Klompjes met naam

 • Geplaatst op
 • Door Stefan Molders - Molders Media
 • 2
Klompjes met naam

Tulpen, kaas en molens vinden we allemaal heel Hollands. Maar het meest herkenbaar zijn en blijven toch wel de Hollandse houten klompen. Blank of traditioneel geel geschilderd, met of zonder een Hollandse molen erop. Het is eigenlijk nog niet eens zo heel lang geleden dat onze overgrootvaders en moeders erop liepen. Een geschenk in de vorm van een klomp is daarom ook altijd een leuke knipoog naar het verleden. En een bijzonder mooie aanleiding om eens met opa of oma over vroeger te praten. Klompjes met naam erop zijn in elke leeftijdscategorie een succes.

Geef klompjes met naam als geboortegeschenk

Bent u op zoek naar een origineel geboortegeschenk? Denk dan eens aan een paar klompjes met daarop de naam en de geboortedatum van het pasgeboren kindje erop. Dat vinden de ouders zeker leuk om te krijgen. Want weet u: slabbetjes, rompertjes en speentjes krijgen de kersverse ouders al in overvloed. Klompjes met de naam en de geboortedatum van hun kleintje erop, zijn een blijvend maar vooral ook een origineel cadeau. Wedden dat u de enige bent met een origineel cadeau als u kiest voor klompjes met de naam van de baby erop?
 

Peuters vinden klompjes met naam ook leuk!

Kleine kinderen vinden alles dat nieuw is, bijzonder spannend. Een verjaardag is het toppunt van spanning. Al lang van tevoren kijken peuters daarnaar uit. Bij elk cadeau dat zij mogen uitpakken, neemt de spanning weer toe. De teleurstelling als zij iets krijgen wat zij al hebben, is vaak groot. En zegt u nu zelf: waarom zou u uw neefje, nichtje, buurjongetje of buurmeisje voor zijn of haar verjaardag weer een knuffelbeest geven? Een klompje met hun naam erop is pas een echte verrassing. Kleine kinderen kunnen hun eigen naam soms al lezen. Daarom vinden zij het zo leuk om een cadeau te krijgen met hun naam erop. Dat is namelijk altijd een cadeau dat niemand anders heeft. Helemaal als het om een paar klompjes gaat die in de lievelingskleur van de jarige zijn geschilderd.
 

Klompjes met naam voor de kleuters

Kleuters zijn ondernemend en proberen graag alles uit. Wedden dat die kleine uw klompjes met zijn of haar naam erop meteen uitprobeert? Klompjes met de naam van het kind erop of met een van zijn of haar favoriete boerderijdieren zijn op elke verjaardag een succes. Het gevolg is dat alle kinderen die op het feestje aanwezig zijn, ook de klompjes willen uitproberen. Tot groot plezier van de familie natuurlijk. Dat levert heel wat leuke fotomomenten op. En denk eens hoe leuk de opa’s en oma’s het zullen vinden.
 

Verschillende kinderklompjes met naam

Kinderklompjes zijn er in veel verschillende uitvoeringen: blank hout, de gele boerenklompen, oranje met de Hollandse leeuw erop, rood met hartjes, blauw met sterretjes, oranje met stippen, zwart/witte met koeienvlekkenmotief en ook blauwe kinderklompjes met de Friese vlag erop zijn populair. Er zijn ook kinderklompen met een paard, hond, poes of boerderijdier erop. Voor elke gelegenheid is er wel een kinderklompje met naam te bedenken.
 

Niet alleen voor kinderen maar ook voor volwassenen

Ook volwassenen vinden het leuk om klompjes met hun naam erop te krijgen. En er is eigenlijk altijd wel een gelegenheid voor: een verjaardag, een jubileum, een trouwdag, Moederdag, Vaderdag, Sinterklaas, een nieuwe baan, bij het halen van een diploma en ga zo maar door. Het leuke van klompjes is, dat ze zich er goed voor lenen om er nog iets in te doen. Iets dat de jarige bijzonder lekker vindt, bijvoorbeeld snoepjes, thee of koffie, chocolade of wat dacht u van zeepjes? Klompjes met naam voor volwassenen zijn leuk om te geven en bijzonder leuk om te krijgen.
 

Reacties

 1. E Van Erp E Van Erp

  U kunt de klompjes bestellen met onderstaande link:
  https://www.dehollandseklompenwinkel.nl/nl/draagklompen-met-tekst.html
  of
  https://www.dehollandseklompenwinkel.nl/nl/klompen-met-tekst.html

 2. Marcel Punt Marcel Punt

  Wat kost een naam op gele klompen?
  Hoe bestel ik dat op jullie site? Ik zie nergens dat ik een naam kan invullen.

 3. E Van Erp E Van Erp

  Beste Petra,

  Wij kunnen dit voor u maken maar op blauw is zwarte tekst moeilijk zichtbaar.
  Wij kunnen met onze printer geen wit afdrukken,

  Wij kunnen wel met de hand de naam op de klomp schilderen in de kleur wit.
  Wanneer u klompen met logo of tekst besteld en u stuurt er meteen een mailtje achterna dan komt dit goed.

  Prettige avond,

  Betsy van Erp

 4. Petra Petra

  Goedenavond, ik wil graag blauwe klompen bestellen met naam

  De naam moet zijn

  Ryan

  Schoenmaat 30

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »