Bloggen met de Hollandse Klompenwinkel

Ontdek de mogelijkheden van klompen graveren

 • Geplaatst op
 • Door Stefan Molders - Molders Media
 • 0
Ontdek de mogelijkheden van klompen graveren

Bent u uitgenodigd voor een feestje of gaat u binnenkort op bezoek bij een lief klein nieuw wereldburgertje? Dan kunt u natuurlijk niet met lege handen aankomen. Maar, een leuk en origineel cadeau is vaak nog een hele zoektocht. Dingen zoals: ze hebben alles al, ik weet niet wat hun smaak is of ik weet niet wat ze van andere krijgen komen dan vaak in u op. Gelukkig hebben we bij De Hollandse Klompenwinkel genoeg leuke en originele cadeau ideeën. In deze blog willen we graag de gegraveerde klompen uitlichten. Deze klompen zijn niet alleen origineel, maar ook persoonlijk en blijvend. Een leuker cadeau kunt u bijna niet vinden.

Nieuw! Klompen bedrukken met witte teksten en logo’s

 • Geplaatst op
 • Door Stefan Molders - Molders Media
 • 0
Nieuw! Klompen bedrukken met witte teksten en logo’s

Klompen bedrukken is voor ons niets nieuws. Sterker nog, we hebben al vele klanten blij gemaakt met een paar gepersonaliseerde klompen. Klompen met een eigen logo en/of tekst zijn eigenlijk ook één van de leukste producten uit onze webshop. We zien originele kunstwerken voorbijkomen waarbij klanten echt hun creativiteit gebruiken. Ieder product heeft dan ook een eigen, persoonlijk verhaal. Een verhaal dat wij vertalen in afbeeldingen en teksten die we op de klompen aanbrengen. Om de boodschap goed over te laten komen zijn de kleuren zeer belangrijk. Daarom hebben wij ons kleurenpallet uitgebreidt met de kleur wit. Deze neutrale, frisse kleur is erg leuk op donkere klompen.

Manicure setjes met een Hollands tintje

 • Geplaatst op
 • Door Stefan Molders - Molders Media
 • 0
Manicure setjes met een Hollands tintje

Wat zijn nou echt typische Hollandse producten? Vaak komen we niet verder dan kaas, Delftsblauw, tulpen, klompen en molens. Maar wist u dat een manicure setje ook echt Hollands kan zijn? Met leuke afbeeldingen van verschillende Hollandse schoonheden en producten wordt een simpel en saai setje direct een leuk en vrolijk cadeau. Bovendien is een manicure setje met Hollands tintje harstikke handig! U neem ze namelijk heel gemakkelijk mee in uw tas. Ook heeft u altijd een knippertje, veil of pincet bij de hand wanneer dat nodig is. Bij De Hollandse Klompenwinkel hebben we verschillende setjes in verschillende thema’s. De keuze is reuze zullen we maar zeggen! Maakt u binnenkort uzelf of een andere ook blij met onze leuke setjes?

Houten tulpen in een aardewerk potje

 • Geplaatst op
 • Door Stefan Molders - Molders Media
 • 0
Houten tulpen in een aardewerk potje

Als wij Nederland zeggen, dan zegt u natuurlijk klompen, kaas en…tulpen! Nederland en tulpen zijn echt onlosmakelijk met elkaar verbonden. Vooral tijdens het tulpen-seizoen, dat ongeveer rond maart begint, zijn de prachtige tulpenvelden in Nederland niet te missen. Tulpen hoeven weinig verzorging en zijn dus heel gemakkelijk in onderhoud. Maar wij begrijpen dat u daar soms geen zin of tijd voor hebt. Daarom hebben wij de houten tulp in een aardewerk potje. Deze tulpen hebben helemaal geen onderhoud nodig en blijven heel het jaar mooi. Tip: de houten tulpen zijn daarom ook heel leuk om cadeau te geven.

De leukste kraamcadeaus

 • Geplaatst op
 • Door Stefan Molders - Molders Media
 • 0
De leukste kraamcadeaus

Uw nicht, vriendin, zusjes of collega is zwanger! Dat is natuurlijk ontzettend leuk nieuws. U en de aanstaande ouders kunnen niet wachten tot het eindelijk zo ver. Na negen maanden dient de kleine spruit zich dan eindelijk aan. Een schattig klein jongetje of meisje. Iedereen zit natuurlijk op een roze of blauwe wolk en ook u wilt zo snel mogelijk langs gaan om dit wondertje vast te houden. Maar, wat neemt u mee op kraambezoek? De meest voor de hand liggende cadeaus zijn natuurlijk kleertjes. Maar dit is zo standaard en u weet ook niet wat de aanstaande ouders al hebben gehad. Wij van De Hollandse Klompenwinkel hebben wel een aantal ideeën voor de leukste kraamcadeaus. Heeft u namelijk wel eens gedacht aan geboorteklompjes? Waarom dit de leukste cadeaus zijn leest u verder in dit blog.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »