Bloggen met de Hollandse Klompenwinkel

Een origineel Hollands bedankje

 • Geplaatst op
 • Door Stefan Molders - Molders Media
 • 0
Een origineel Hollands bedankje

Een bedankje geven kunt u doen bij allerlei gelegenheden. Als u geholpen bent met een verhuizing, bij een bruiloft of om te bedanken voor de mooie dag of als u ergens stopt met werken. Een bedankje hoeft niet groot te zijn maar wordt vaak toch erg op prijs gesteld, omdat de ander zich dan gewaardeerd voelt. Het kan lastig zijn om iets te vinden wat leuk en origineel is en wat voor de ander echt leuk is om te krijgen. Ins ons assortiment zijn er een aantal producten die erg leuk zijn om te geven als bedankje om mee te laten zien dat u waardeert wat de ander voor u heeft gedaan.

Trouwen in Hollands thema

 • Geplaatst op
 • Door Stefan Molders - Molders Media
 • 0
Trouwen in Hollands thema

Wat is er nou leuker als het hebben van een bruiloft in een Hollands thema. U kunt alles versieren in dit thema, uw bezoekers klompen aan laten trekken en geschenkjes geven met een Hollands tintje. Dit thema is leuk en veelzijdig en u kunt er alle kanten mee op. U kunt overal mooie houten tulpen neerzetten in allerlei soorten en maten en verschillende klompen neerzetten. Als er kinderen komen op uw bruiloft kunt u zelfs een leuke tafel neerzetten waaraan zij zouden kunnen knutselen met klompen. Zo kunnen de ouders lekker feest vieren terwijl de kinderen het ook prima naar hun zin hebben.

Souvenirklompjes in alle soorten en maten

 • Geplaatst op
 • Door Stefan Molders - Molders Media
 • 0
Souvenirklompjes in alle soorten en maten

Souvenirs kunnen een leuk aandenken ergens zijn wat je bijvoorbeeld koopt na een bezoek aan een bepaald dorp. Het zijn leuke kleine dingen die je ook heel goed kunt verzamelen waarbij je de verzameling langzaam kunt uitbreiden. Souvenirklompjes zijn te krijgen in allemaal verschillende maten en met leuke opdrukken. Hierover lees je wat later meer. Een verzameling souvenirklompjes kun je zo groot maken als je zelf wilt, doordat er zoveel varianten te krijgen zijn. U kunt deze verzameling mooi uitstallen in een vitrinekast of op een plank zodat iedereen uw verzameling kan bewonderen.

Misschien wel comfortabeler dan sneakers

 • Geplaatst op
 • Door Stefan Molders - Molders Media
 • 0
Misschien wel comfortabeler dan sneakers

In tegenstelling tot wat veel mensen denken lopen houten klompen heerlijk. Klompen zijn gemaakt van ademend hout van goede kwaliteit. Door deze houtsoort zult u in klompen nooit zweetvoeten krijgen zoals u in andere schoenen wel kunt krijgen. Klompen zijn erg goed voor de voeten om te dragen, juist doordat deze van zulke goede kwaliteit hout gemaakt zijn. De pasvorm van klompen is perfect aangepast op de voeten en daardoor zijn ze erg comfortabel te dragen, het is natuurlijk niet voor niks dat de hardwerkende boeren altijd klompen hebben gedragen. In de zomer houdt u koele voeten in deze klompen en worden zweetvoeten voorkomen en in de winter houden ze uw voeten heerlijk warm. Niemand vindt zweetvoeten of koude voeten aangenaam om te hebben en juist daarom zou u ervoor moeten kiezen om klompen te dragen als u op zoek bent naar groot draagcomfort. Boeren hebben er altijd hele dagen op gewerkt en ook u kunt dit nu doen als u de hele dag comfortabel wilt rondlopen.

De mooiste geschenken om te geven en krijgen

 • Geplaatst op
 • Door Stefan Molders - Molders Media
 • 0
De mooiste geschenken om te geven en krijgen

Als we het hebben over het geven van een geschenk vinden veel mensen het lastig om iets origineels te verzinnen. Zeker omdat veel mensen haast alles hebben wat hun hartje begeert. Wanneer u een geschenk gaat geven, wilt u natuurlijk dat dit iets is wat niet vaak gegeven wordt en wat de ander nog niet heeft. In ons assortiment vindt u allerlei leuke geschenken die behalve erg leuk ook nog eens niet vaak gegeven worden. Zo kunt u degene die het geschenk ontvangt echt verassen en een glimlach op het gezicht toveren door een geschenk wat ze absoluut niet verwacht hadden. Bij Dehollandseklompenwinkel.nl denkt u misschien dat u direct een paar houten klompen moet geven maar ons assortiment is veel groter dan dat. Houten klompen zijn een erg leuk geschenk om te geven maar niet echt een kleinigheidje wat de meeste mensen zoeken die een geschenk gaan geven. Als u kijkt in ons assortiment ziet u diverse relatiegeschenken, dit zijn echter niet de enige producten die u kunt geven als geschenk. De houten tulpen zijn bijvoorbeeld ook leuk en verassend om te krijgen.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »