Levering en betaling

Prijzen


De vermelde prijzen op de site zijn in Euroˈs en inclusief 21% BTW maar exclusief verzendkosten.
De webshop is zowel geschikt voor particulieren als voor zakelijke klanten.

bankgegevens
NL27 KNAB 0255 6455 38
BIC: KNABNL2H
Adres: Capellalaan 25, 2132 JK, Hoofddorp

Naam intermediary bank: ABN Amro
BIC: ABNANL2A
Adres: Gustav Mahlerlaan 10, 1082 PP Amsterdam

Levering

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Door onze grote voorraad  proberen wij uw bestelling binnen 1 a 2 dagen te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

Levering verloopt via de postbode of een pakketdienst. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.Voor zendingen van goederen in Nederland wordt een bedrag van € 6,50 aan verzendkosten berekend.
De kosten van zendingen buiten Nederland worden automatisch berekend naar gewicht en locatie.
U kunt uw land invullen in uw winkelwagen om het tarief te berekenen. De Artikelen worden verzonden na betaling van de factuur.
De Artikelen kunnen ook bij het magazijn afgehaald worden, de verzendkosten komen hierdoor te vervallen. Ook deze optie kunt u kiezen bij uw betaling.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »