De mooiste kinderklompjes houden de voetjes koel in de zomer

  • Posted on
  • By Stefan Molders - Molders Media
  • 0
De mooiste kinderklompjes houden  de voetjes koel in de zomer

Zoals u misschien wel weet zijn klompen het ideale schoeisel om het gehele jaar door te dragen.
In de winter worden de voeten heerlijk warm gehouden en nu het weer warmer wordt blijven de voeten heerlijk koel. Dit geldt natuurlijk ook voor kindervoeten. Als ouders is het belangrijk om voor kinderen die nog volop in de groei zijn het beste schoeisel te kiezen waarmee de voeten goed ondersteund worden maar vooral ook comfortabel aanvoelen. Houten kinderklompen zijn hier ideaal voor.

Comfortabel buiten spelen

In de zomermaanden kan de temperatuur flink oplopen wat natuurlijk heerlijk is. Toch brengt dit vaak wat lastige keuzes met zich mee als het gaat om schoeisel. Slippers en sandalen bieden lang niet altijd de steun en het comfort wat u wilt voor uw kind en dichte schoenen zijn weer veel te warm. Houten klompen zijn dan ook echt alles wat uw kind nodig heeft om in de zomermaanden lekker buiten te kunnen spelen op warme dagen.

Droge kindervoetjes

Doordat de kinderklompen gemaakt zijn van hout zal dit materiaal de voeten niet laten zweten. Het houdt de voeten van uw kind in de schaduw waardoor deze lekker koel blijven. Dit voorkomt doorweekte voetjes op de warmste dagen en zal zorgen dat uw kind de gehele dag frisse voeten heeft. Wanneer uw kind nog nooit klompen gedragen heeft zal dit in het begin best even wennen zijn maar hierna zal uw kind hier heerlijk op buiten spelen met al zijn vriendjes en vriendinnetjes.

Niet slechts goed schoeisel

Dat schoeisel voor kinderen meer moet zijn als alleen maar degelijk is overduidelijk. Kinderen willen er leuk uit zien en plezier hebben in het dragen ervan. Hierom hebben wij een uitgebreid assortiment kinderklompen met allerlei leuke kleuren en opdrukken. Hierdoor kan uw kind zelf kiezen welke variant de voetjes koel gaan houden in de zomer. Door uw kind zelf mee te late kiezen zullen zij klompen vaker dragen en er trots op zijn.

Goed schoeisel dragen in de zomer is erg belangrijk. Wanneer voeten doorweekt raken zal dit erg onprettig aanvoelen voor uw kind en dit kan makkelijk voorkomen worden. Het zoeken naar een leuk paar houten kinderklompjes is erg leuk om samen met uw kind te doen. Kijk naar de prachtige kleuren en opdrukken die wij beschikbaar hebben in ons assortiment en zoek een paar uit wat voor uw kind erg leuk is. Uw kind zal er de hele zomer en natuurlijk ook de andere seizoenen heerlijk op kunnen rondrennen en spelen.

Comments

Be the first to comment...

Leave a comment
* Your email address will not be published
Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? Yes No More on cookies »