Min: €0 Max: €35

vogelhuisklomp geschilderd met tekst of logo

€20,00

Houten klompen in de vorm van een nestkastje voor een pimpelmees. De klompen worden geverfd en voorzien van uw eigen tekst of logo

houten tulp met logo op voet in diverse kleuren

€2,50

houten tulp met logo op voet in diverse kleuren

Flesopener-klompje met gravering

€4,00

Flesopener-klompje met gravering. Klompje met gravering in de vorm van een flesopener. Klompje als opener voor flessen.

sleutelhanger met 2 klompjes met tekst

€2,50

sleutelhanger met 2 klompje met tekst. Souvenirklompjes als relatiegeschenk met uw bedrijfslogo. Klompjes weggeven als relatiegeschenk.

Flesopener-klompje met LOGO

€4,00

Flesopener-klompje met LOGO. Klompje met logo in de vorm van een flesopener. Logoklompen als opener voor flessen.

klomppantoffel met geborduurde tekst

€32,25

klomppantoffel met geborduurde tekst

sleutelhanger klompje met LOGO

€1,50

Sleutelhanger klompje met logo.

klompje 14 cm met logo

€5,00

klompje 14 cm met logo

sleutelhanger met 1 klompje met tekst

€1,75

sleutelhanger met 1 klompje met tekst. Souvenirklompjes als relatiegeschenk met uw bedrijfslogo. Klompjes weggeven als relatiegeschenk.

klompjes 14 cm met logo

€8,00

Klompjes 14 cm met logo.

souvenirsklompjes met logo 14cm

€8,00

souvenirsklompjes met logo 14cm. Deze houten klompen zijn een mooi relatiegeschenk om weg te geven aan uw vaste relaties.

dasklomp 8 cm met logo

€3,00

dasklomp 8 cm met logo

souvenirsklompjes met logo 6cm

€5,75

souvenirsklompjes met logo 6cm. Deze houten klompen zijn een mooi relatiegeschenk om weg te geven aan uw vaste relaties.

sleutelhanger met 2 klompjes met LOGO

€1,75

sleutelhanger met 2 klompjes met LOGO. Souvenirklompjes als relatiegeschenk met uw bedrijfslogo. Klompjes weggeven als relatiegeschenk.

klompjesfluit met logo

€6,50

klompjesfluit voorzien van een transparante lak waarop we het logo aan kunnen brengen

souvenirsklompjes met logo 10cm

€3,75

souvenirsklompjes met logo 10cm. Deze houten klompen zijn een mooi relatiegeschenk om weg te geven aan uw vaste relaties.

houten tulp met logo op voet in diverse kleuren

€3,50

houten tulp met logo op voet in diverse kleuren

souvenirsklompjes met logo 10cm

€6,50

souvenirsklompjes met logo 10cm. Deze houten klompen zijn een mooi relatiegeschenk om weg te geven aan uw vaste relaties.

Leuke klompjes, een fantastisch geschenk

Veel mensen die graag een geschenkje willen geven zijn op zoek naar unieke mogelijkheden om dit te kunnen doen. Natuurlijk zou u er voor kunnen kiezen om gewoon een bosje bloemen cadeau te geven en uiteraard is het mogelijk om een lekkere fles wijn te kopen, maar er zijn ook veel uniekere mogelijkheden op de markt terug te vinden. Wat bijvoorbeeld te denken van de unieke klompjes uit het assortiment hier bij De Hollandse Klompenwinkel? Wij bieden onze klanten namelijk klompjes aan in tal van verschillende vormen. Zo zijn onze klompjes verkrijgbaar als sleutelhanger, maar wat verder ook te denken van een flessenopener? In welke vorm u met andere woorden ook klompjes wenst te bestellen als geschenk, het behoort allemaal tot de mogelijkheden hier bij De Hollandse Klompenwinkel!

Klompjes in verschillende versies

Zoals reeds aangegeven kunnen klompjes hier bij De Hollandse Klompenwinkel aangekocht worden in de meest uiteenlopende uitvoeringen. Zo kunt u kiezen voor een gewoon klompje, maar is het eveneens mogelijk om te opteren voor een sleutelhanger of wat te denken van een flesopener? Bovendien zijn onze klompjes zowel verkrijgbaar in het geel als in blank gelakt. Voor welke van deze verschillende opties u uiteindelijk zult kiezen is uiteraard afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur. Hoe dan ook, bent u op zoek naar klompjes? Zoek dan niet verder en ontdek vooral het ruime aanbod aan klompjes hier bij De Hollandse Klompenwinkel!

Klompjes met een eigen logo

U kunt er voor kiezen om één van de standaard klompjes uit ons assortiment te kopen, maar het is eveneens een mogelijkheid om te kiezen voor klompjes met een eigen logo. Dit kan bijvoorbeeld erg leuk zijn wanneer u een feest geeft en de mensen graag van een uniek aandenken wenst te voorzien. Dat is evenwel niet alles, want het spreekt voor zich dat klompjes met een eigen logo ook zeer interessant kunnen zijn voor wie een eigen bedrijf heeft. Klompjes die voorzien zijn van een eigen logo vormen dan ook een erg leuk relatiegeschenk die uw partner of klant waarschijnlijk nog nooit eerder zal hebben gekregen!

Klompjes bestellen tegen de scherpste prijs

Het spreekt voor zich dat een geschenkje niet altijd handenvol met geld hoeft te kosten, in tegendeel. Wanneer u het assortiment bekijkt hier bij De Hollandse Klompenwinkel zult u namelijk merken dat onze klompjes in huis gehaald kunnen worden tegen een zeer interessante prijs. Dit zorgt er voor dat ze het beste geschenkje vormen voor niet alleen particulieren, maar ook voor bedrijven. Dit is evenwel nog niet alles. Vanaf een bestelling ter waarde van minimaal 50 euro is het namelijk mogelijk om deze geheel gratis binnen Nederland te laten versturen. Op deze manier zullen verzendkosten geen impact hebben op het totaalbedrag van uw bestelling. Ook klompjes bestellen? Waarom dan nog langer twijfelen? Haal ze nu in huis hier bij De Hollandse Klompenwinkel!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »