Relatiegeschenken uit Holland

  • Geplaatst op
  • Door Stefan Molders - Molders Media
  • 0
Relatiegeschenken uit Holland

Het weggeven van relatiegeschenken maakt niet alleen de gever gelukkig, maar zeker ook de ontvanger. Een bedrijf wordt twee keer zo vaak herkend door het weggeven van promotiemateriaal, deze invloed is hoger dan het maken van reclame. Relatiegeschenken met een Hollands tintje zijn erg populair bij buitenlandse zakenrelaties, maar ook om aan Nederlandse klanten of werknemers te geven.

Er is onderzoek gedaan naar de effectiviteit van relatiegeschenken of promotiemateriaal. Zo bereiken posters slechts 59% van de mensen, terwijl radio een aandeel van 79% heeft. Promotieartikelen bereiken ruim 88% van de mensen. Relatiegeschenken met een Nederlandse achtergrond zijn een bijzondere manier om ook over de grenzen herkend te worden.
 

Relatiegeschenken uit Holland, goedkoop promotiemateriaal

Reclame op televisie is het duurst, daarna volgt een advertentie in de krant en radioreclame. Relatiegeschenken zijn een goedkope manier van promoten, zowel richting de zakelijke markt als de consument. Leuke gifts worden door iedereen gewaardeerd, en zorgen ervoor dat een bedrijfsnaam langer blijft hangen. Het is vaak moeilijk om een uniek geschenk te vinden, vaak betreft het de standaard pen of aansteker. Relatiegeschenken uit Holland zijn leuk, uniek en traditioneel. Dit is dan ook het ideale promotiemateriaal voor Hollandse bedrijven en creatieve ondernemers.
 

Welke relatiegeschenken zijn?

Met betrekking tot relatiegeschenken uit Holland is er voldoende keus. Vaak wordt gekozen voor een kleinigheidje, waaronder de sleutelhanger met één of twee klompjes. Deze kunnen voorzien worden van tekst of logo, waardoor dit het ideale relatiegeschenk uit Holland is. Daarnaast is er de houten tulp, die ook voorzien kan worden van bedrijfslogo. De houten tulp op voet is een leuk geschenk om neer te zetten op het dressoir, de tafel of de vensterbank. Dit soort geschenken wordt veel aan buitenlandse zakenrelaties cadeau geven, maar ook aan klanten in eigen land.
 

Relatiegeschenken van Hollandse bodem laten de afkomst van het bedrijf zien. Nederlandse bedrijven doen het erg goed binnen de Europese economie, dat is iets waar ze trots op mogen zijn. Met bijzondere relatiegeschenken laat het bedrijf zien waar het voor staat. Steeds vaker wordt afgeweken van de standaard geschenken en gekozen voor cadeaus van Hollandse bodem. Niet alleen de klompen en tulpen zijn populair, ook Delfts Blauw en artikelen met molens zijn erg in trek.
 

Relatiegeschenken kunnen als een op zichzelf staand cadeau worden gegeven, maar ook in een totaalpakket. Zo zijn er bedrijven die kiezen voor het oer-Hollandse kerstpakket met Hollandse lekkernijen en een leuke gift. Niet alleen leuk voor zakenrelaties, maar zeker ook voor de eigen werknemers, bijvoorbeeld bij een jubileum of verjaardag.
 

Zeg het met klompen

De houten klompen worden vervaardigd in de Nederlandse klompenfabriek en zijn van een uitstekende kwaliteit. Loopklompen worden veel gebruikt door boeren en arbeiders, maar zijn ook als relatiegeschenk erg geliefd. Ze zijn in verschillende maten verkrijgbaar, zowel voor volwassenen als voor kinderen. Ook zijn er de geboorteklompen, die beschilderd worden met naam en geboortedatum van het kind. Uiteraard is het ook mogelijk om deze te laten beschilderen met een tekst, afbeelding of bedrijfslogo. Klompen zijn een puur Hollands geschenk, dit geldt ook voor Delfts Blauwe producten, molens en tulpen.
 

Relatiegeschenken uit Holland zijn een van de meest effectieve promotiemiddelen die de naamsbekendheid van een bedrijf vergroten.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »