Versier en slijp uw potloden met de leukste klompen

  • Posted on
  • By Stefan Molders - Molders Media
  • 0
Versier en slijp uw potloden met de leukste klompen

Wij hebben iets in ons assortiment wat niet alleen leuk is voor kinderen maar wat ook erg leuk is voor volwassenen. Voor een kind is er niks leuker als lekker tekenen met een fantastisch potlood klompje en voor een volwassenen wordt het maken van bijvoorbeeld een boodschappenlijstje opeens een stuk leuker. Ze zijn verkrijgbaar in allerlei varianten waardoor u elke keer een ander leuk klompje kunt gebruiken om mee te schrijven. De diversiteit is groot dus iedereen in het gezin kan een eigen variant kiezen. Een kind zal hiermee in ieder geval niet meer snel last hebben van een wegrollend potlood.

De verschillende klompjes

In ons assortiment klompen hebben wij erg veel verschillende opties. Dit is ook met onze potlood klompjes het geval. De kleuren en opdrukken van de klompjes zijn allemaal verschillend. Zo kunt u een leuk klompje met Nijntje aanschaffen voor de kleintjes en voor uzelf kunt u de mooiste uitkiezen. Als u niet kunt kiezen is dat natuurlijk ook geen probleem, het is een erg leuk verzamelobject. Kunt u zich al voorstellen hoe leuk het staat als er allemaal potloden met een klompje bij elkaar in een bakje staan, een bureau of tafel ziet er dan ook gelijk een stuk vrolijker uit.

Een bijpassende puntenslijper

Ons assortiment houdt natuurlijk niet op bij deze leuke potlood klompjes. Soms is het nodig om de punt van uw potlood te slijpen en dit wilt u dan uiteraard doen met een leuk klompje. Ook de puntenslijpers in de vorm van een klomp zijn te krijgen in verschillende uitvoeringen. U kunt dan kiezen voor een puntenslijper klompje die past bij uw potloodklomp maar u kunt natuurlijk ook een heel andere variant kiezen. De puntenslijpers zijn los verkrijgbaar of met een setje leurpotloden.

Een leuk cadeau geven

Een potlood klompje en klomppuntenslijper zijn niet alleen leuk om aan te schaffen voor in uw eigen huis. Het is ook een erg leuk cadeau om te geven, vooral als het om een kleinigheidje gaat. U kunt hiermee dan een leuk setje samenstellen met bijpassende producten. Dit is een erg leuk cadeau voor de ander om te krijgen en wij kunnen haast garanderen dat de ander dit nog niet heeft. U kunt dit cadeautje dan afstemmen op de lievelingskleur van de ander. Het is nooit leuk om een cadeautje te geven wat vervolgens weggelegd wordt en waar niemand meer naar omkijkt maar dat zal met een leuk geschenkje als dit niet snel het geval zijn.

Potloodklompjes zijn erg leuk om te hebben en te verzamelen. Het is zo een product wat niet veel kost en waar erg veel leuke varianten van te krijgen zijn. Behalve leuk hebben de klompjes ook nog een functie die voor iedereen handig is. Potloden rollen vaak weg waarna deze onder een bank verdwijnen of waarna u onder de tafel kunt kruipen om het potlood terug te vinden. Als dit lastig is blijft het potlood vaak maar liggen. Potlood klompjes voorkomen dit kleine maar toch vervelende probleem. Doordat u het klompje op de achterkant van een potlood plaatst zal deze niet meer weg kunnen rollen. Dit voorkomt u erg veel zoekwerk.

Wilt u nou ook zo een leuk potlood klompje en misschien wel een bijpassende klomppuntenslijper, dan zit u bij ons aan het juiste adres. Doordat u veel opties heeft om uit te kiezen is het erg leuk om er een uit te kiezen die bij u past. Bekijk op uw gemak alle leuke klompjes en bestel degene waarmee u voortaan met een glimlach op uw gezicht aan het schrijven of tekenen bent. Bestel uw potlood klompjes en klomppuntenslijper bij Dehollandseklompenwinkel.nl.

Comments

Be the first to comment...

Leave a comment
* Your email address will not be published
Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? Yes No More on cookies »