Bloggen met de Hollandse Klompenwinkel over houten klompen, houten tulpen en souvenirs

Het Hollandse bekende product, De houten klomp.

Het Hollandse bekende product, De houten klomp.

Iedere Nederlander kent ze wel, Wij leven tenslotte waar het kikkerlandje onder andere om bekend staat. Vroeger was het heel normaal om houten klompen te dragen. Deze waren vooral op het plattenland niet niet meer weg te denken. Op dit moment is dit wel anders! Slechts een klein deel van de Nederlandse bevolking loopt nog op houten klompen of heeft er vroeger ooit op gelopen. Toch blijft het een bekend Hollands product voor de buitenlandse gasten. En is het hier nog heel normaal.

De Feestdagen staan weer voor de deur!

De Feestdagen staan weer voor de deur!

De Feestdagen staan weer voor de deur en dit betekent dat we weer richting het einde van 2019 gaan. De dagen worden kouder en regenachtiger en menig mens wordt wat somberder tijdens het einde van het jaar. Gelukkig kan je tijdens de feestdagen weer genieten van gezelligheid met familie en vrienden en profiteren van extra voordeel bij De Hollandse Klompenwinkel.

Bestel nu uw unieke flesopener

  • Geplaatst op
  • Door Jan van Erp
  • 0
Bestel nu uw unieke flesopener

Bent u op zoek naar een leuke flesopener als souvenir of als relatiegeschenk? Dan bent u bij De Hollandse Klompenwinkel aan het juiste adres. In ons assortiment vindt u allerlei soorten Oer-Hollandse flesopeners zoals een flesopener met tekst, logo, foto of met vlag.

Koop nu uw sinterklaascadeaus online

Koop nu uw sinterklaascadeaus online

Al eeuwenlang maken klompen deel uit van onze Hollandse samenleving. Waar vroeger klompen nog echt werden gedragen door arbeiders en boeren worden klompen tegenwoordig vaker gebruikt als leuk cadeautje of als hebbedingetje. Klompen zijn dan ook een hartstikke leuk cadeau voor sinterklaas. Vooral wanneer je ontdekt dat De Hollandse Klompenwinkel allerlei verschillende klompen heeft met bijvoorbeeld je eigen foto, logo, tekst of gravering. Liever een ander Oer-Hollands cadeau bestellen voor sinterklaas? Kies dan bijvoorbeeld voor de houten tulpen, relatiegeschenken of delftsblauwe souvenirs. Bestel vandaag nog uw sinterklaascadeau’s online!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »