Knutselen met klompen

Min: €0 Max: €10

Knutselen met klompen

Houten klompen heb je in vele soorten en toepassingen. Wij verkopen knutselklompen maar ook potloden met een klompje of puntenslijpers met kleurpotloden. Wij hebben alle producten op voorraad zodat we onze artikelen snel kunnen leveren. De potloden en puntslijpers zijn een mooi geschenk voor een kinderverjaardag of een leuk vakantie souvenir. Het zijn originele artikelen om te gebruiken bij een presentatie met buitenlandse gasten.
 

Knutselklompen zijn 2e keus klompen

Ze zijn niet geschikt om op te lopen maar wel te gebruiken voor andere doeleinden. Ze worden in de een Nederlandse fabriek gemaakt. In het productieproces kan er wel eens wat fout gaan waardoor ze niet geschikt zijn om gedragen te worden. Tevens kan het stuk hout wat gebruikt wordt niet geschikt zijn om er klompen van te maken op welke je kunt lopen. Deze oneffenheden worden pas zichtbaar na het droogproces. Dan komen er scheuren of noesten te voorschijn. 

Om niets te verspillen worden ze verkocht als 2e keus knutselklompen.

Ze zijn er in grote en kleine maten. Voor een kinderverjaardag van kinderen tot 8 jaar zijn vaak kleine klompjes al voldoende om mee te knutselen. Wanneer de kinderen ouder worden zijn de grote houten klompen een betere keus. Je kunt van de knutselklompen van alles maken zoals een pennenbak, plantenhanger of een boot. Ook leuk om er een surprise voor sinterklaas mee te maken.
 

Knutselen met klompen op scholen

Ze kunnen ook heel goed gebruikt worden voor schoolactiviteiten. Tijdens de handenarbeid kunnen je ze  beschilderderen in verschillende kleuren of versieren met glitters of kralen. Dit is een leuke activiteit om de motoriek van de kinderen beter te ontwikkelen. Ook kunnen ze gebruikt worden voor educatieve doeleinden zoals bij geschiedenisles. Ze zijn immers een oudhollands schoeisel waarvan de meeste kinderen vandaag de dag het bestaan niet weten. 

Wil je knutselen met klompen dan bent u bij ons op het juiste adres.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »