Min: €0 Max: €30

Unieke houten klompen met foto  

Houten klompen met foto bestellen kan interessant zijn voor iedereen. Houten klompen met foto in huis halen is bijvoorbeeld leuk voor mensen die fan zijn van een bepaalde voetbalploeg. Of misschien wilt u wel gewoon uw voorliefde voor Nederland uitdrukken door ze in huis te halen die beschikken over de Nederlandse vlag. Wij hebben wij een schitterend assortiment samengesteld bestaande uit mooie houten klompen die beschikken over allerhande verschillende foto's. Bovendien, zit de foto van uw keuze er niet tussen? Geen paniek! Onze houten klompen met foto kunnen eveneens besteld worden met een foto naar uw wens. Meer weten? Ontdek onze mogelijkheden nu!

Uw unieke foto of tekst op houten klompen laten drukken?

Houten klompen met een foto kunnen niet alleen interessant zijn voor particulieren. Wat bijvoorbeeld te denken van mensen die over een eigen bedrijf beschikken en op zoek zijn naar leuke geschenk voor een jubilaris? Deze mensen willen vaak niet zoals iedereen uitpakken met standaard geschenkjes zoals een pen, een notitieboekje of andere voor de hand liggende zaken, in tegendeel. In dat geval is kiezen voor paar houten klompen met foto natuurlijk een erg leuk alternatief. Dergelijke zal niemand in zijn of haar bedrijf of huis hebben staan en u kunt ze probleemloos personaliseren met de foto van de jubilaris. Het mag dan ook duidelijk zijn, indien u er aan denkt om leuke relatiegeschenken te laten maken voor uw trouwste partners en klanten is het zeker en vast de moeite waard om even in deze richting te kijken!

Houten klompen met een eigen tekst bestellen?

Bent u niet meteen op zoek naar houten klompen met een eigen foto, maar wilt u liever ze laten maken met een unieke tekst? Ook dat behoort als vanzelfsprekend tot de mogelijkheden. U kunt op dit vlak bovendien een keuze maken tussen verschillende soorten en kleuren. We onderscheiden namelijk in de kleur geel of met een boeren motief evenals oranje met een leeuw. Op beide voeten kan bovendien een geheel unieke foto worden geplaatst. Wilt u dus geen houten klompen met foto bestellen, maar opteert u liever voor een tekst? Dan is dat absoluut geen enkel probleem!

Houten klompen met foto hoeven niet duur te zijn

Vooral wanneer u een voorkeur heeft voor houten klompen met een eigen unieke foto vrezen veel mensen dat hier automatisch een stevig prijskaartje aan verbonden is. Dat is zeker en vast niet zo. Wij maken het voor onze klanten immers steeds mogelijk om een paar met een foto in huis te halen tegen een zeer voordelig prijskaartje. De standaard scherpe prijs voor de houten klompen met foto is evenwel niet het enige voordeel waar u op kunt rekenen. 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »