Flesjes openen op een leuke manier

  • Posted on
  • By Stefan Molders - Molders Media
  • 0
Flesjes openen op een leuke manier

Het openmaken van een flesje is niet per definitie leuk om te doen. Toch kunt u dit een stuk leuker maken door gebruik te maken van een houten tulp opener. Deze doen precies waarvoor ze gemaakt zijn maar zien er ook nog eens superleuk uit. Als u er een heeft zal u voortaan degene zijn die alle flesjes wil openmaken hiermee. Lees verder en ontdek wat deze houten tulpen openers nou eigenlijk zo leuk en vooral handig maakt om te hebben en gebruiken.

Een houten tulp opener opbergen

U kunt ervoor kiezen de opener op te bergen in een la ergens in huis. Hier zal hij niet in de weg liggen maar u kunt er dan ook niet naar kijken en genieten van de leuke uitstraling die hij met zich mee kan brengen. Er is een magneetje aangebracht op de achterkant van de tulp waarmee u hem ook aan de koelkast kunt hangen. Zo ligt hij niet in de weg op het aanrecht maar heeft hij toch een plekje waar u hem kunt zien en waar hij kan bijdragen aan de gezellige Hollandse sfeer in huis. Een houten tulpen flesopener op de koelkast kunt u altijd makkelijk pakken om een flesje koud drinken mee te openen.

In alle vrolijke kleuren

Heeft u toevallig een kleur die u erg mooi vindt bij tulpen? De kans is groot dat u deze kleur ook aantreft in ons assortiment houten tulp openers. Zo kunt u uw favoriete kleur uitkiezen om flesjes mee te openen. U kunt er uiteraard ook voor kiezen alle varianten te sparen zodat u een leuke collectie heeft in alle beschikbare kleuren. Als u deze openers ook wilt gebruiken om wat sfeer aan te brengen in huis kunt u er meerdere aanschaffen in diverse kleuren, u kunt deze aan de koelkast bevestigen waardoor uw saaie koelkast in een keer getransformeerd wordt naar een vrolijk en kleurrijk geheel.

Leuk op feestjes

Als u een feestje geeft zijn er meestal veel flesjes die geopend moeten worden. Dit kunt u doen met een saaie flessenopener maar u kunt ook gebruik maken van een geweldige houten tulpen opener. Dit maakt het gelijk een stuk leuker om zoveel flesjes te openen. Het maakt niet uit of uw feestje een Hollands thema heeft of niet, een houten tulp opener brengt zeker sfeer met zich mee en kunt u dan ook makkelijk de hele avond op tafel laten liggen zonder dat het er storend uitziet. Als u bang bent om hem kwijt te raken kunt u hem met de eerder genoemde magneet ook aan de koelkast hangen, zo kunt u alle flesjes openen en kunt u nooit vergeten waar u hem heeft neergelegd of kwijtraken.

Een houten tulpen opener cadeau geven

Bent u opzoek naar een leuk cadeau of klein presentje voor een bepaalde gelegenheid, dan is een houten tulpen opener erg leuk om te geven. Het is klein, kost niet veel en is een verassend cadeau. Het is iets wat een ander altijd wel kan gebruiken en zal daarom niet snel ergens achterin een la belanden waar hij de komende maanden onaangeraakt blijft liggen. Als u een meer persoonlijk cadeau wilt geven kunt u ervoor kiezen de houten tulpen opener te laten graveren. Dit kan gaan om een datum of naam waardoor het cadeau direct veel persoonlijker is. U laat zien dat u hierover heeft nagedacht en dat er tijd is gestoken in dit geweldige cadeau.

Een houten tulpen opener is geweldig om te hebben. U kunt ze gebruiken om flessen te openen maar ze dienen ook als decoratie. Deze leuke en kleurrijke tulpjes zien er leuk uit en zorgen ervoor dat het niet erg is om op een feestje de hele avond flesjes te openen. Een ruim assortiment met de vrolijkste houten tulpen openers vindt u bij Dehollandseklompenwinkel.nl.

Comments

Be the first to comment...

Leave a comment
* Your email address will not be published
Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? Yes No More on cookies »