Houten tulpen in een vaas in verschillende kleuren

Min: €0 Max: €50

Pagina 1 van 2

Houten tulpen in een Delfts blauwe vaas

Prachtige boeketten houten tulpen in een delfts blauwe vaas tegen een betaalbare prijs. De houten tulpen zijn vervaardigd uit beuken hout. De Houten tulpen worden volautomatisch gemaakt in een Nederlandse fabriek. Wanneer ze van de machines komen worden ze zorgvuldig geschuurd en beoordeelt op de kwaliteit. Alleen de Houten tulpen van de beste kwaliteit worden handgeschilderd in verschillende olieverftinten. De fraaie houten tulpen worden afgelakt in een mooie glanzende transparante lak. Een boeket bestaat uit 9 houten tulpen en wordt geleverd in een luxueuze Delfts blauwe vaas. Kortom een prachtig Hollands aandenken om iemand cadeau te doen.

Houten tulpen kopen in  een Delft blauwe vaas tegen een concurrerende  prijs.

Vandaag de dag zij er bijzonder veel verschillende vormen van decoratiematerialen op de markt te vinden. Wat vind u ervan als we u mochten  vertellen dat het altijd mogelijk is om in uw huis te zorgen om een beetje het lentegevoel te hebben, zelfs in hartje van onze koude winters? U denkt dat dit onmogelijk is? Dit is absoluut niet het geval! In ons aanbod bij De Hollandse Klompenwinkel zijn er namelijk prachtige houten tulpen terug te vinden die het gehele jaar door stralend er uit zien. Door bij De Hollandse Klompenwinkel deze houten tulpen te bestellen zult u dan ook meteen merken dat uw inrichting er een behoorlijk stuk gerieflijker uit zal komen te zien! De houten tulpen in een Delftsblauwe vaas hebben in 2 groottes in ons assortiment. U kunt kiezen uit Houten tulpen van 34 of 20 cm. Bij ieder product behoort een bijpassende Delftsblauwe vaas met een afbeelding van een molen en de mooiste bloemen. 

Waarom zou u houten tulpen in een Delfts blauwe vaas bestellen bij de Hollandse Klompenwinkel?

Door houten tulpen in een Delfts blauwe vaas te kopen zorgt er meteen voor dat u over een unieke decoratie beschikt dat uitermate uitblinkt in veelzijdigheid. Het is dan uiteraard mogelijk om deze houten tulpen als een schitterend boeket in een mooie Delfts blauwe  vaas te stoppen, maar daarnaast komt deze Hollandse houten tulpen ook prima tot haar recht als één stuk in een glazen fles. Daarnaast moet het ook gezegd worden dat houten tulpen in een Delfts blauwe vaas kopen niet alleen interessant is voor jezelf, maar wat zou u er van vinden om deze houten tulpen cadeau te doen aan familie of vrienden? Als je een boeketje met veld bloemen koopt zullen ze vaak al na korte termijn goed zijn voor de vuilnis bak. Dit is natuurlijk zonde van uw zuur verdiende geld. Bovendien lijkt het dan voor de ontvanger van dit cadeau alsof er helemaal nooit een geschenk is geweest. Door houten tulpen in een Delfts blauwe vaas te kopen zorgt u er voor dat de ontvanger van het cadeau altijd weer wordt herinnerd aan uw mooie geschenk. Vindt u een keramische Delfts blauwe vaas een te groot risico om mee te nemen in verband met breuk dan hebben wij hiervoor een leuke alternatief. Wij hebben houten vaasje in ons assortiment opgenomen in 3 kleuren. Hierin kunt u de kleine houten tulpen aanbrengen in de elf kleuren. Een leuke combinatie van meerdere kleuren is ook mogelijk. U kunt zelf hierin de keuze maken geheel naar uw wens. 

Mooie decoratie voor tuin en woonkamer

Houten tulpen in een Delfts blauwe vaas kopen is interessant voor mensen die op zoek zijn naar leuk decoratiemateriaal om niet alleen in hun tuin, maar ook in bijvoorbeeld de woonkamer te plaatsen. Veel mensen houden van een leuke, levendige en vooral fleurige tuin, maar hoe zorgt u ervoor dat dit tijdens de winterperiode ook zo blijft. Door houten tulpen te kopen kunt u dit probleem voor eens en altijd oplossen. Houten tulpen in een Delfts blauwe vaas zijn namelijk niet alleen verkrijgbaar in tal van uiteenlopende schitterende kleuren, daarnaast kunnen ze zonder enig probleem het hele jaar door buiten blijven staan. Wanneer uw bloemen niet in bloei staan en uw tuin er troosteloos uitziet kunnen deze houten tulpen uit het assortiment van de Hollandse Klompenwinkel  daar op efficiënte wijze verandering in brengen! Wanneer u in een hotel of pension veel buitenlandse gasten ontvangt zijn de houten tulpen in een Delfts blauwe vaas ideaal om de loge of eetkamer mee aan te kleden. 

Houten tulpen met een logo of bedrukking

Wilt u de houten tulpen een persoonlijk tintje geven dan kunnen wij dit voor u uitvoeren. Wij bieden u de mogelijkheid om deze houten tulpen te persionaliseren met een tekst of uw bedrijfslogo. Op de tulp kunnen en een bedrukking aanbrengen in de vorm van een tekst of een bedrijfslogo. Ook kunnen we op het blad van de houten tulp dit uitvoeren. Na het aanbrengen van uw logo of tekst op de houten tulp of blad brengen we een extra laklaag aan om de bedrukking een lange levensduur te geven. Wij hebben verschillende produkten in ons assortiment zoasl een houten tulp op een steel of een sleutelhanger met een klein tulpje. Ook is het mogelijk om de houten tulpen op een voet te voorzien van een mooie bedrukking. Wij kunnen  zowel de grote als de kleine houten tulpen hiermee uitvoeren. Vindt u het mooier om op het Delftsblauwe vaasje een tekst of logo aan te laten brengen behoort dit ook tot de mogelijkheden. Wij maken uw bedrijfslogo op het vaasje waarna we het in een oven verwarmen zodat de bedrukking niet meer verwijderd kan worden. Hebben deze produkten uw interesse gewekt dan kunt u altijd even met ons contact opnemen of we u wensen kunnen realiseren. Wij staat u hiermee graag te woord om samen tot een gewenste resultaat te komen. 

Koop houten tulpen bij De Hollandse Klompenwinkel

Bent u er van overtuigd van de sterke troeven die verbonden zijn aan houten tulpen in een Delfts blauwe vaas en wil je er bijgevolg graag voor kiezen om hiervan enkele stuks in huis te halen? Dat kan bij de Hollandse Klompenwinkel! Houten tulpen in een Delfts blauwe vaas bestellen is zonder probleem mogelijk hier bij De Hollandse Klompenwinkel in de meest schitterende kleuren. Op deze manier kun je een bijzonder vrolijk boeket samenstellen dat niet alleen in de woning, maar ook er buiten er voor zal zorgen voor een niet te betwisten meerwaarde. Ook houten tulpen kopen? Zoek dan niet verder en bestel uw houten tulpen in een vaas nu hier bij De Hollandse Klompenwinkel!

 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »