Min: €0 Max: €30

Pagina 1 van 2

Unieke houten klompen met tekst 

Houten klompen met tekst bestellen kan voor iedereen interessant zijn. Het is bijvoorbeeld leuk voor mensen die een bepaalde voetbalploeg in hun  hart sluiten of misschien heeft u een voorliefde voor Nederland. Dit kunt u uitdrukken door deze in huis te halen die beschikken over een bepaalde tekst. Wij hebben een uitmuntend collectie samengesteld bestaande uit mooie houten klompen die u met vele teksten naar eigen keuze uit kunt voeren. Ze kunnen zowel met tekst besteld worden evenals met een afbeelding geheel naar uw wens. Wilt u meer te weten komen? Ontdek hier onze mogelijkheden nu!

Uw unieke tekst op houten klompen aan laten brengen.

Houten klompen met een tekst hoeven niet alleen interessant zijn voor particulieren. Wat te denken aan bijvoorbeeld mensen die beschikken over een eigen bedrijf en op zoek zijn naar leuke geschenk voor een jubilaris? Vaak willen deze mensen niet zoals iedereen uitpakken met standaard geschenkjes zoals een vulpen, een boek of andere voor de hand liggende zaken, in tegendeel. In dit geval is kiezen voor houten klompen met een leuike tekst natuurlijk een schitterend alternatief. Deze zal niemand in zijn bedrijf hebben staan en u kunt ze probleemloos personaliseren met de foto van de jubilaris of een logo van uw bedrijf. Het mag dan ook duidelijk zijn, indien u denkt om leuke relatiegeschenken te laten maken voor uw relaties en trouwe klanten is het zeker de moeite waard om even in de richting van onze houten klompen met een tekst te kijken!

Houten klompen met een eigen tekst bestellen?

Bent u niet meteen op zoek naar houten klompen met een gepersionaliseerde tekst maar wilt u ze liever laten maken met een met een eigen logo? Ook dat behoort als vanzelfsprekend tot de mogelijkheden. U kunt op dit vlak bovendien een ruime keuze maken tussen verschillende soorten en kleuren. We hebben namelijk houten klompen in de kleur geel, met een boerenmotief evenals oranje met een leeuw. Op beide voeten kan bovendien een geheel unieke tekst worden geplaatst. Wilt u geen houten klompen met tekst bestellen, maar opteert u liever met logo? Dan is dat absoluut geen enkel probleem!

Houten klompen met foto of tekst hoeven niet duur te zijn

Wanneer u een voorkeur heeft voor houten klompen met een eigen unieke tekst vrezen veel mensen dat hier automatisch een stevig prijskaartje aan verbonden is. Dat is zeker niet zo. Wij maken het voor onze klanten immers steeds mogelijk om houten klompen met tekst in huis te halen tegen een zeer voordelig prijs. 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »