klompen voor kinderen of voor volwassenen

Ruim assortiment aan de mooiste klompen

Wanneer u op zoek bent naar een mogelijkheid om klompen te kopen is het vanzelfsprekend dat u een keuze zal willen kunnen maken uit een zo ruim en divers mogelijk assortiment. Wok bieden onze klanten dan ook steevast de mogelijkheid om allerhande verschillende draagklompen te bestellen. Ze zijn er bijvoorbeeld in soorten en in verschillende afmetingen. Dit maakt het mogelijk om niet alleen grote voor volwassenen te kopen, ook kleine voor kinderen behoren perfect tot de mogelijkheden. Hoe dan ook, zou u graag (nieuwe) klompen willen bestellen? Zoek dan niet verder en kies er vandaag nog voor om ze in huis te halen!

De traditionele houten klompen werden vroeger over de gehel wereld gedragen. Toen werden ze met de hand gemaakt waardoor  elke klomp verschillend was maar vandaag de dag worden ze geproduceerd in een fabriek waardoor de hoge kwaliteit garandeerd blijft. Onze houten draagklompen worden gemaakt van populieren of wilgenhout. Daardoor zijn ze mooi gevormd en zeer sterk. ook wordt er een zeer hoge kwaliteit en groot draagcomfort gewaarborgt. Ze komen ongelakt uit de fabriek waarna we ze voorzien van de mooiste kleuren. Door de lak zijn ze eenvoudig schoon te maken. Ook is er de mogelijkheid om ze in een blanke uitvoering te kopen.  

Mooie klompen voor volwassenen

In eerste instantie bestaat het aanbod aan klompen hier bij De Hollandse Klompenwinkel uiteraard uit traditioneel schoeisel voor volwassenen. Deze zijn verkrijgbaar in de meest uiteenlopende stijlen waardoor er altijd houten klompen te kopen zijn die perfect in lijn zullen liggen met uw verwachtingen. Zou u met andere woorden eveneens graag leuke houten klompen voor uzelf of misschien wel voor uw partner of allebei willen kopen? Aarzel dan beslist niet langer en haal ze nu in huis hier bij De Hollandse Klompenwinkel tegen de meest interessante prijs!

Ook geschikt voor kinderen

Klompen zijn er uiteraard niet alleen maar voor volwassenen. Ook kinderen kunnen perfect van dit schoeisel gebruikmaken. Kinderklompen zijn hier bij De Hollandse Klompenwinkel dan ook terug te vinden in tal van verschillende uitvoeringen. U kunt er voor kiezen om standaard kinderklompjes te bestellen in de kleuren rood, geel, oranje of blauw, maar ook extra schattige uitvoeringen behoren tot de mogelijkheden. Moet het allemaal net iets neutraler? Ook dat is geen probleem, want in ons assortiment met kinderklompen zijn ook zwarte exemplaren terug te vinden! Het mag dan ook duidelijk zijn, welke klompen voor kinderen u ook wenst in huis te halen, u vindt ze bij ons allemaal!

De ideale klompen voor dieren liefhebbers

Heel veel mensen houden van dieren. Het is dan ook helemaal niet vreemd dat ze op zoek gaan naar een leuke items met daar de afbeelding van dieren. Wanneer u ook met het idee speelt om klompen met dieren te kopen helpen wij u graag verder. Bij ons in het assortiment van de Hollandse Klompenwinkel hebben we een aantal verschillende klompen ondergedompeld met een afbeelding van een paard, hond, kat of een boerderijdier. Op deze manier kunt u eindelijk dat een paar kopen die precies aan uw verwachtingen voldoen. heeft een liever een afbeelding van uw eigen dieren op de klompen staan dan is dit natuurlijk ook mogelijk. Het mag dan ook helemaal duidelijk zijn, wilt u een klomp met de afbeelding van een dier in huis halen? Zoek dan niet verder en kom ze ontdekken in ons ruimte assortiment!

Gepersonaliseerde klompen kopen? Geen probleem!

Wanneer de standaard die verkrijgbaar zijn op de markt niet geheel weten te voldoen aan uw verwachtingen is dit geen enkel probleem. Wij hier bij De Hollandse Klompenwinkel bieden onze klanten namelijk ook de mogelijkheid om te kiezen om ze te  gepersonaliseren. Wat zou u er bijvoorbeeld van denken om een paar aan te schaffen die geheel zijn vervaardigd in de stijl van uw favoriete voetbalploeg? Of misschien bent u voor uw bedrijf wel op zoek naar een uniek relatiegeschenk welke ongetwijfeld een mooi plaatsje zal krijgen in menig aantal kantoren? In al deze verschillende gevallen zijn er in ons assortiment beslist artikelen  terug te vinden die al uw verwachtingen moeiteloos zullen weten in te lossen. Ontdek ook onze gepersonaliseerde klompen snel!

Grote voorraad houten klompen

Wanneer u van plan bent op houten draagklompen te kopen dan wilt u natuurlijk niet lang hierop hoven te wachten. Dit is bij ons dan ook helemaal niet nodig. Wij hebben in ons magazijn minimaal 1500 paar liggen die direct naar onze klanten over de gehele wereld worden verzonden. Wanneer u meerdere paren klompen wilt bestellen dan kunt altijd met ons contact opnemen om te weten wanneer we ze kunnen verzenden. Zo bent u latijd zeker van een correcte levering. Wanneer er onverhoopt toch iets niet op voorraad is dan nemen we meteen contact met u op. Omdat we de meeste van onze klompen zelf schilderen kunnen we de klompen snel uitleveren. 

Hoe vaak zie je nog klompen op straat?

Vandaag de dag dragen de meeste Nederlanders geen houten klompen meer maar zijn het vooral buitenlandse toeristen die ze kopen om als geschenk of souvenir mee naar hun huis te nemen. Op straat zult u vandaag de dag dus niet ze snel meer iemand met houten klompen lopen. Soms worden ze nog door boeren gedragen. Ook in kleine dorpen dragen oudere mensen nog klederdracht en heeft u kans om iemand hierop te zien lopen.

Klompen kopen

Wilt u een paar houten klompen kopen in de meest uiteenlopende uitvoeringen dan bent u bij De Hollandse Klompenwinkel op het juiste adres. Van een geschuurde (ongeverfd)  tot geschilderd  houten klompen met een Delft blauwe molen of versierd met de Nederlandse vlag. Bij de meeste souvenirwinkels kunt u de standaard houten klompen vinden maar wij gaan daar iets verder in. Bij ons kunt u klompen kopen met een naam, foto of een bedrijfslogo. Deze klompen kunnen wij in vele veschillden kleuren leveren. Wanneer u hepersionaliseerde houten klompen wilt bestellen kunnen we deze soms dezelfde dag maar meestal de voldende dag als verzenden. Dus heeft u  een spoed bestelling dan kunt u altijd op ons rekenen. Bent u nog niet overtuigd dan kunt u op afspraak altijd even komen kijken en de juiste maat klompen kopen tegen de beste prijzen. 

Gratis levering vanaf 75 euro

Waarvoor u uiteindelijk ook kiest, het is steeds mogelijk om deze hier bij ons in de klompenwinkel te kopen tegen een zeer voordelige prijs. Dit maakt dat klompen nog steeds voor iedereen bijzonder betaalbaar zijn, in welke uitvoering u ze uiteindelijk ook wenst te bestellen. Klompen die worden besteld uit ons assortiment worden bovendien ook altijd snel geleverd en bovendien geldt dat er vanaf een bestelbedrag van 75 euro geen verzendkosten binnen Nederland worden aangerekend. Bent u ook overtuigd? Bestel dan nu uw klompen online hier bij De Hollandse Klompenwinkel!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »