één van deze dieren beschikken. Wilt u dus ook goedkope klompen in huis halen met daarop een leuke foto van bijvoorbeeld een haan of een schattig biggetje? Dan kan dat perfect! Ook goedkope klompen bestellen met een foto van uw favoriete dier die u zelf uitkiest is bovendien een optie.

Ook verschillende kleuren mogelijk

Indien u klompen wenst te bestellen spreekt het voor zich dat deze perfect in lijn dienen te liggen met uw verwachtingen. Veel mensen die klompen willen bestellen hebben dan ook bijvoorbeeld een bepaalde kleur in gedachten. Goedkope klompen met daarop de afbeelding van een boerderijdier bestellen is eveneens mogelijk in verschillende kleuren. We onderscheiden bijvoorbeeld de gele klompen van de zogenaamde blank gelakte klompen. Beide mogelijkheden zijn bijzonder populair en passen perfect bij een groot aantal outfits. Hoe dan ook, ook goedkope klompen bestellen met boerderijdieren in verschillende kleuren is dus zeker en vast geen enkel probleem hier bij De Hollandse Klompenwinkel!

Goedkope klompen bestellen zonder verzendkosten

Klompen kopen is één ding, maar goedkope klompen kopen is natuurlijk nog iets helemaal anders. Indien u een blik werpt op het assortiment hier bij De Hollandse Klompenwinkel zult u merken dat wij onze klanten voorzien van een zeer uitgebreid aanbod aan goedkope klompen die beschikken over de meest uiteenlopende afbeeldingen van boerderijdieren. Deze klompen kunnen stuk voor stuk in huis worden gehaald tegen een zeer scherpe prijs. Daar komt bij dat de klompen met boerderijdieren vanaf een bestelbedrag van 50 euro ook nog eens geheel gratis bij u thuis worden afgeleverd. Zo bent u altijd zeker van de beste prijs!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »