Min: €0 Max: €25

Blanke houten kinderklompen.

€15,50

Blanke houten kinderklompen welke in de natuurlijke staat worden geleverd te gen scherpe prijzen.

Blanke houten kinderklompen spitsneus

€15,50

Blanke houten kinderklompenspitsneus welke in de natuurlijke staat worden geleverd te gen scherpe prijzen.

gele boeren kinderklompen

€17,00

gele boeren kinderklompen. klompen kopen bij De Hollandse Klompenwinkel. Deze klompjes hebben we op voorraad.

Hollandse gelakte boeren kinderklompen

€17,00

Hollandse gelakte boeren kinderklompen

Robuuste kinderklompen rood-bruin

€17,00

Robuuste kinderklompen rood-bruin

Oranje kinderklompen met leeuw

€17,00

Oranje kinderklompen met leeuw

Kinderklompen met hartjes

€17,00

Kinderklompen met hartjes.

Houten kinderklompen met sterretjes

€17,00

Houten kinderklompen met sterretjes. kinderklompjes in alle kleuren worden afgewerkt met witte sterretjes. alles uit voorraad leverbaar.

Kinderklompen met stippen

€17,00

Kinderklompen met stippen. Met stip genoteerd deze mooie klompen. Kinderklompjes in alle maten en kleuren tegen concurrerende prijzen.

Kinderklompen met witte voetjes

€17,00

Kinderklompen met witte voetjes in diverse kleuren.

Roze kinderklompen met bies

€17,00

Roze kinderklompen met bies. Op deze klompen stelen de meisjes de show. Exclusief gemaakt door De Hollandse Klompenwinkel

Rode kinderklompen met bies

€17,00

Rode kinderklompen met bies.

Blauwe kinderklompen met bies

€17,00

Blauwe kinderklompen met bies. Mooie tuinklompen voor de kleine mannen. Deze goedkope houten klompen worden verzonden over heel de wereld.

Zwarte kinderklompen met bies

€17,00

Zwarte kinderklompen met bies.

Rode kinderklompen met bies

€17,00

Rode kinderklompen met bies. Deze goedkope houten klompen zijn in alle maten leverbaar. Klompjes met een frisse uitstraling

witte kinderklompen met koeienvlekken

€17,00

witte kinderklompen met koeienvlekken. Deze goedkope houten klompen zijn in alle maten direct uit voorraad leverbaar. Klompjes met een frisse uitstraling

Friese kinderklompen

€17,00

Friese kinderklompen

kinderklompen Blank gelakt

€17,00

Kinderklompen Blank gelakt.

rode houten kinderklompen

€17,00

Rode houten kinderklompen. Laat uw kinderen lopen op deze klompen, dit een geweldig schoeisel voor de voeten.

Gele kinderklompen

€17,00

Gele kinderklompen kopen samen met uw kinderen of kleinkinderen. Een mooi verjaardagsgeschenk voor iedereen.

Blauwe kinderklompen

€17,00

Blauw geverfde houten kinderklompen. Houten klompen in 1 kleur geschilderd zonder verdere afwerking

Oranje houten kinderklompen

€17,00

Oranje houten kinderklompen.

Roze kinderklompen

€17,00

Roze houten kinderklompen. De klompjes worden gemaakt in Holland door een klompenmakerij en worden door de Hollandse Klompenwinkel afgewerkt.

Witte kinderklompen

€17,00

Witte kinderklompen.

Pagina 1 van 2

De leukste en schattigste kinderklompen

Kinderklompen zijn bijzonder leuk. Veel ouders die fan zijn van het dragen van klompen vinden het belangrijk dat ook hun kinderen kennismaken met dit unieke schoeisel. Door de jaren heen zijn kinderklompen in ieder geval op de markt verschenen in de meest uiteenlopende uitvoeringen. Vandaag de dag onderscheiden we dan ook de standaard klompjes voor kinderen van de meer bijzondere exemplaren die zijn terug te vinden hier in het assortiment van De Hollandse Klompenwinkel. Indien u er voor kiest om bij ons kinderklompen te bestellen kunt u dan ook niet alleen rekenen op kwalitatieve klompen, ze beschikt ook altijd over een echt mooie uitstraling. Bent u ook overtuigd? Twijfel dan niet langer en bestel uw kinderklompen vandaag nog hier bij De Hollandse Klompenwinkel!

Kinderklompen in verschillende kleuren

Wanneer u het aanbod met kinderklompen in detail bekijkt hier bij De Hollandse Klompenwinkel zal het u meteen opvallen dat deze verkrijgbaar zijn in verschillende uiteenlopende kleuren. Welke van deze kleuren uw voorkeur heeft is uiteraard persoonlijk. Er zijn bijvoorbeeld heel wat mensen die vinden dat kinderklompen over een vrolijke uitstraling moeten beschikken terwijl andere ouders dan weer een neutraal design in het vooruitzicht stellen. Voor welke van de verschillende kleuren u uiteindelijk zult kiezen is nog maar zeer de vraag, maar wij bieden u op dit vlak in ieder geval een enorm aanbod aan mogelijkheden.

Verkrijgbaar in diverse stijlen

Het feit dat kinderklompen verkrijgbaar zijn in meerdere kleuren is uiteraard leuk om te weten, maar er is meer. Buiten de kleuren wordt er namelijk ook gebruik gemaakt van diverse, uiteenlopende stijlen. Zo is het mogelijk om kinderklompen in huis te halen die zijn voorzien van een bies, maar behoren ook hartjes evenals sterretjes en een leeuw tot de mogelijkheden. In welke stijl u de kinderklompen uiteindelijk ook wenst te bestellen, het behoort allemaal tot de mogelijkheden wanneer u dit hier doet bij De Hollandse Klompenwinkel. Bij ons wordt het namelijk mogelijk gemaakt om kinderklompen te bestellen precies in die stijl die u wenst.

Kinderklompen bestellen doet u hier!

We kunnen tal van verschillende redenen aanhalen waarom u er goed aan doet om uw kinderklompen hier bij De Hollandse Klompenwinkel te bestellen. In eerste instantie is er uiteraard het feit dat u een keuze kunt maken uit een groot aanbod aan mogelijkheden. Of u nu op zoek bent naar eenvoudige klompen voor kinderen of u toch vooral wenst te kunnen genieten van een bijzondere uitstraling, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Bovendien zal het u goed doen om te weten dat kinderklompen bij ons aangekocht kunnen worden tegen een zeer scherp prijskaartje. Tel daar ook nog eens bij op dat elke bestelling vanaf een bedrag van 50 euro gratis wordt verzonden en u heeft meteen voldoende goede redenen om kinderklompen voor kinderen te bestellen hier bij De Hollandse Klompenwinkel!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »