De Feestdagen staan weer voor de deur!

De Feestdagen staan weer voor de deur!

De Feestdagen staan weer voor de deur en dit betekent dat we weer richting het einde van 2019 gaan. De dagen worden kouder en regenachtiger en menig mens wordt wat somberder tijdens het einde van het jaar. Gelukkig kan je tijdens de feestdagen weer genieten van gezelligheid met familie en vrienden en profiteren van extra voordeel bij De Hollandse Klompenwinkel.

Het jaar 2019 was voor De Hollandse Klompenwinkel een geweldig jaar met vele nieuwe uitdagingen. Zo hebben wij ons assortiment uitgebreid en zagen we onze webshop tot onze grote blijdschap verder groeien. Dit stimuleert ons meer en meer om verder te gaan met hetgeen waarvan we houden, namelijk mensen wereldwijd kennis laten maken met Oer-Hollandse producten zoals onze klompen en tulpen. Hiernaast mag het natuurlijk duidelijk zijn dat u tijdens de feestdagen bij ons kunt profiteren van extra veel korting.

 

Het perfecte cadeau voor de feestdagen

 

Voor veel mensen is het vinden van het perfecte Sinterklaas- of kerstcadeau een lastige klus. Met surprises zit men bijvoorbeeld vaak aan een laag budget gebonden en dan kan het een zeer lastige taak zijn om een cadeau te vinden dat in de smaak valt. Gelukkig kan je in dat geval voor een lage prijs een persoonlijk en uniek cadeau scoren bij De Hollandse Klompenwinkel.nl. Kiest u voor de unieke klompen met een logo of geeft u de voorkeur aan houten tulpen met een logo of tekst? Voor welk cadeau u ook kiest, bij De Hollandse Klompenwinkel ben je verzekerd van een uniek en voordelig cadeau. Voor het persoonlijk laten ontwerpen van uw tulpen, klompen of flesopener met tekst of foto kan u gemakkelijk contact opnemen met ons. Dit kan je het beste doen door een e-mail te sturen naar [email protected] of door te bellen naar 0031-(0)416854853. Heeft u eigen uniek ontwerp in gedachte? Twijfel dan ook geen moment om contact met ons op te nemen, wij proberen altijd met onze klanten mee te denken!

 

Oer-Hollandse producten gaan de wereld over tijdens de feestdagen

 

Wist je dat De Hollandse Klompenwinkel klanten heeft vanuit de hele wereld? Onze Nederlandse klompen, delftsblauwe souvenirs en flessenopeners gaan tijdens de feestdagen de hele wereld over. Wij krijgen hier als ondernemers zo enorm veel energie van dat wij dag in dag uit met plezier werken aan de groei van onze online webwinkel. Hoe gaaf is het wanneer we tijdens de feestdagen een foto krijgen uit het zonnige Rio de Janeiro met een delftsblauwe souvenir is de woonkamer van één van onze klanten? Geweldig toch!

 

Profiteer van extra voordeel tijdens de feestdagen

 

Tijdens de feestdagen profiteer je bij De Hollandse Klompenwinkel van extra veel voordeel op een groot deel van ons assortiment. Wil jij die unieke klompen nu nog voordeliger scoren? Houdt onze website tijdens de feestdagen dan goed in gaten. Weet je niet precies voor welk relatiegeschenk of cadeau je moet kiezen? Dan kan je bij De Hollandse Klompenwinkel ook een cadeaubon aanschaffen. In ons assortiment bieden wij verschillende cadeaubonnen aan ter waarde van; € 10,-, € 20,-, € 30,-, € 50,- € 100,-.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »