Houten tulpen in een aardewerk potje

  • Geplaatst op
  • Door Stefan Molders - Molders Media
  • 0
Houten tulpen in een aardewerk potje

Als wij Nederland zeggen, dan zegt u natuurlijk klompen, kaas en…tulpen! Nederland en tulpen zijn echt onlosmakelijk met elkaar verbonden. Vooral tijdens het tulpen-seizoen, dat ongeveer rond maart begint, zijn de prachtige tulpenvelden in Nederland niet te missen. Tulpen hoeven weinig verzorging en zijn dus heel gemakkelijk in onderhoud. Maar wij begrijpen dat u daar soms geen zin of tijd voor hebt. Daarom hebben wij de houten tulp in een aardewerk potje. Deze tulpen hebben helemaal geen onderhoud nodig en blijven heel het jaar mooi. Tip: de houten tulpen zijn daarom ook heel leuk om cadeau te geven.

Is de tulp echt Oer-Hollands?

Het antwoord op deze vraag is volmondig: nee! Misschien is dit wel een beetje een teleurstellende gedachten. Want, tulpen zijn in Nederland toch wel een nationale trots. De tulp is echter pas in de 16e eeuw vanuit Turkije naar Nederland geïmporteerd. In deze tijd was de bloem letterlijk goud waard en betaalde men grof geld voor tulpenbollen. Sinds deze tijd is de tulp meer en meer ingeburgerd in Nederland en uitgegroeid tot een nationale trots. Tegenwoordig zijn de tulp en Nederland onafscheidelijk. We zien de tulp niet alleen in de vorm van een bloembol of boeket, maar ook in tekeningen, schilderen en als houten tulp in een aardewerk potje. De houten tulp is een blijvende herinnering waardoor hij heel leuk is om aan uzelf of een ander cadeau te doen.

Houten tulpen met een betekenis

Wist u dat de houten tulp verkrijgbaar is in heel veel mooie, frisse kleuren? Als u ons assortiment heeft bekeken is dit waarschijnlijk direct opgevallen. Maar wist u ook dat bijna elke kleur een eigen betekenis heeft? We noemen de meest voorkomende kleuren en hun betekenis voor u op:

 

Houten tulp rood: deze kleur staat voor liefde, hartstocht en vriendschap
Houten tulp geel: deze kleur staat voor de zon en dus een heleboel vrolijkheid
Houten tulp wit: deze kleur staat voor onschuld, respect en vergiffenis
Houten tulp roze: deze kleur staat voor het ultieme geluk en elegantie

 

Wanneer u dus een houten tulp in een aardewerk potje cadeau wilt doen kunt u een kleur uitkiezen die past bij het doel van uw cadeau. Kent u iemand die een oppepper nodig heeft? Dan is de gele tulp natuurlijk perfect. Heeft u iets goed te maken? Dan is de witte tulp daar prima geschikt voor. Vindt uw iemand heel aardig of wilt u liefde tonen? Dan is de rode of roze tulp het perfecte cadeau!

Een blijvend cadeau

Een bos tulpen cadeau geven is natuurlijk harstikke leuk. Helaas zijn de tulpen snel uitgebloeid waardoor de ontvanger maar even plezier heeft van zijn of haar cadeau. Wilt u toch een tulp cadeau geven, maar dan eentje die heel lang mooi blijft? Kies dan voor de houten tulp in aardewerk potje. Deze modellen zijn, zoals de naam al doet vermoeden, gemaakt van hout. Hierdoor heeft de ontvanger jarenlang plezier van uw cadeau! Bovendien heeft de houten tulp geen onderhoud nodig. Het aardewerk potjes is natuurlijk net echt en laat de bloem nog leuker uitkomen.

Koop een houten tulp bij De Hollands Klompenwinkel

De Hollandse Klompenwinkel is dé shop voor echte, Hollandse klompen in verschillende soorten en maten. Maar we hebben meer! Eigenlijk bestaat ons assortiment uit verschillende Oer-Hollandse producten en souvenirs. Deze zijn erg leuk om voor uzelf te kopen, maar ook leuk om cadeau te doen. De houten tulp in aardewerk potje is ook zo’n leuk cadeau ideetje. We kunnen ze zelfs leuk voor u inpakken zodat de verrassing helemaal compleet is. Ons assortiment houten tulpen bestaat uit verschillende leuke en vrolijke kleuren. De aardewerkpotjes hebben natuurlijk altijd dezelfde kleur. Bestel nu uw houten tulp in aardewerk potje bij De Hollands Klompenwinkel en verras uzelf of een andere met een leuk cadeau.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »