Onze voordelen

  • Gratis verzending in Nederland vanaf € 75,00
  • Bezorgen of afhalen
  • Grote voorraad
  • Snelle levering
  • Klantvriendelijk
  • 0031 - (0)416854853 / 0031 - (0)638961072

De leukste Hollandse klompen koopt u hier!

Hollandse klompen zijn altijd al bijzonder populair geweest. Vandaag de dag bestaan er bijzonder veel verschillende uitvoeringen wanneer het op Hollandse klompen aankomt. We onderscheiden op dit vlak met name de houten klompen voor volwassenen, maar u kunt ook kiezen voor kleinere exemplaren voor kinderen. Daarnaast kunt u er voor kiezen om Hollandse klompen met een logo te bestellen en kunnen er speciale geboorteklompjes worden aangekocht welke een erg leuk geschenkje vormen voor een geboorte. Welke klompen u ook wenst aan te schaffen, indien u op zoek bent naar echte Hollandse klompen bent u ongetwijfeld hier bij De Hollandse Klompenwinkel aan het juiste adres! Twijfel dan ook zeker niet langer en ontdek snel ons ruime assortiment!

Houten klompen in verschillende uitvoeringen

De Hollandse Klompenwinkel biedt haar klanten een indrukwekkend ruim aanbod aan leuke houten klompen. Deze zijn verkrijgbaar in tal van verschillende uitvoeringen. U kunt bij ons met name Hollandse klompen bestellen in diverse kleuren. Zo zijn er houten klompen in ons assortiment terug te vinden welke over een gele of zwarte kleur beschikken, maar spreekt het voor zich dat u ook oranje exemplaren kunt bestellen. Deze oranje exemplaren zijn onder meer zeer interessant om te dragen tijdens Koningsdag. Hoe dan ook mag het duidelijk zijn, wanneer u een voorliefde heeft voor typische houten, Hollandse klompen is het absoluut de moeite waard om deze te ontdekken in het assortiment hier bij De Hollandse Klompenwinkel.

Hollandse klompen met logo

Een tweede mogelijkheid waar u hier bij De Hollandse Klompenwinkel over beschikt is het bestellen van Hollandse klompen met logo. Deze klompen zijn verkrijgbaar in tal van uiteenlopende uitvoeringen. We onderscheiden bijvoorbeeld de klompen die u geheel kunt voorzien van het logo en de kleuren van uw favoriete voetbalploeg. Wat bovendien evenwel ook te denken van Hollandse klompen die u als relatiegeschenk kunt geven aan uw klanten? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Wanneer u op zoek bent naar een leuk, gepersonaliseerd en eigenlijk ronduit uniek geschenk is kiezen voor Hollandse klompen met logo zeker en vast een aanrader!

De leukste kinderklompen

De Hollandse klompen die door ons te koop worden aangeboden zijn er uiteraard niet enkel en alleen voor volwassenen. Ook kinderen vinden het fantastisch om deze klompjes te dragen. Net zoals de volwassen uitvoeringen zijn ook de speciale klompjes voor kinderen verkrijgbaar in tal van uiteenlopende uitvoeringen. U kunt dan ook kiezen voor schattige kinderklompen in de kleuren geel, oranje, rood, blauw, zwart en wit. Dit zorgt er voor dat er voor alle situaties leuke kinderklompen kunnen worden aangekocht. Het mag hoe dan ook duidelijk zijn, wanneer u niet alleen op zoek bent naar klompen voor volwassenen, maar u tevens leuke kinderklompjes wenst te bestellen bent u daarvoor hier bij De Hollandse Klompenwinkel ongetwijfeld aan het juiste adres!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »