Koop nu uw sinterklaascadeaus online

Koop nu uw sinterklaascadeaus online

Al eeuwenlang maken klompen deel uit van onze Hollandse samenleving. Waar vroeger klompen nog echt werden gedragen door arbeiders en boeren worden klompen tegenwoordig vaker gebruikt als leuk cadeautje of als hebbedingetje. Klompen zijn dan ook een hartstikke leuk cadeau voor sinterklaas. Vooral wanneer je ontdekt dat De Hollandse Klompenwinkel allerlei verschillende klompen heeft met bijvoorbeeld je eigen foto, logo, tekst of gravering. Liever een ander Oer-Hollands cadeau bestellen voor sinterklaas? Kies dan bijvoorbeeld voor de houten tulpen, relatiegeschenken of delftsblauwe souvenirs. Bestel vandaag nog uw sinterklaascadeau’s online!

Klompen als het perfecte sinterklaascadeau

Vaak wordt er gedacht dat klompen ouderwets en saai zijn. Wij van De Hollandse Klompenwinkel kunnen je echter vertellen dat niets minder waar is! In ons assortiment vind je dan ook kleurrijke klompen in allerlei soorten en maten. Neem eens een voorbeeld aan deze prachtige houten klompen met paard, klompen met hond en nog veel meer! Ideaal voor personen die hun liefde voor dieren willen combineren met ouderwetse Hollandse tradities. Ben jij dus op zoek naar een sinterklaascadeau voor mensen die hiervan houden? Dan kunnen we garanderen dat u met de klompen van De Hollandse Klompenwinkel het perfecte sinterklaascadeau in handen hebt!

 

Ook op het gebied van klompen accessoires hebben wij meer dan genoeg keuze. Ga voor een volledige traditionele Hollandse outfit door de klompen te combineren met een ‘Boerenzakdoek’ of ‘Dikke Noorse Sokken’. Voor het ultieme sinterklaascadeau is het natuurlijk geweldig als je een paar houten klompen combineert met bijpassende accessoires. Zo’n uniek en traditioneel cadeau vergeet niemand meer!

 

Wil je jouw sinterklaascadeau helemaal uniek én persoonlijk maken? Dan is het bij De Hollandse klompenwinkel ook mogelijk je eigen klompen met een tekst, logo, gravering, of vlag te laten maken. Neem contact op met [email protected] voor de mogelijkheden.

 

Ook houten tulpen zijn perfect als sinterklaascadeau

Bloemen worden al jarenlang in Nederland gebruikt als hét cadeau voor verjaardagen, jubileums en natuurlijk voor de feestdagen. Een veelgehoord nadeel aan bloemen als cadeau is dat deze vaak de nodige verzorging nodig hebben. Zorg je niet goed voor de bloemen, dan zullen deze binnen een korte tijd verwelken en is jouw cadeau in principe voor niets geweest. In dat geval kunnen de houten tulpen van De Hollandse Klompenwinkel uitkomst bieden! Met onze houten tulpen is het mogelijk om het gehele jaar door een gezellig lentesfeertje te creëren in huis óf bijvoorbeeld op kantoor.

 

Net zoals bij onze houten klompen is het ook mogelijk om houten tulpen te voorzien van een eigen logo of tekst. Creëer jouw unieke sinterklaascadeau met een logo of tekst die perfect past bij degene voor wie het sinterklaascadeau bestemd is. Stuur de tekst of het logo naar ons op en wij gaan hier zo snel mogelijk mee aan de slag.

 

Relatiegeschenken

Relatiegeschenken zijn het ideale cadeau voor uw partner waarmee u uw liefde voor hem/haar nog eens extra kunt uiten. Bij ons kunt u terecht voor allerlei soorten traditionele en Hollandse relatiegeschenken. Wat dacht je van een Oer-Hollandse sleutelhanger van een klompje met een tekst? Met een sleutelhanger als sinterklaascadeau weet je zeker dat uw geliefde uw cadeautje altijd bij zich draagt. En zeg nou zelf, iets mooier bestaat toch niet?

 

Bestel nu uw sinterklaascadeau

Heeft u een keus kunnen maken uit ons prachtige aanbod? Dan kunt u deze producten eenvoudig bestellen op onze website. Over het algemeen kunt u er bij ons vanuit gaan dat wij de producten binnen 1 á 2 dagen verzenden. Vindt u het lastig om een productkeuze te maken? Dan kunt u bij ons ook cadeaubonnen bestellen. Onze cadeaubonnen beginnen vanaf € 10,- tot uiteindelijk € 100,-. Met een cadeaubon kan je werkelijk niet de mist in gaan en daarom zijn deze dus ook zo ideaal als sinterklaascadeau.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »