Zelf knutselen met klompen

  • Posted on
  • By Stefan Molders
  • 0
Zelf knutselen met klompen

Wat is er nou leuker als met een groep vrienden of vriendinnen lekker knutselen. Ook op kinderfeestjes is het erg populair om even lekker creatief te doen. Toch worden vaak dezelfde dingen geknutseld en is er weinig afwisseling. Wij bieden u de mogelijkheid om eens iets compleet anders te doen, iets wat u waarschijnlijk nog nooit gedaan heeft. Ga eens gezellig met zijn allen knutselen met klompen, versier deze klompen zoals u het mooi vindt of laat kinderen lekker hun gang gaan om ze te versieren zoals zij dat mooi vinden. U kunt dit erg vaak doen en ze op een andere manier versieren zodat u een hele verzameling versierde klompen heeft staan. Deze klompen zijn speciaal gemaakt om mee te kunnen knutselen en zijn dus niet geschikt om te dragen. De klompen die hiervoor gebruikt worden zijn afgekeurd om gedragen te worden en moet u hier dus niet voor gebruiken. Om niet te verspillen kunnen deze klompen dus gebruikt worden voor creatieve doeleinden wat natuurlijk net zo leuk is. Ga lekker aan de slag en versier zoals u het mooi vindt. Tweede keus klompen hoeven niet weggegooid te worden maar hebben nu een doel.

Versieren met bloemen

U kunt natuurlijk klompen kant en klaar kopen met wat bloemen erop maar wat veel leuker is, is natuurlijk om zelf te gaan versieren met bloemen. U kunt hier heel veel verschillende dingen mee doen. U kunt bijvoorbeeld uw klompen beschilderen met mooie bloemen als u goed kunt schilderen. U kunt er ook voor kiezen om uw klompen in een basiskleur te schilderen en er bloemen op plakken. Dit kunnen bloemen van papier zijn die u zelf kunt maken maar natuurlijk ook verschillende nepbloemen. Voor de echte creatieveling is het ook erg leuk om echte bloemen te laten drogen zodat deze lang mooi blijven en deze erop te plakken. U kunt bloemen verwerken tijdens het knutselen met deze klompen op welke manier u leuk vindt. Dit zijn dingen waar u mee aan de slag kunt en door elke keer wat anders te proberen blijft dit erg lang leuk om te doen.

Zoveel variatie als u wilt

Er zijn zoveel bloemen, dat wij deze niet eens allemaal kunnen opnoemen. Zoveel bloemen als er zijn, zoveel variatie kunt u aanbrengen op uw knutselklompen en nog meer door te combineren natuurlijk. U kunt de verschillende soorten bloemen bij elkaar voegen die mooi bij elkaar passen qua kleur maar u kunt ook een paar van dezelfde bloemen opplakken en hieromheen versieren met verf. U kunt het zo gek maar niet bedenken of het is mogelijk door de vele soorten bloemen die er zijn. Dit is erg leuk voor iedereen om mee aan de slag te gaan van jong tot oud. Of u nou gek bent op rozen of madeliefjes het mooist vindt maakt niet uit, u kunt alles gebruiken op uw eigen versierde klompen.

Knutselklompen uitstallen

Wanneer u uw klompen mooi heeft versierd is het natuurlijk erg leuk om deze een mooi plekje in huis te geven waar iedereen ze kan bewonderen. Dit is helemaal leuk als u meerdere paren klompen heeft versierd en u deze bij elkaar neer kunt zetten. U kunt hiervoor een plank gebruiken of een mooie vitrinekast. Deze klompen zullen een beetje sfeer in uw huis brengen en u kunt vol trots dit zelfgemaakte stukje oud Hollandse nostalgie laten zien aan al uw bezoek. U kunt hier omheen nog wat mooie bijpassende bloemen neerleggen om er echt een mooi geheel van te maken. Om te beginnen met knutselen bestelt u uw eigen knutselklompen in het assortiment van Dehollandseklompenwinkel.nl.

Comments

Be the first to comment...

Leave a comment
* Your email address will not be published
Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? Yes No More on cookies »