Onze voordelen

  • Gratis verzending in Nederland vanaf € 75,00
  • Bezorgen of afhalen
  • Grote voorraad
  • Snelle levering
  • Klantvriendelijk
  • 0031 - (0)416854853 / 0031 - (0)638961072

De leukste klompen koopt u hier!

Houten klompen zijn altijd al bijzonder populair geweest. Vandaag de dag bestaan er bijzonder veel verschillende uitvoeringen wanneer het op Houten klompen aankomt. We onderscheiden op dit vlak met name de houten klompen voor volwassenen, maar u kunt ook kiezen voor kleinere exemplaren voor kinderen. Daarnaast kunt u er voor kiezen om Houten klompen met een logo te bestellen en kunnen er speciale geboorteklompjes worden aangekocht welke een erg leuk geschenkje vormen voor een geboorte. Welke houten klompen u ook wenst aan te schaffen, indien u op zoek bent naar echte Hollandse klompen bent u ongetwijfeld hier bij De Hollandse Klompenwinkel aan het juiste adres! Twijfel dan ook zeker niet langer en ontdek snel ons ruime assortiment!

Houten klompen in verschillende uitvoeringen

De Hollandse Klompenwinkel biedt haar klanten een indrukwekkend ruim aanbod aan leuke houten klompen. Deze zijn verkrijgbaar in tal van verschillende uitvoeringen. U kunt bij ons met name Hollandse houten klompen bestellen in diverse kleuren. Zo zijn er houten klompen in ons assortiment terug te vinden welke over een gele of zwarte kleur beschikken, maar spreekt het voor zich dat u ook oranje houten klompen kunt bestellen. Deze oranje houten klompen zijn onder meer zeer interessant om te dragen tijdens Koningsdag. Hoe dan ook mag het duidelijk zijn, wanneer u een voorliefde heeft voor typische Hollandse houten klompen is het absoluut de moeite waard om deze te ontdekken in het assortiment hier bij De Hollandse Klompenwinkel.

Hollandse houten klompen met logo

Een tweede mogelijkheid waar u hier bij De Hollandse Klompenwinkel over beschikt is het bestellen van Hollandse houten klompen met logo. Deze klompen zijn verkrijgbaar in tal van uiteenlopende uitvoeringen. We onderscheiden bijvoorbeeld de houten klompen die u geheel kunt voorzien van het logo en de kleuren van uw favoriete voetbalploeg. Wat bovendien evenwel ook te denken van Hollandse houten klompen die u als relatiegeschenk kunt geven aan uw klanten? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Wanneer u op zoek bent naar een leuk, gepersonaliseerd en eigenlijk ronduit uniek geschenk is kiezen voor Hollandse klompen met logo zeker en vast een aanrader!

De leukste kinderklompen

De Hollandse houten klompen die door ons te koop worden aangeboden zijn er uiteraard niet enkel en alleen voor volwassenen. Ook kinderen vinden het fantastisch om deze klompjes te dragen. Net zoals de volwassen uitvoeringen zijn ook de speciale houten klompjes voor kinderen verkrijgbaar in tal van uiteenlopende uitvoeringen. U kunt dan ook kiezen voor schattige houten kinderklompen in de kleuren geel, oranje, rood, blauw, zwart en wit. Dit zorgt er voor dat er voor alle situaties leuke houten kinderklompen kunnen worden aangekocht. Het mag hoe dan ook duidelijk zijn, wanneer u niet alleen op zoek bent naar houten klompen voor volwassenen, maar u tevens leuke houten kinderklompjes wenst te bestellen bent u daarvoor hier bij De Hollandse Klompenwinkel ongetwijfeld aan het juiste adres!

Houten tulpen kopen

Er zijn vandaag de dag zeer veel vormen op de markt terug te vinden om uw huis mee te decoreren. Wat vindt u ervan wanneer we u zouden vertellen dat het vanaf nu mogelijk is om altijd het lentegevoel in huis te hebben. Zelfs wanneer het hartje winter is kunnen we met de houten tulpen dit waar maken. Denkt u dat dit onmogelijk is? Helemaal niet! In ons grote assortiment hebben wij namelijk prachtige houten tulpen opgenomen die het gehele jaar door  er stralend uit zullen zien. Door de houten tulpen te kopen zult u dan ook meteen merken dat uw inrichting er een stuk gezelliger uit zal komen te zien!

Houten tulpen voor jezelf kopen

Houten tulpen zijn er niet alleen voor om ze weg te geven maar ze zijn ook ideaal als decoratie om je eigen woning te decoreren. Gekleurde houten tulpen in een boeket maakt elke kamer tot een fleurig geheel. Als u echte tulpen koopt en in een vaasje zet zijn deze meestal al na 1 a 2 weken verwelkt. Maar bij deze houten tulpen heb je gegarandeerd helemaal geen omkijken meer en ze blijven altijd bloeien. Houten tulpen kopen zorgt er voor dat u over een uniek stukje decoratie beschikt die uitblinkt in veelzijdigheid.

Houten tulpen in verschillende uitvoeringen 

Bent u er van overtuigd van de sterke troeven die verbonden zijn aan de veelzijdigheid  van de houten tulpen die we in ons assortiment hebben opgenomen en wilt u er vervolgens graag enkele in huis te halen? Dat kan! Wij hebben de houten tulpen in vele uitvoeringen zoals een boeket houten tulpen in een grote en een klein uitvoering. Deze kunt u ook in een delfts blauw vaasje aanbrengen. Al deze artikelen kunt u zonder probleem bestellen hier bij De Hollandse Klompenwinkel in de meest uiteenlopende kleuren. Wanneer u op zoek bent om iets mee te nemen wanneer u op vakantie gaat hebben we houten tulpen in de vorm van een sleutelhanger of een potlood met daarop een tulp.

Souvenir klompjes

Wij bij De Hollandse Klompenwinkel hebben een breed scale aan souvenir klompjes. Deze  zijn heel erg leuk om weg te geven als aandenken aan een leuk kinderfeestje. Wanneer u  misschien op zoek bent naar iets om voor uw zakelijke contacten een eenvoudig, maar een zeer  praktisch relatiegeschenk weg te geven dan kunnen we op deze souvenirs klompjes een  persoonlijke boodschap aanbrengen en de vorm van een tekst of uw bedrijfslogo. Hierdoor krijgen de souvenir klompjes meteen een andere invulling. Het grote aanbod van souvenir klompjes richt zich daarnaast ook nog eens op tal van verschillende doelgroepen.

Souvenir klompjes in verschillende uitvoeringen

Souvenir klompjes zijn er in tal van uiteenlopende uitvoeringen. Zo hebben we vandaag de dag de mogelijkheid om een keuze te maken uit niet alleen leuke flessenopener  in de vorm van een klompje, maar wat bovendien ook te denken van koelkastmagneet, handige sleutelhanger met 1 of 2 klompjes, spaarpotten en zelfs een kurkentrekker? Al deze verschillende soorten souvenirs zien er niet alleen even mooi uit, maar vertegenwoordigen ze ook nog de praktische functie waarvoor ze eigenlijk bedoeld zijn.

Leuke klompjes als een relatiegeschenk

Heel veel mensen die op zoek zijn naar relatiegeschenken  kunnen er voor kiezen om de geijkte relatiegeschenken te bestellen zoals een pen of een aansteker. Dit zijn de normale relatiegeschenken  die vaak een keukenla belanden zonder dat men er verder naar omkijkt. Wij hebben veel unieke relatiegeschenken die echt met Nederland zijn verbonden. Dit is ook waar we bij De Hollandse Klompenwinkel voor staan! Wat te denken aan bijvoorbeeld unieke souvenirs klompjes uit ons assortiment waarop uw logo is afgebeeld? Wij kunnen onze klanten namelijk klompjes aanbieden in een aantal verschillende vormen. Zo hebben we klompjes verkrijgbaar als sleutelhanger, maar wat te denken van een flessenopener met een klompje of een houten tulpje? In welke vormen u de souvenirs klompjes ook wenst te bestellen als relatiegeschenk. Dit behoort allemaal tot de vele mogelijkheden bij De Hollandse Klompenwinkel!

Relatiegeschenken in verschillende versies

Zoals we al hebben aangegeven kunnen onze relatiegeschenken gekocht worden in de meest uiteenlopende uitvoeringen en kleuren. U kunt er voor kiezen om een gewoon souvenir klompje in huis te halen, maar het is ok goed mogelijk om voor houten tulpen met een logo te kiezen. Als onze relatiegeschenken zijn tevens verkrijgbaar in verschillende kleuren. Voor welke opties u uiteindelijk ook zult kiezen is echter afhankelijk van uw persoonlijke voorkeuren. Hoe dan ook, wanneer u op zoek bent naar relatiegeschenken? Zoek dan alstublieft niet verder en ontdek hier het ruime aanbod aan de mooiste relatiegeschenken bij De Hollandse Klompenwinkel!

Tot slot

Hierboven staat omschreven wat we allemaal kunnen doen voor u. Wij doen dit graag met heel veel passie en proberen onze klanten naar alle tevredenheid te behandelen. Bent u op zoek naar houten tulpen, relatiegeschenken, Hollandse souvenirs of houten klompen dan bent u bij De Hollandse Klompenwinkel aan het juiste adres! 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »