Bloggen met de Hollandse Klompenwinkel

Hollandse souvenirs in de meest uiteenlopende artikelen

 • Geplaatst op
 • Door Stefan Molders - Molders Media
 • 0

Hollandse producten verzamelen zal niet snel saai worden. Er zijn talloze producten verkrijgbaar in allerlei kleuren en vormen. U zal dan ook niet snel klaar zijn met het verzamelen hiervan. Alles van klompen en molens tot prachtige houten tulpen zijn verkrijgbaar. U zou als u het wilt uw hele huis vol kunnen zetten met allerlei leuke producten met een Hollands tintje. Het zal u verbazen als u dadelijk leest hoeveel variatie hier eigenlijk in te krijgen is. Een souvenir is eigenlijk een klein aandenken aan een land. In ons assortiment vindt u alles waarom Nederland bekend staat. Dit zijn talloze producten in allerlei varianten waarvan u dus de leukste kunt uitkiezen. U kunt deze producten echt verzamelen of hiervan een selectie aanschaffen om praktisch te gebruiken of als decoratie in huis. De varianten zijn niet alleen haast eindeloos maar de mogelijkheden die u hiermee heeft ook. Lees verder om een aantal van onze geweldige Hollandse souvenirs te ontdekken.

Houten tulpen aan de wand, een schitterde muurdecoratie

 • Geplaatst op
 • Door Stefan Molders - Molders Media
 • 0

Een huis decoreren kan erg leuk zijn en u kunt hier van alles mee doen. Toch wordt het vaak lastiger als het op de muren aankomt. Hier wordt meestal maar een groot schilderij aan opgehangen. Daar is op zich niets mis mee maar u zou hier zoveel meer mee kunnen. Zeker als u uw huis wilt inrichten met een Hollands thema of enkele leuke accessoires hebben wij het perfecte middel voor u in ons assortiment. U kunt houten tulpen namelijk niet meer alleen neerzetten maar ook aan de muur bevestigen. Dit doet u dan met een wandvaas die prachtig combineert met de kleuren van de tulpen. Houten tulpen maken prachtige wanddecoratie wat u niet overal zal zien.

Spaarpot klompjes, een leuk en origineel kraamcadeau

 • Geplaatst op
 • Door Stefan Molders - Molders Media
 • 0
Spaarpot klompjes, een leuk en origineel kraamcadeau

Als u op kraamvisite gaat is het leuk om de nieuwe ouders een cadeau te geven wat ze nog niet hebben. Kleertjes en luiers zijn leuk en praktisch om te krijgen maar ouders krijgen dit al zoveel dat het ook leuk is om eens iets anders te krijgen. Spaarpot klompjes maken een ideaal kraamcadeau als u echt wilt verassen en iets wilt geven wat de ouders nog niet hebben. Als u kiest voor ene origineel kraamcadeau als spaarpot klompjes weet u zeker dat dit cadeau niet tussen alle anderen stof zal staan vangen, de nieuwe ouders kunnen ze een mooi plekje geven in de kinderkamer en er ook nog eens handig gebruik van maken om te sparen voor hun kleine wonder.

Klompjes met magneet

 • Geplaatst op
 • Door Stefan Molders - Molders Media
 • 0
Klompjes met magneet

In ons assortiment vindt u verschillende klompjes met magneet. Behalve dat deze klompjes gebruikt kunnen worden voor praktische doeleinden zoals het bij elkaar houden van papieren zijn ze ook erg leuk om te verzamelen. Doordat er zoveel verschillende verkrijgbaar zijn kunt u er meerdere gebruiken zonder dat het saai wordt. Waarvoor u deze klompjes met magneet kunt gebruiken en waarom juist deze magneetjes zo leuk zijn leest u hier. Zonder twijfel zal u direct verkocht zijn zodra u deze schattige klompjes ziet.

Goedkope klompen aanschaffen

 • Geplaatst op
 • Door Stefan Molders - Molders Media
 • 0
Goedkope klompen aanschaffen

Het beste wat u aan uw voeten kunt dragen zijn klompen en ze zijn ook nog eens goedkoop. U kunt ze het hele jaar door dragen en u zal altijd comfortabel lopen. Niet alleen is de aanschaf van klompen goedkoop, door de kwaliteit kunt u ook nog eens erg lang met een paar doen. Wat het leuke is aan het dragen van klompen, is dat u elke keer weer een volledig ander paar kunt uitkiezen. Er zijn zoveel geweldige opdrukken verkrijgbaar dat u hier echt niet snel op uitgekeken zal raken. Klompen zijn het hele jaar door goedkoop en er zit altijd een mooie optie tussen voor u.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »