Relatiegeschenken

Min: €0 Max: €35

Pagina 1 van 6

Relatiegeschenken in leuke klomp variaties 

Veel mensen die graag relatiegeschenken willen geven zijn op zoek naar unieke mogelijkheden om dit te kunnen doen. Natuurlijk zou u er voor kunnen kiezen om gewoon een bosje bloemen cadeau te geven en uiteraard is het mogelijk om een lekkere fles wijn te kopen, maar er zijn ook veel unieke mogelijkheden op de markt terug te vinden. Wat bijvoorbeeld te denken van de unieke klompjes uit het assortiment hier bij De Hollandse Klompenwinkel? Wij bieden onze klanten namelijk klompjes aan in tal van verschillende vormen. Zo zijn onze klompjes verkrijgbaar als sleutelhanger, maar wat verder ook te denken van een flessenopener? In welke vorm u met andere woorden ook klompjes wenst te bestellen als relatiegeschenk, het behoort allemaal tot de mogelijkheden hier bij De Hollandse Klompenwinkel!

Relatiegeschenken in verschillende versies

Zoals reeds aangegeven kunnen relatiegeschenken hier bij De Hollandse Klompenwinkel aangekocht worden in de meest uiteenlopende uitvoeringen. Zo kunt u kiezen voor een gewoon klompje, maar is het eveneens mogelijk om te opteren voor houten tulpen met een logo of wat te denken van een flesopener? Bovendien zijn onze relatiegeschenken verkrijgbaar in verschillende kleuren. Voor welke van deze verschillende opties u uiteindelijk zult kiezen is uiteraard afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur. Hoe dan ook, bent u op zoek naar relatiegeschenken? Zoek dan niet verder en ontdek vooral het ruime aanbod aan relatiegeschenken hier bij De Hollandse Klompenwinkel!

Relatiegeschenken met een eigen logo

U kunt er voor kiezen om één van de standaard klompjes uit ons assortiment te kopen, maar het is eveneens een mogelijkheid om te kiezen voor klompjes met een eigen logo. Dit kan bijvoorbeeld erg leuk zijn wanneer u een feest geeft en de mensen graag van een uniek aandenken wenst te voorzien. Dat is evenwel niet alles, want het spreekt voor zich dat klompjes met een eigen logo ook zeer interessant kunnen zijn voor wie een eigen bedrijf heeft. Klompjes die voorzien zijn van een eigen logo vormen dan ook een erg leuk relatiegeschenk die uw partner of klant waarschijnlijk nog nooit eerder zal hebben gekregen! Een relatiegeschenk bedrukt met logo is veel meer dan alleen een cadeautje. Het levert een zeer grote meerwaarde bij het profileren van uw bedrijf of het versterken van de marketing van diensten. Het is één-op-één  reclame die niet voor heel even geld maar voor langere tijd actief is. De invloed van een relatiegeschenk met een logo overtreft die van alle advertenties tegen een fractie van de prijs. Bedrukte relatiegeschenken vormen een onmisbaar onderdeel van elke marketingstrategie.

Houten tulpen als relatiegeschenk

Veel bedrijven zijn op zoek om houten Tulpen te voorzien van tekst of logo omdat ze er niet zomaar kiezen om een standaard exemplaar te bestellen. Dit hoeft natuurlijk vandaag de dag ook niet meer. Bij De Hollandse klompenwinkel is het namelijk eveneens goe mogelijk om er voor te kiezen om de mooiste houten tulpen te voorzien van een tekst of een logo. Het is niet alleen leuk voor uzelf maar ook wanneer een account manager op bezoek gaat naat een vaste relatie en een ronduit uniek en gepersonaliseerd geschenkje mee wil nemen dan zijn de houten tulpen met een logo een absoluut interessante keuze. Het mag u dan ook duidelijk zijn wanneer u op zoek bent naar een mogelijkheid om onze prachtige houten tulpen te bestellen welke zijn voorzien van een tekst of een  logo? Ontdek onze houten tulpen met tekst of logo dan meteen hier bij De Hollandse Klompenwinkel!

Bij De Hollandse Klompenwinkel kunt u er voor kiezen om standaard houten tulpen of gepersionaliseerde houten tulpen te bestellen. Wij kunnen bijvoorbeeld op een voet een tekst of logo wat de houten tulp een stuk aantrekkelijker maakt voor een bedrijf als relatiegeschenk. Na vele jaren komt u deze relatiegeschenken nog tegen wanneer u een bezoek aan deze klante brengt. Ook kunnen we op de bol van de houten tulpe een logo aanbrengen. Wij leveren deze vaak wanneer er iemand gaat trouwen en iets persoonlijks aan de gasten meer wil geven. Dez houten tulpen kunnen in 2 groottes geleverd worden en we hebben 11 verschillende kleuren in ons assortiment. Het is ook een leuke idee om op een klompje waarop 1 of meerdere houten tulpen zijn aangebracht uw logo of een tekst te laten plaatsen. hebben deze houten tulpen uw interesse gewekt dan kunt u altijd met ons contact opnemen om wensen te bespreken. Wij voorzien graag voor u de houten tulpen met een persoonlijke touch!

Hoe voorkom je dat jouw zakenrelaties je vergeten? 

Hoe voorkom je dat je jouw klanten verliest aan de concurrentie. Vandaag de dag is het steeds moeilijker om zakenrelaties aan je te binden. Loyaliteit is op dit moment ver te zoeken en voordat je het weet verdwijnen uw klanten naar de concurrerende leverancier. 
Uw klanten zijn u snel vergeten ook al heeft u ze altijd netjes geholpen. En dat is zeer vervelend want dit kost omzet. Een manier si het geven van relatiegeschenken om uw klantenbinding te verhogen. Het hoeft niet veel te kosten maar is wel de manier om met klanten in contact te blijven. De meeste relatiegeschenken worden langer dan een jaar bewaard! Uw bedrijf zal hierdoor altijd in beeld blijven. 

De meest verkochte relatiegeschenken

de meest verkochte relatiegeschenken bij de Hollandse Klompenwinkel zijn onze sleutelhanger met 1 of 2 klompjes of onze houten tulpen met logo of tekst. Wanneer u toch op zoek naar iets anders dan zijn de paartjes met souvenirs klompjes een leuk alternatief. We hebben deze van 5 t/m 14 cm. Sommige kleuren hebben we in kleur op voorraad liggen. Er zijn ook kleuren die we speciaal voor u schilderen dus heeft u een wens? Laat het ons weten en wij kijken of we iets voor u kunnen betekenen.  Wanneer u een geschikt product heeft gevonden die we kunnen bedrukken met uw logo dan wordt meteen de prijs berekent van deze relatiegeschenken. De prijzen zijn altijd inclusief het aanbrengen van de bedrukking van het logo. U komt dus nooit voor verrassingen te staan.  

Relatiegeschenken bestellen tegen de scherpste prijs

Het spreekt voor zich dat een relatiegeschenken niet altijd handenvol met geld hoeft te kosten, in tegendeel. Wanneer u het assortiment bekijkt hier bij De Hollandse Klompenwinkel zult u namelijk merken dat onze relatiegeschenken in huis gehaald kunnen worden tegen een zeer interessante prijs. Dit zorgt er voor dat ze het beste relatiegeschenken vormen voor niet alleen particulieren, maar ook voor bedrijven. Dit is evenwel nog niet alles. Vanaf een bestelling ter waarde van minimaal 75 euro is het namelijk mogelijk om deze geheel gratis binnen Nederland te laten versturen. Op deze manier zullen verzendkosten geen impact hebben op het totaalbedrag van uw bestelling. Ook relatiegeschenken bestellen? Waarom dan nog langer twijfelen? Haal uw relatiegeschenken nu in huis hier bij De Hollandse Klompenwinkel!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »