Hollandse geschenken

Hollandse geschenken

De Hollandse klompenwinkel heeft een breed scala van originele Hollandse klomp geschenken. Bedank uw relatie en verras uw familie en vrienden met superleuke geschenken in de vorm van Nederlandse houten klompjes. We mogen er als Hollander trots op zijn om deze houten klomp geschenken te presenteren. De klomp geschenken spreken natuurlijk voor zich. Bij iedereen weet dat houten klompen een typisch Nederland product is dat over de gehele wereld in de smaak valt als kado of presentje. Wilt u zo'n oer-Hollands relatiegeschenk wat dacht u dan van:

  • Openers
  • Potloden
  • Sleutelhangers
  • souvenirs
  • Vogelhuisjes

 

Klomp geschenken met logo

Bijna al deze geschenken kunnen wij voorzien van een foto, tekst of een bedrijfslogo. 
Deze geschenken worden dan naar eigen wens speciaal voor U gemaakt en zijn daardoor een uniek kado.

Leuk om weg te geven maar zeker zo leuk om te krijgen. Deze geschenken zijn niet in een standaard winkel te koop maar een een winkel die gespecialiseerd is op de verkoop van houten klompen en souvenirs. Kinderen vinden het vooral leuk om cadeautjes te krijgen en wij hebben speciaal hiervoor een uitgebreid assortiment. Dan moet u denken aan een potlood met een beweegbaar potloodje, puntenslijpers in de vorm van een klompje, sleutelhangers en klompsloffen. 
 

Klompgeschenken naar het buitenland

Deze geschenken zijn ideaal om mee te nemen in een koffer naar vrienden of familie in het buitenland. Zij zullen dit waarderen wanneer ze een aandenken uit Nederland krijgen. 

Vindt u het moeilijk om een geschikt geschenk te vinden voor een relatie of familie neem dan gerust contact met ons op. Als u duidelijk kunt maken wat u met deze klompgeschenken wilt bereiken dan kunnen wij U hierin vrijblijvend adviseren. 
Misschien komen we samen dan wel op een superleuk idee voor een geschenk in de vorm van een houten klomp. Want ook al staat het niet op onze site, wij kunnen bijna alles voor U realiseren. Het is een uitdaging om unieke klompgeschenken te kunnen maken en te leveren zodat de klant als wij zelf  tevreden zijn voor het eindproduct.

Onze klompgeschenken zijn ook leuk als decoratie om er bijvoorbeeld een plantje in te zetten. Het is misschien een leuk idee om een houten klomp te vullen met onze houten tulpen. Hollandser kan het bijna niet met onze klomp geschenken. 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »