Houten tulpen in een rieten mand

  • Geplaatst op
  • Door Stefan Molders - Molders Media
  • 0
Houten tulpen in een rieten mand

Iedereen kan een mooi bosje bloemen in huis wel waarderen. Toch is dit niet voor iedereen weggelegd. De meeste bosjes kunt u na een week weer weggooien en planten moeten regelmatig water krijgen waarvoor het keven inmiddels toch wat te druk is. Binnen ons assortiment hebben wij hiervoor de meest geweldige oplossing. Wij hebben namelijk tulpen die niet zullen verwelken en welke u ook niet constant water hoeft te geven. Zo kunt u genieten van de vrolijke kleuren en de sfeer zonder al het extra werk wat er normaal bij kunt kijken. De houten tulpen in een rieten mand zal u alleen zo nu en dan eens moeten afstoffen om te mooi te houden. Je hoeft niet eens van Hollandse souvenirs te houden om een mooie bos bloemen als dit te kunnen waarderen.

Heldere kleuren en mooie combinaties

Het fijne aan dit soort tulpen is dat ze prachtige kleuren hebben en dat die kleur ook altijd zo zal blijven. U kunt een kleur kiezen die mooi bij uw inrichting past of een combinatie waar u simpelweg erg vrolijk van wordt. Zodra u een kijkje neemt bij de verschillende opties ziet u direct al hoeveel mogelijkheden er zijn. Dit maakt het kiezen misschien wel een beetje lastig. Een groot voordeel is dat de houten tulpen ook los verkrijgbaar zijn waardoor u hier eventueel zelf aan kunt toevoegen en wat aanpassingen aan kunt maken. Zo is uw bosje met tulpen altijd volledig naar wens.

Wat kunt u verwachten?

Het is natuurlijk niet zo dat er zonder enige gedachte wat bloemen in een mandje gedaan worden en dat wij dit zo naar u opsturen. Ons streven is dat u altijd de beste kwaliteit en een gelijk product kunt verwachten. Het maakt niet uit welke variant u kiest hierbij. Het rieten mandje is altijd gevuld met 50 houten tulpen in de kleur die u uitkiest. Deze hebben een hoogte van 34 cm en zullen dan ook goed opvallen in een ruimte. U kunt dus altijd een mandje vol met prachtige lange tulpen verwachten die echt goed de sfeer een ruimte in brengen.

Geven als geschenk

Houten tulpen in een rieten mand doen het geweldig als geschenk. Dit kan zijn voor allerlei gelegenheden zoals een verjaardag, bruiloft of voor nieuwe ouders. Het is een origineel cadeau om te geven en is geschikt voor werkelijk iedereen. Er zal nooit last zijn van allergieën waardoor je het zorgeloos kunt geven. Daarnaast weet je vrijwel zeker dat de persoon die het in ontvangst neemt zoiets nog niet heeft gekregen. Ze vragen om weinig onderhoud en maken daardoor het perfecte geschenk wat biet achterin een la zal belanden. Wil jij een echt origineel en goed doordacht geschenk geven, kiest dan zeker voor de houten tulpen in een houten mandje. Het enige probleem wat u hiermee kunt hebben is dat u ze zelf zo mooi vindt dat u ze toch niet meer weg wilt geven. Gelukkig hebben wij altijd een ruime voorraad zodat u zelf ook een mooie kleur kunt uitkiezen.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »