Bloggen met de Hollandse Klompenwinkel

Bestel nu uw unieke flesopener

  • Geplaatst op
  • Door Corné den Boef - Molders Media
  • 0
Bestel nu uw unieke flesopener

Bent u op zoek naar een leuke flesopener als souvenir of als relatiegeschenk? Dan bent u bij De Hollandse Klompenwinkel aan het juiste adres. In ons assortiment vindt u allerlei soorten Oer-Hollandse flesopeners zoals een flesopener met tekst, logo, foto of met vlag.

Koop nu uw sinterklaascadeaus online

Koop nu uw sinterklaascadeaus online

Al eeuwenlang maken klompen deel uit van onze Hollandse samenleving. Waar vroeger klompen nog echt werden gedragen door arbeiders en boeren worden klompen tegenwoordig vaker gebruikt als leuk cadeautje of als hebbedingetje. Klompen zijn dan ook een hartstikke leuk cadeau voor sinterklaas. Vooral wanneer je ontdekt dat De Hollandse Klompenwinkel allerlei verschillende klompen heeft met bijvoorbeeld je eigen foto, logo, tekst of gravering. Liever een ander Oer-Hollands cadeau bestellen voor sinterklaas? Kies dan bijvoorbeeld voor de houten tulpen, relatiegeschenken of delftsblauwe souvenirs. Bestel vandaag nog uw sinterklaascadeau’s online!

Robuuste houten klompen

Robuuste houten klompen

Denk je aan Holland dan denk je al snel aan windmolens, tulpen én klompen. Wij vertellen je graag wat meer over dit stukje cultuur-historisch erfgoed van Nederland. Bijvoorbeeld over hoe deze klompen gemaakt werden, hoe ze vroeger werden gebruikt én het tegenwoordige gebruik van klompen in Nederland. Lees verder om hierachter te komen.

Houten tulpen in een rieten mand

  • Geplaatst op
  • Door Stefan Molders - Molders Media
  • 0
Houten tulpen in een rieten mand

Het hebben van houten tulpen in huis is voor iedereen een goed idee, het heeft namelijk veel voordelen. Het brengt sfeer en kleur een ruimte in zonder dat u er echt wat aan hoeft te doen qua onderhoud. Ze hebben nooit water nodig en de kwaliteit blijft altijd goed. Het enige wat nodig is, is om ze eens in de zoveel tijd af te stoffen en dan zullen ze altijd mooi blijven. Houten tulpen zijn bij ons los aan te schaffen wat natuurlijk al erg leuk is. Wat ze nog veel leuke maakt is een bijbehorend rieten mandje waar een prachtig grote bos in past.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »