Min: €0 Max: €35

Pagina 1 van 2

De leukste en schattigste kinderklompen

Kinderklompen zijn bijzonder leuk. Veel ouders die fan zijn van het dragen van klompen vinden het belangrijk dat ook hun kinderen kennismaken met dit unieke schoeisel. Door de jaren heen zijn kinderklompen in ieder geval op de markt verschenen in de meest uiteenlopende uitvoeringen. Vandaag de dag onderscheiden we dan ook de standaard klompjes voor kinderen van de meer bijzondere exemplaren die zijn terug te vinden hier in ons assortiment. Indien u er voor kiest om bij ons kinderklompen te bestellen kunt u dan ook niet alleen rekenen op een hoge kwalitiet, ze beschikt ook altijd over een echt mooie uitstraling. Bent u ook overtuigd? Twijfel dan niet langer en bestel uw kinderklompen vandaag nog hier online!

Kinderklompen kopen?

Kinderklompen kopen voor de een betaalbare prijs. Ons assortiment klompjes bestaat uit diverse kinderklompen met de allerleukste frisse kleuren! De roze voor de meisjes of blauwe voor de jongens. Ook is het mogelijk om een keuze te maken uit de overige traditionele houten kinderklompen. We hebben ze in heel veel kleuren met de mooiste designs. Maak nu kennis met de allerleukste en aller schattigste kinderklompen welke u hier online kunt  bestellen. Niets is er zo leuk wanneer uw kinderen of klein kinderen op houten kinderklompjes leren lopen. Alleen al bij het geluid en de kleine stapjes op de straat verschijnt er vrijwel meteen direct een vriendelijke glimlach op ieders gezicht. Het is heel herkenbaar en zeer aandoenlijk tegelijk. Onze kinderklompjes zijn nu eenmaal heel bijzonder. Behalve praktisch zijn ze natuurlijk ook ontzettend leuk om te zien. U kunt ze natuurlijk voor uw eigen kinderen kopen, of als een geschenk voor andere de kinderen van familie of vrienden. Stelt u zich voor hoe verrast ze zullen op kijken wanneer u ze deze kinderklompen cadeau geeft. Ze zullen hier heel blij van worden en het zeer waarderen. Waarschijnlijk gaan ze de eerste dagen op deze kinderklompen lopen alsof ze nog nooit op een ander schoeisel gelopen hebben. Door de hoge kwaliteit en door de lak lagen blijven ze erg lang mooi. Het zijn kinderklompen waar uw kinderen veel plezier aan zullen beleven bij zowel uw kinderen als bij uzelf.

Kinderklompen in verschillende kleuren

Wanneer u het aanbod met kinderklompen in detail bekijkt zal het u meteen opvallen dat deze verkrijgbaar zijn in verschillende uiteenlopende kleuren. Welke van deze kleuren uw voorkeur heeft is uiteraard persoonlijk. Er zijn bijvoorbeeld heel wat mensen die vinden dat kinderklompen over een vrolijke uitstraling moeten beschikken terwijl andere ouders dan weer een neutraal design in het vooruitzicht stellen. Voor welke van de verschillende kleuren u uiteindelijk zult kiezen is nog maar zeer de vraag, maar wij bieden u op dit vlak in ieder geval een enorm aanbod aan mogelijkheden.

Verkrijgbaar in diverse stijlen

Het feit dat kinderklompen verkrijgbaar zijn in meerdere kleuren is uiteraard leuk om te weten, maar er is meer. Buiten de kleuren wordt er namelijk ook gebruik gemaakt van diverse, uiteenlopende stijlen. Zo is het mogelijk om een paar in huis te halen die zijn voorzien van een bies, maar behoren ook hartjes evenals sterretjes en een leeuw tot de mogelijkheden. In welke stijl u de kinderklompen uiteindelijk ook wenst te bestellen, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Bij ons wordt het namelijk mogelijk gemaakt om kinderklompen te bestellen precies in die stijl die u wenst.

Kinderklompen in de tuin

Wanneer uw kinderen papa of mama in de tuin willen helpen dan zijn kinderklompen een ideaal schoeisel. U kinderen hebben geen last van koude voetjes en het houdt tevens hen voetjes lekker droog. Kinderen doen graag hun ouders na en wanneer de ouders op houten klompen lopen dan willen uw kinderen dat natuurlijk ook. Wij hebben speciaal hiervoor een aantal fraaie kinderklompen in ons assortiment opgenomen waarvan het hartje van deze kinderen doet smelten. Kinderklompen hebben nog meer praktisch voordelen zoals het makkelijk aan en uit gaan wanneer de kinderen even binnenshuis gaan. Zo blijft de vloer binnenshuis ook netjes schoon. Daarnaast kunnen kinderklompjes ook tegen een stootje. Wanneer kinderen in de tuin aan het spelen zijn leiden normale schoenen ontzettend veel. Na een paar maanden kunnen ze worden afgeschreven omdat ze kapot zijn. Kinderklompjes hebben dit probleem veel minder. Omdat ze van hout zijn kan de laklaag beschadigen maar de kinderklompjes blijven hen vorm behouden. Maar het mooiste van kinderklompjes is dat een kind met deze kleine klompjes aan de voeten er natuurlijk gewoon heel erg schattig uit ziet.

Kinderklompen met een logo of huisdier

Bent u op zoek naar exclusieve kinderklompjes dan bent u bij ons ook op het juiste adres. Of het nu gaat om een paar met een afbeelding van een hond, poes, paard of gewoon een konijntje. Dit is allemaal mogelijk om de ze kinderklompjes online te bestellen. Heeft u zelf een bedrijf waarmee uw kinderen opgroeien dan vinden ze het vaak leuk om met uw bedrijfslogo op de kinderklompen te gaan lopen. Wij kunnen uw logo aanbrengen op de meeste kleuren. U hoeft ook nooit lang te wachten omdat we onze klompen in alle maten op kleur hebben liggen. We hoeven alleen nog een logo en een laklaag aan te brengen zodat de klompen verzonden kunnen worden. Heeft u hierover nog vragen dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord.

Kinderklompen bestellen doet u hier!

We kunnen tal van verschillende redenen aanhalen waarom u er goed aan doet om uw kinderklompen te bestellen. In eerste instantie is er uiteraard het feit dat u een keuze kunt maken uit een groot aanbod aan mogelijkheden. Of u nu op zoek bent naar eenvoudige paar voor uw kinderen of u toch vooral wenst te kunnen genieten van een bijzondere uitstraling, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Of u nu een Hollandse traditie in ere wilt houden of omdat u houten klompen nu eenmaal gewoon heel leuk vindt, hier bent u zeer zeker aan het juiste adres Bovendien zal het u goed doen om te weten dat kinderklompen bij ons aangekocht kunnen worden tegen een zeer scherp prijskaartje. Tel daar ook nog eens bij op dat elke bestelling vanaf een bedrag van 75 euro gratis wordt verzonden binnen Nederland en u heeft meteen voldoende goede redenen om kinderklompen vanuit ons ruime aanbod voor uw kinderen te bestellen!

 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »