Hollandse souvenirs in de meest uiteenlopende artikelen

  • Posted on
  • By Stefan Molders - Molders Media
  • 0
Hollandse souvenirs in de meest uiteenlopende artikelen

Hollandse producten verzamelen zal niet snel saai worden. Er zijn talloze producten verkrijgbaar in allerlei kleuren en vormen. U zal dan ook niet snel klaar zijn met het verzamelen hiervan. Alles van klompen en molens tot prachtige houten tulpen zijn verkrijgbaar. U zou als u het wilt uw hele huis vol kunnen zetten met allerlei leuke producten met een Hollands tintje. Het zal u verbazen als u dadelijk leest hoeveel variatie hier eigenlijk in te krijgen is. Een souvenir is eigenlijk een klein aandenken aan een land. In ons assortiment vindt u alles waarom Nederland bekend staat. Dit zijn talloze producten in allerlei varianten waarvan u dus de leukste kunt uitkiezen. U kunt deze producten echt verzamelen of hiervan een selectie aanschaffen om praktisch te gebruiken of als decoratie in huis. De varianten zijn niet alleen haast eindeloos maar de mogelijkheden die u hiermee heeft ook. Lees verder om een aantal van onze geweldige Hollandse souvenirs te ontdekken.

De schattige souvenirklompen

Niet iedereen wordt enthousiast van het idee om houten klompen te dragen. Toch kunt u deze in verschillende varianten in huis halen. Het gaat dan niet om grote houten klompen maar om kleine souvenirklompjes. Deze zijn verkrijgbaar in allerlei vormen, maten en kleuren. Hier kunt u er dan ook nooit genoeg van hebben. Hiervan zijn decoratieve klompjes verkrijgbaar die u kunt neerzetten of aan de koelkast kunt hangen maar er zijn ook zeker praktische souvenirs verkrijgbaar. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de flesopener, kurkentrekker of sleutelhanger. Deze zien er geweldig uit en zijn ook nog eens zeer bruikbaar in huis.

Houten tulpen voor een vrolijk huis

In ons assortiment met Hollandse producten mogen uiteraard de houten tulpen niet ontbreken. Deze zullen in elk huis een prachtig plekje vinden. Het mooie hieraan is dat u deze neer kunt zetten in een vaasje maar ze zijn ook in een wandvaas aan de muur te hangen. Zo kunt u overal in huis deze prachtige houten tulpen verwerken. Door de grote hoeveelheid opties als het gaat om de kleur kunt u hiermee prachtig combineren en zal het hebben van houten tulpen in huis nooit gaan vervelen.

Het prachtige Delftsblauw

Er is haast niemand in Nederland die het niet kent, Delftsblauw. Het ziet er geweldig uit en dit zijn producten waar u wel de hele dag naar zal kunnen kijken. Ook hiervan zijn er veel verschillende leuke souvenirs verkrijgbaar. Dit alleen al kan een hele verzameling op zich vormen. U kunt dit prachtig bij elkaar uitstallen of bij uw andere producten neerzetten. Het geweldige aan Delftsblauwe producten is dat deze altijd opvallen. Zet maar eens een prachtige vaas op tafel of een kussend paartje in uw vensterbank en u zal zien dat dit elke keer weer uw oog zal aantrekken.

Zowel praktisch als decoratief

Souvenirs hoeven niet alleen leuk te zijn en u kunt hier vaak veel meer mee als er alleen naar kijken. Een fles openen is nog nooit zo leuk geweest als wanneer u gebruik maakt van een flesopener met een klomp erop. Met een feestje kunt u een kurkentrekker en flesopener op tafel leggen en iedereen zal met veel plezier zijn eigen flessen openmaken. U kunt een praktische souvenir gewoon bij de rest van uw verzameling leggen of een andere mooie plek in huis geven en deze pakken wanneer u het nodig heeft.

Altijd een perfect cadeau

Een Hollands souvenirtje hoeft u niet alleen te kopen om uw eigen verzameling aan te vullen. Het is ook een erg leuk presentje3 om weg te geven. Zo is het erg leuk om te geven als u bezoek krijgt vanuit het buitenland maar ook op verjaardagen slaat u hiermee nooit de plank mis. Het is een leuk en verassend geschenk wat niet snel gegeven wordt. U loopt niet snel het risico dat de ander dit souvenirtje al heeft en zo geeft u altijd iets leuks. Wat de gelegenheid is maakt niet uit, een Hollands souvenirtje doet het altijd goed.

Comments

Be the first to comment...

Leave a comment
* Your email address will not be published
Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? Yes No More on cookies »