Bestel nu uw unieke flesopener

 • Geplaatst op
 • Door Jan van Erp
 • 0
Bestel nu uw unieke flesopener

Bent u op zoek naar een leuke flesopener als souvenir of als relatiegeschenk? Dan bent u bij De Hollandse Klompenwinkel aan het juiste adres. In ons assortiment vindt u allerlei soorten Oer-Hollandse flesopeners zoals een flesopener met tekst, logo, foto of met vlag.

Flesopeners zijn zeer geschikt als laagdrempelig cadeau en dus ideaal wanneer u samen met uw partner heeft afgesproken om geen dure relatiegeschenken aan elkaar te geven. Toch kan een flesopener zeker een leuk cadeau zijn, mede omdat u deze bij De Hollandse Klompenwinkel kan voorzien van een eigen tekst of afbeelding.

Flesopener met tekst

Wanneer men denkt aan een flesopener wordt er vaak gedacht dat flessenopeners standaard en saai zijn. Wij kunnen u vertellen dat niets minder waar is! Wist u dat u bij De Hollandse Klompenwinkel uw eigen flessenopener kunt ontwerpen? Wij bieden onze klanten namelijk de mogelijkheid om hun flessenopener te voorzien van eigen tekst. Wilt u bijvoorbeeld een flessenopener met de naam van uw partner of een mooie spreuk erop? Neem contact met ons op en dan bespreken wij samen de mogelijkheden. Geniet van uw gepersonaliseerde flessenopener en verras uw partner met dit kleine, maar unieke cadeau!

Flessenopener met logo

Heeft een prachtig (Oer-Hollands) bedrijf en wilt u uw werknemers eens trakteren op een uniek cadeau? Dan raden wij u zeker aan om eens te kijken naar onze uitgebreide collectie van flesopeners. Het mooie aan flesopeners met logo is dat deze vaak jarenlang gebruikt worden. Flessenopeners worden meestal in een keukenlade gelegd en worden gebruikt wanneer er wat te vieren valt. Iedere keer dat men deze flessenopener gebruikt zien ze dus uw logo en dit is natuurlijk geweldige reclame. Daarnaast zijn flessenopeners met logo ook zeer geschikt tijdens beurzen. U kunt uw bedrijf namelijk op een laagdrempelige manier onder de aandacht brengen van groot aantal potentiële klanten. Wij bieden flessenopeners met logo aan in de vorm van klompjes. Plaats eenvoudig een bestelling via onze website en stuur uw logo naar [email protected].

Flessenopener met foto

Naast dat wij flessenopeners met logo of met tekst voor u kunnen ontwerpen, is De Hollandse Klompenwinkel ook in staat om een flessenopener met foto te ontwerpen. Heeft u foto’s van een geweldig moment dat u voor altijd wilt vastleggen? Dan is een flessenopener met logo een prachtige oplossing. Bij De Hollandse Klompenwinkel is het mogelijk om iedere foto op uw flesopener te bedrukken. De flesopener zal jarenlang meegaan, waardoor u dus ook jarenlang kan genieten van uw persoonlijke herinnering. Bestel de flesopener die u wilt via onze webshop en mail uw foto door naar [email protected]. Zodra wij uw foto binnen hebben gaan wij aan de slag met het bedrukken van uw Oer-Hollandse flesopener. Over het algemeen kunt u uw bedrukte flesopener binnen 1 á 2 dagen na bestelling thuis verwachten.

Flesopener met vlag

Bent u trots op uw land, provincie, gemeente of heeft u een speciaal gevoel bij een specifieke vlag? Dan is het bij De Hollandse Klompenwinkel ook mogelijk om een vlag te bedrukken op uw klomp flesopener. Stuur een e-mail met een foto van uw vlag naar keuze door naar [email protected] en wij gaan er voor zorgen dat u de prachtige flessenopener krijgt waar u naar op zoek bent.

De Hollandse Klompenwinkel, uw specialist als het gaat om gepersonaliseerde flesopeners en sleutelhangers.

Reacties

 1. E Van Erp E Van Erp

  Beste Jeannete,

  Excuses voor de late reactie.
  Deze melding is aan onze aandacht ontglipt.
  We kunnen blanke flesopeners voorzien van naam en datum.
  Dit kunt u bekijken op onderstaande link.

  https://www.dehollandseklompenwinkel.nl/nl/flesopenerklompje-met-logo.html

  Ipv een logo kunnen we de tekst maken.
  Als er nog vragen zijn neem dan gerust contact met ons op.

  Met vriendelijk groet,
  Betsy en Jan van Erp

 2. Jeanette Foekens Jeanette Foekens

  Wij zoeken een blank houten klompje met flesopener. We willen dan graag onze namen op het klompje met onze trouwdatum. Het gaat om ongeveer 35 stuks.
  Kan dat bij jullie en wat gaat dat kosten??
  Ik hoor graag van u!

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »