Een klomp op voet voor in uw huis

  • Geschrieben am
  • Durch Stefan Molders - Molders Media
  • 0
Een klomp op voet voor in uw huis

Het is u misschien wel opgevallen dat wij in ons assortiment allerlei soorten klompen hebben. Deze zijn leuk om te verzamelen en in huis neer te zetten. Uw huis krijgt zo een echt oud Hollands tintje. Een klomp op voet is dan ook een erg leuke variant om in huis neer te zetten op een plek waar hij mooi opvalt. Dit is een leuk product om uw huis mee te decoreren wat ook nog eens kan leiden tot een goed gesprek over oude tijden. Zeker als u een echte liefhebber bent van oud Hollandse spullen en een flinke verzameling heeft aangelegd ondertussen mag de klomp op voet echt niet ontbreken.

Klompen zijn niet alleen om te dragen

De bekendste klompen in ons assortiment zijn de houten klompen die u kunt dragen. Toch zijn dit niet de enige leuke klompen die wij hebben in ons assortiment. Behalve deze klompjes en alle klompsouvenirs hebben wij ook de klomp op voet die u in huis neer kunt zetten als decoratie. Hij vindt een mooi plekje in uw huis op allerlei plekken. U kunt hem op de kast neerzetten, een mooi plekje geven bij de rest van uw klompen verzameling of hem een andere mooie plek geven in huis. Klompen zijn dus niet alleen geschikt om te dragen maar ook als decoratie in huis kunnen klompen op voet erg leuk zijn.

De klomp op voet versieren

Wat is er nou leuker als het hebben van een klomp op voet waar u zelf wat moois van heeft gemaakt. Doordat de klomp op voet is gemaakt van blank ongelakt hout kunt u hier de meest prachtige creaties mee maken. De mogelijkheden zijn eindeloos als u zelf aan de slag gaat. Zo kunt u een hele verzameling klompen op voet aanleggen in allerlei stijlen. Het versieren van een klomp op voet is erg leuk en u kunt er dan ook steeds wat anders mee doen, dit is bijvoorbeeld ook erg leuk te doen op kinderfeestjes of samen met vriendinnen. Versier uw klomp op voet en geef hem een prachtig plekje in huis.

Opvallen zonder te overschaduwen

Als u een mooie verzameling heeft aangelegd met allerlei verschillende Hollandse producten, dan past de klomp op voet hier perfect tussen. Door zijn grote zal hij echt opvallen maar door zijn blanke hout zal hij absoluut de rest van uw verzameling niet overschaduwen. De klomp op voet zal een mooie plek kunnen vinden tussen de rest van uw spullen en een perfecte aanvulling zijn. Met zijn hoogste van 26cm zal u hem in ieder geval nooit kunnen missen tussen uw andere verzamelobjecten.

Een klomp op voet ziet er erg leuk uit zoals hij is maar u kunt er zelf ook veel mee doen om hem echt uniek te maken. Hij zal opvallen in uw huis, onafhankelijk van de plek die u hem geeft. Uw verzameling oud Hollandse producten is niet compleet zonder de klomp op voet, hij valt op en zal de rest van uw verzameling dan ook meer laten opvallen. Gaat u creatief aan de slag of laat u hem gewoon zoals hij is? Alles is mogelijk met een klomp op voet van Dehollandseklompenwinkel.nl.

Kommentare

Sei der erste der einen Kommentar schreibt....

Schreibe einen Kommentar
* Ihre E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.
Wir benutzen Cookies nur für interne Zwecke um den Webshop zu verbessern. Ist das in Ordnung? Ja Nein Für weitere Informationen beachten Sie bitte unsere Datenschutzerklärung. »