Klompjes met magneet

  • Posted on
  • By Stefan Molders - Molders Media
  • 0
Klompjes met magneet

In ons assortiment vindt u verschillende klompjes met magneet. Behalve dat deze klompjes gebruikt kunnen worden voor praktische doeleinden zoals het bij elkaar houden van papieren zijn ze ook erg leuk om te verzamelen. Doordat er zoveel verschillende verkrijgbaar zijn kunt u er meerdere gebruiken zonder dat het saai wordt. Waarvoor u deze klompjes met magneet kunt gebruiken en waarom juist deze magneetjes zo leuk zijn leest u hier. Zonder twijfel zal u direct verkocht zijn zodra u deze schattige klompjes ziet.

Verkrijgbaar in verschillende varianten

Het leuke aan deze klompjes met magneet is dat er zoveel verschillende verkrijgbaar zijn. Hierdoor is het een erg leuk verzamelobject en kunt u ze ook prima gebruiken als decoratie. Een koelkast kan er maar saai uitzien en zeker als u wel houdt van wat decoratie kan dat een doorn in het oog zijn. Met deze leuke magneetklompjes kunt u uw koelkast versieren met allerlei leuke gekleurde klompjes met verschillende opdrukken. Al deze kleuren allemaal in huis heeft wordt uw koelkast een stuk fleuriger en ook het bewaren van papieren op een memobord ziet er opeens gezellig uit.

Papierwerk bij elkaar houden

Magneetklompjes kunnen zoals u heeft gelezen niet alleen gebruikt worden als decoratie. Door het magneetje kunt u ze op bijvoorbeeld een memobord gebruiken om papieren bij elkaar te houden en notities op te hangen. Heeft u een boodschappenlijstje die u niet mag vergeten dan kunt u deze met de klompjes met magneet aan de koelkast hangen. Dit zijn dus klompjes die in huis of op het werk erg behulpzaam kunnen zijn en die gelijk een vrolijke sfeer met zich meebrengen. Vervang uw saaie magneetjes voor deze leuke klompjes met magneet en zie bijvoorbeeld uw memobord veranderen in een gezellig Hollands bord.

Klompjes met magneet cadeau doen

Wanneer u een cadeau gaat geven is het voor degene die het krijgt wel zo leuk als het echt bruikbaar is. Het is voor niemand leuk als een cadeau na een dag ergens beland waar er niet meer naar wordt omgekeken. Als u klompjes met magneet cadeau geeft kan de ander hier zeker wat mee, dit is omdat het zowel decoratief als praktisch gebruikt kan worden. Het is iets wat niet snel gegeven wordt dus de kans dat de ander dit al heeft gekregen is ook erg klein, u kunt dit dus met een gerust hart geven. Wat ook erg leuk is bij het geven van klompen met magneet is om hier een leuk pakketje van te maken met meerdere kleuren en hier kunt u eventueel ook andere leuke Hollandse producten bij doen.

Het verzamelen van magneten

Magneten zijn erg leuke kleine dingetjes om te verzamelen. U kunt beginnen met het verzamelen van deze leuke klompjes met magneet. Hierna hoeft het verzamelen niet op te houden, u kunt namelijk nog veel meer magneetjes verzamelen. Als u ons assortiment kijkt ziet u dat er behalve deze schattige klompjes nog veel meer leuke magneetjes verkrijgbaar zijn die u erg leuk kunt toevoegen aan uw verzameling. Deze kunt u allemaal uitstallen op uw koelkast of op een magneetbord die u kunt gebruiken voor uw verzameling. De mogelijkheden met het verzamelen van magneten zijn eindeloos.

Groot genoeg om op te vallen

De klompjes met magneet die u vindt in ons assortiment hebben een grootte van 4 cm. Door dit formaat zijn ze groot genoeg om op te vallen op uw koelkast of tussen uw papieren zonder dat ze in de weg hangen. Zo kunt u uw papieren bijvoorbeeld sorteren en hiervoor verschillende kleuren klompjes gebruiken. Met 4 cm vallen alle klompjes dan goed op tussen de papieren maar kunt u toch nog goed lezen wat hierop staat om het juiste papier er direct tussenuit te kunnen halen.

Comments

Be the first to comment...

Leave a comment
* Your email address will not be published
Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? Yes No More on cookies »