Bloggen met de Hollandse Klompenwinkel

De leukste kraamcadeaus

 • Geplaatst op
 • Door Stefan Molders - Molders Media
 • 0
De leukste kraamcadeaus

Uw nicht, vriendin, zusjes of collega is zwanger! Dat is natuurlijk ontzettend leuk nieuws. U en de aanstaande ouders kunnen niet wachten tot het eindelijk zo ver. Na negen maanden dient de kleine spruit zich dan eindelijk aan. Een schattig klein jongetje of meisje. Iedereen zit natuurlijk op een roze of blauwe wolk en ook u wilt zo snel mogelijk langs gaan om dit wondertje vast te houden. Maar, wat neemt u mee op kraambezoek? De meest voor de hand liggende cadeaus zijn natuurlijk kleertjes. Maar dit is zo standaard en u weet ook niet wat de aanstaande ouders al hebben gehad. Wij van De Hollandse Klompenwinkel hebben wel een aantal ideeën voor de leukste kraamcadeaus. Heeft u namelijk wel eens gedacht aan geboorteklompjes? Waarom dit de leukste cadeaus zijn leest u verder in dit blog.

Nieuwe witte slofklompen met molen

 • Geplaatst op
 • Door Stefan Molders - Molders Media
 • 0
Nieuwe witte slofklompen met molen

Het wordt steeds vroeger donker buiten en de temperaturen zijn ook niet meer zoals we gewend zijn. De herfst is in aantocht en na de herfst komt natuurlijk de winter. Deze seizoenen hebben één ding gemeen: het wordt kouder. Buiten wapenen we ons tegen de kou door een dikke jas en boots. Binnen kleden we ons ook wat warmer aan kruipen we onder een dekentje. Maar, soms heeft u toch behoefte aan wat meer warmte. Koude voeten zijn bijvoorbeeld heel erg vervelend. Gelukkig bieden pantoffels dan uitkomst. Pantoffels zijn verkrijgbaar in heel veel soorten en maten, van traditionele Spaanse sloffen tot geweldige leuke klompsloffen. Ja u leest het goed! Bij De Hollandse Klompenwinkel hebben we niet alleen houten klompen maar ook sloffen klompen. Waarom u deze echt moet hebben leest u in dit blog.

In de herfst met nieuwe tuinklompen

 • Geplaatst op
 • Door Stefan Molders - Molders Media
 • 0
In de herfst met nieuwe tuinklompen

O, o, wat hebben we een heerlijke nazomer gehad! Vooral in de maanden september en oktober zijn we getrakteerd op een paar mooie dagen met een warm najaarszonnetje. Maar aan al het goeds komt helaas een eind. Het lekkere weer maakt plaats voor de koudere herfst. Natuurlijk heeft de herfst ook haar charme. We mogen namelijk de kaarsjes binnen weer aansteken en lekker knus op de bank onder een dekentje kruipen. Daarnaast is de natuur ook prachtig in de herfst. De bladeren van de bomen veranderen van kleur en de dennenappels gaan binnenkort weer vallen. Maar, de herfst betekend ook dat u de tuin winterklaar moet maken. Bladeren ruimen, planten snoeien en voor de laatste keer grasmaaien. Tuinklompen zijn daarom een must dit seizoen. Waarom? Lees onze blog!

De leukste Delftsblauwe souvenirs

 • Geplaatst op
 • Door Stefan Molders - Molders Media
 • 0
De leukste Delftsblauwe souvenirs

Als u een cadeau aan iemand die niet in Nederland woont wilt geven, wat koopt u dan? Waarschijnlijk denkt u gelijk aan drop, kaas, stroopwafels of tulpen. Dit zijn natuurlijk typisch Nederlandse producten die ook nog eens lekker zijn of heerlijk ruiken. Maar helaas zijn deze producten maar tijdelijk. Als ze op of uitgebloeid zijn heeft de ontvanger er niks meer aan. Daarom is het des te leuker om blijvende souvenirs te geven, iets waar de ontvanger echt iets aan heeft. Maar wat geeft u dan? Wij hebben wel een idee hoor. Wat dacht u van onze leuke Delftsblauwe souvenirs? Deze oer-Hollandse producten zijn hartstikke leuk om cadeau te doen of om voor uzelf te kopen. Want dat mag natuurlijk ook!

Boerenzakdoek met dasklompje dragen

 • Geplaatst op
 • Door Stefan Molders - Molders Media
 • 0
Boerenzakdoek met dasklompje dragen

Een echt Hollandse look is niet compleet zonder boerenzakdoek met dasklompje. Dat betekent natuurlijk niet dat dit er altijd hetzelfde uitziet. Er zijn veel variaties mee te maken wat het leuk maakt om dit zelfs elke dag te dragen. Uiteraard wordt dit door de meeste mensen alleen nog maar gedragen met bepaalde gelegenheden zoals carnaval. Een boerenzakdoek met dasklomp wordt om de nek gedragen waarbij het klompje dan zorgt dat de zakdoek niet geknoopt hoeft te worden. Deze rijgt u namelijk door het gat heen waardoor de uiteindes bij elkaar blijven. Natuurlijk worden deze zakdoeken op nog veel meer manieren gedragen en gebruikt als alleen rond de nek.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »