Flesopener met logo laten maken

  • Geschrieben am
  • Durch Stefan Molders - Molders Media
  • 0
Flesopener met logo laten maken

Het is bij ons mogelijk om een flesopener te laten bewerken met uw logo. Uw logo wordt hier dan op aangebracht zodat de flesopener een meer persoonlijk geschenk wordt om te geven. Wanneer u dit wilt bestelen kunt u gewoon een standaard bestelling plaatsen zoals u met alle andere producten ook zou doen. Hierna kunt u ons een mail sturen met daarin een bestand met uw logo. Dit hebben wij nodig om de flesopener precies zo te maken als u wilt. U heeft hierbij de keuze tussen wit of blank gelakt en daarop komt dan uw logo te staan.

Een zakelijk geschenk

Soms is het goed om een geschenk te geven aan uw zakelijke relaties. Dit laat namelijk zien dat u de ander en de samenwerking waardeert. Hoe kunt u dit nou beter tonen als met een flesopener met het logo van uw bedrijf. Zo is het niet zomaar een geschenk maar zal de ander bij elk gebruik aan u en uw bedrijf herinnerd worden. Als u een zakelijk geschenk gaat geven aan een of meerdere zakenrelaties, dan is dit echt een leuk iets om te geven. Het hoeft niet alleen te gaan om een specifiek evenement, soms is het geven van een geschenkje tussendoor ook goed om uw waardering te uiten.

Leuk bij jubileums en samenwerking

Wanneer u een feestje geeft om bijvoorbeeld een jubileum van uw bedrijf te vieren, dan kan het leuk zijn om na afloop wat aan de gasten mee te geven. Een flesopener met het logo van uw bedrijf kan dan een leuke herinnering aan een fijne avond zijn. Ook als u een fijne samenwerking heeft gehad met een ander bedrijf of partner kunt u na afloop een geschenk geven. Dit laat zien dat u de samenwerking als fijn heeft ervaren. Waardering laten blijken kan leiden tot goede en nieuwe contacten en een simpele flesopener met logo kan hierbij uitstekend helpen.

Een bruikbaar geschenk geven

Vaak als er een geschenk wordt gegeven is dit iets kleins waar de ontvanger niet veel mee kan. Dat houdt in dat zoiets snel in de vuilnisbak zal belanden. Om dit te voorkomen kunt u een geschenk geven waar de ander daadwerkelijk iets mee kan. Een flesopener met uw logo maakt daarom ook zo een goed geschenk. Dit is iets wat misschien een tijdje in een la zal liggen maar het zal ook elke keer weer tevoorschijn gehaald worden als er een flesje geopend moet worden. Zo zal de ander elke keer bij gebruik weer aan uw bedrijf denken.

Gebruiken op de zaak

Buiten het geven als geschenk kunt u de flesopener met logo ook gebruiken op de zaak. Op bedrijfsfeestjes en borrels kunt u alle flesjes openen met persoonlijke flesopeners. Zo wordt het pas echt een feestje wat past bij uw bedrijf. Ook als u klanten uitnodigt naast uw personeel zal dit erg leuk zijn om te gebruiken. Er is altijd wel een flesje die geopend kan worden en met zo een flesopener is dat helemaal niet erg meer. Leg er een aantal op tafel en niemand hoeft meer te wachten op die ene saaie flesopener.

Meerdere varianten beschikbaar

Omdat niet iedereen hetzelfde mooi vindt en u misschien niet aan iedereen precies hetzelfde wilt geven bieden wij ook verschillende varianten aan. Het is wel leuk om zo nu en dan eens af te wisselen en niet elke keer precies hetzelfde geschenk te geven. Zo kunt u een aantal witte klompjes bestellen en daarnaast ook een aantal blank gelakte klompen. Zo blijft het leuk voor u om het te geven . Uiteraard kunt u deze klompjes ook extra laten bedrukken. Dit is bijvoorbeeld een aantal jaar erop laten bedrukken buiten uw logo voor een jubileum.

Kommentare

Sei der erste der einen Kommentar schreibt....

Schreibe einen Kommentar
* Ihre E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.
Wir benutzen Cookies nur für interne Zwecke um den Webshop zu verbessern. Ist das in Ordnung? Ja Nein Für weitere Informationen beachten Sie bitte unsere Datenschutzerklärung. »