kraamcadeautjes

Min: €0 Max: €25

Kraamcadeaus

Als U op kraamvisite gaat dan wilt U natuurlijk een leuk en origineel kraamcadeau meenemen voor de kersverse mama en papa. Heeft U nog wat inspiratie nodig? Dan bent u bij de Hollandse Klompenwinkel aan het juiste adres.

Persoonlijke kraamcadeau met naam

Een kraamcadeau met naam is het meest populaire kraamcadeau om aan de ouders te geven. Met dit unieke gepersonaliseerde kraamcadeau kunt u alle kanten op. Een paar klompjes met de naam van de baby is gegarandeerd een succes. Ook is het mogelijk om een foto van de baby of een afbeelding van het kraamkaartje op de klompjes aan te brengen.

Uniek Hollands kraamcadeau

Babykleertjes blijven populair als kraamcadeau. Veel ouders worden dan ook overladen met kleertjes in minimaatjes, waar ze zo uitgegroeid zijn en die zo in de kast belanden. Ook is het soms heel moeilijk om in te schatten wat de smaak van de jonge ouders is.

Wat is er nu mooier dan een slabbeltje met het motief van een boerenzakdoek. Deze worden speciaal voor de Hollandse Klompenwinkel gefabriceerd en worden direct uit voorraad geleverd. Deze slabbetjes zijn mooi te combineren met onze geboorteklompjes.

De klomppantoffel als kraamcadeau

U heeft kennis gemaakt met onze houten klompjes die voorzien kunnen worden van een eigen tekst en afbeelding. Maar wij hebben nog meer leuke kraamcadeaus. Bij De Hollandse Klompenwinkel vindt u namelijk niet alleen houten klompjes maar ook klompjes van stof. En dan bedoelen we natuurlijk de klomppantoffels voor kleine kinderen en baby’s. Deze modellen zijn super leuke om te zien en houden de voetjes van uw baby of kindje lekker warm. Natuurlijk zijn ook deze kraamcadeautjes verkrijgbaar in verschillende kleuren en uitvoeringen.

Badjas of handdoek met geborduurde tekst als kraamcadeau

Wij van de Hollandse Klompenwinkel hebben buiten de kraamcadeaus met een Hollands tintje ook andere geschenken voor de jonge ouders. Wij kunnen babybadjasjes met naam of handdoeken met naam leveren. Onze babybadjassen zijn van hoge kwaliteit en zijn heerlijk zacht. De naam wordt op de producten geborduurd wat resulteert in een van onze exclusieve kraamcadeautjes.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »