Houten tulpen kopen

Houten tulpen kopen tegen de beste prijs

Er zijn vandaag de dag bijzonder veel verschillende vormen van decoratie op de markt terug te vinden. Wat zou u er van vinden mochten we u vertellen dat het mogelijk is om altijd in uw huis een beetje het lentegevoel te hebben, zelfs in putje winter? Onmogelijk? Absoluut niet! In het aanbod hier bij De Hollandse Klompenwinkel zijn namelijk prachtige houten tulpen terug te vinden die het hele jaar door stralend ogen. Door deze houten tulpen te bestellen zult u dan ook meteen merken dat uw interieur er een behoorlijk stuk lieflijker uit zal komen te zien!

Grote houten tulpen kopen?

Ook bij onze grote houten kunt u ervoor kiezen om de houten tulpen in een Delfts blauwe vaas te bestellen. Daarin hebben we maar 1 vaas waarin je een keuze hebt uit 14 verschillende kleurvariaties kunt maken. Ga jij voor een effen kleur van 9 stuks houten tulpen of een gemengd boeket met de mooiste kleuren samengebracht. Ook is het mogelijk om de kleur van het boeket houten tulpen zelf samen te stellen.  Wij zorgen ervoor dat mooiste kleuren houten tulpen in een Delfts blauwe vaas naar  verzonden worden. Ook heeft u in onze webwinkel de keuze om een rieten mand te bestellen met een selectie van 50 houten tulpen in de mooiste natuur echte kleuren. Deze rieten mand met haar kleurenpracht aan houten tulpen is een lust voor het oog. Zo’n mand vol doet het natuurlijk uitstekend om op uw bedrijf in de entree decoratie te plaatsen. Het is een leuke binnenkomer voor al uw gasten. Maar in de woonkamer of woonkeuken van uw woning zal deze houten mand met houten tulpen ook zeker niet misstaan.

Kleine houten tulpen kopen?

U kunt ervoor kiezen een boeket kleine houten tulpen te kopen. Wij hebben deze boeketten in 14 verschillende kleurschakeringen waardoor dit alleen al een feestje is, met al die houten tulpen in verschillende mooie kleuren. Wanneer je ze in een houten vaasje zet welke in 3 kleuren leverbaar zijn maakt u het al extra leuk. ook is het mogelijk om een boeket in een Delfts blauw vaasje te zetten. Wij hebben deze echte Delfts Blauwe varianten in 3 uitvoering. U kunt er voor kiezen voor een hoge vaas of een wat rondere iets lagere vaas die te tegen de wand aangebracht dient te worden. Ook hebben we een keramische Delfts blauwe klomp in ons assortiment waarin precies 9 houten tulpen passen. Deze Delfts blauw klomp is alleen geschikt om aan een wand op te hangen. Al deze houten tulpen in welke uitvoering dan ook zijn niet alleen leuk on je huis mee op te vrolijken maar ook erg geschikt als tuindecoratie. Wanneer u een vakantie gepland heeft en u bent op zoek naar leuke Hollandse Souvenirs dan hebben wij hiervoor leuke artikelen in ons assortiment. Wat te denken van kleine houten tulpen welke op een houten souvenirs klompje zijn aangebracht. We hebben de keuze van 1 of 3 houten tulpen aangebracht op deze klompjes. Wij hebben 4 kleuren houten klompjes waarop de tulpen zijn gemonteerd. 

Houten tulpen voor jezelf kopen

De houten tulpen zijn er natuurlijk niet voor om ze altijd niet weg te geven. Ze zijn ook een ideale decoratie om je eigen huis mee op te fleuren. Een boeket gekleurd Hollands pracht doet het in elke kamer goed. Je kunt de  artikelen van houten tulpen ook prima gebruiken voor de tuin mee te versieren of uw balkon mee te decoreren. Wanneer je echte tulpen in een vaasje zet blijven deze meestal 1 a 2 weken mooi bloeien maar deze tuinornamenten kunt jarenlang buiten laten staan. Naar deze houten tulpdecoraties heb je gegarandeerd geen omkijken meer.

Waarom houten tulpen bestellen?

Houten tulpen kopen zorgt er voor dat u over een uniek stukje decoratie beschikt die uitblinkt in veelzijdigheid. Het is dan ook mogelijk om houten tulpen als een boeket in een mooie vaas te stoppen, maar daarnaast komt ze ook prima tot haar recht als één stuk in een fles. Daarnaast moet het gezegd dat houten tulpen kopen ook niet alleen interessant is voor uzelf, maar wat zou u er van denken om deze cadeau te doen aan vrienden of familie? Wanneer u een gewoon boeketje met bloemen koopt zullen deze niet zelden na korte termijn reeds goed zijn voor de vuilbak. Dat is natuurlijk zonde van uw geld. Bovendien lijkt het dan voor de ontvanger van het geschenk alsof er helemaal nooit een cadeautje is geweest. Houten tulpen kopen zorgt er voor dat de ontvanger van het geschenk altijd wordt herinnerd aan uw cadeau.

Mooie decoratie voor woonkamer en tuin

Houten tulpen kopen is vooral interessant voor mensen die op zoek zijn naar leuke decoratie om niet alleen in hun woonkamer, maar ook in bijvoorbeeld de tuin te plaatsen. Velen houden van een leuke, levendige en vooral kleurrijke tuin, maar dat is bijvoorbeeld tijdens de winterperiode niet zo eenvoudig. Houten tulpen kopen kan dit probleem voor eens en altijd oplossen. Houten tulpen zijn namelijk niet alleen verkrijgbaar in tal van uiteenlopende kleuren, daarnaast kunnen ze zonder enig probleem het hele jaar door buiten blijven staan. Zelfs wanneer uw gewone bloemen even niet in bloei staan en uw tuin er troosteloos uitziet kunnen de houten tulpen uit ons assortiment daar op efficiënte wijze verandering in brengen!

Houten tulpen kopen bij De Hollandse Klompenwinkel

Bent u ook overtuigd van de sterke troeven die verbonden zijn aan houten tulpen en wilt u er bijgevolg graag voor kiezen om enkele exemplaren in huis te halen? Dat kan! Houten tulpen bestellen is zonder probleem mogelijk hier bij De Hollandse Klompenwinkel in de meest uiteenlopende kleuren. Op deze manier kunt u een bijzonder vrolijk boeket samenstellen welke niet alleen in, maar ook buiten de woning zal zorgen voor een niet te betwisten meerwaarde. Ook houten tulpen kopen? Zoek dan niet verder en bestel ze nu hier bij De Hollandse Klompenwinkel!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »