Houten tulp 20 centimeter

Min: €0 Max: €15

Gemengd boeket houten tulpen

€12,50

Gemengd boeket houten tulpen. Tulpen van hout als decoratiemateriaal bij een feest.

Boeket rode houten tulpen

€12,50

Boeket rode houten tulpen

rode houten tulp

€1,50

rode houten tulp. Tulp van hout als decoratiemateriaal bij een feest.

Boeket rood/witte houten tulpen

€12,50

Boeket rood/witte houten tulpen

houten tulpen in de kleur rood/wit 20cm

€1,50

houten tulpen in de kleur rood/wit 20cm. Tulpen van hout als decoratiemateriaal bij een feest. Mooie houten tulpen als huwelijkscadeau.

Boeketje witte houten tulpen

€12,50

Boeketje witte houten tulpen

houten tulpen in de kleur wit 20cm

€1,50

houten tulpen in de kleur wit 20cm. Tulpen van hout als decoratiemateriaal bij een feest. Mooie houten tulpen als huwelijkscadeau.

Boeket gele houten tulpen

€12,50

Boeket gele houten tulpen. Tulpen van hout als decoratiemateriaal bij een feest.

houten tulpen in de kleur geel 20cm

€1,50

houten tulpen in de kleur geel 20cm. Tulpen van hout als decoratiemateriaal bij een feest.

Boeket houten tulpen in gemengde kleuren rose

€12,50

Boeket houten tulpen in gemengde kleuren rose

Boeket roze houten tulpen

€12,50

Boeket roze tulpen van hout

houten tulpen in de kleur rose 20cm

€1,50

houten tulpen in de kleur roze. Tulpen van hout als decoratiemateriaal bij een feest. Mooie houten tulpen als huwelijkscadeau.

Boeket roze-witte houten tulpen

€12,50

Boeket roze-witte houten tulpen. Tulpen van hout als decoratiemateriaal bij een feest. Mooie houten tulpen als huwelijkscadeau.

houten tulpen in de kleur rose / wit 20cm

€1,50

houten tulpen in de kleur roze/wit. Tulpen van hout als decoratiemateriaal bij een feest. Mooie houten tulpen als huwelijkscadeau.

Boeket wit - roze houten tulpen

€12,50

Boeket wit - roze houten tulpen

houten tulpen in de kleur wit - rose 20cm

€1,50

houten tulpen in de kleur wit - rose 20cm. Tulpen van hout als decoratiemateriaal bij een feest. Mooie houten tulpen als huwelijkscadeau.

Boeket oranje houten tulpen

€12,50

Boeket oranje houten tulpen

houten tulpen in de kleur oranje 20cm

€1,50

houten tulpen in de kleur oranje 20cm.

Boeketje blauwe houten tulpen

€12,50

Boeketje blauwe houten tulpen

houten tulpen in de kleur blauw 20cm

€1,50

houten tulpen in de kleur blauw 20cm. Tulpen van hout als decoratiemateriaal bij een feest.

Boeket paarse houten tulpen

€12,50

Boeket paarse houten tulpen

houten tulpen in de kleur paars 20cm

€1,50

houten tulpen in de kleur paars 20cm. Tulpen van hout als decoratiemateriaal bij een feest. Mooie houten tulpen als huwelijkscadeau.

Boeket houten tulpen donker paars

€12,50

boeket houten tulpen in de kleur donker paars 20cm

houten tulpen in de kleur donker paars 20cm

€1,50

houten tulpen in de kleur donker paars 20cm

Pagina 1 van 2

Een houten tulp van 20 centimeter bestellen

Wanneer u het assortiment hier bij De Hollandse Klompenwinkel in detail bekijkt zult u merken dat wij onze klanten de mogelijkheid bieden om een keuze te maken uit verschillende houten tulpen. We onderscheiden op dit vlak een houten tulp van 20 en 34 centimeter. Een houten tulp van 20 centimeter in huis halen zorgt er voor dat u tegen een scherpere prijs bijvoorbeeld een aantrekkelijk boeketje samen kunt stellen. Bovendien is het ook mogelijk om gewoon één enkele tulp van hout te kopen die u bijvoorbeeld in een flesje plaatst. Voor welke van de verschillende mogelijkheden uit ons aanbod u uiteindelijk ook kiest, wij kunnen u alleen maar garanderen dat onze houten tulpen steevast verkrijgbaar zijn tegen de scherpst mogelijke prijs. Bent u ook overtuigd en wilt u eveneens een houten tulp bestellen? Ontdek dan snel het assortiment hier bij De Hollandse Klompenwinkel!

Houten tulp in de kleur van uw keuze

Wanneer u er voor kiest om een houten tulp te bestellen is het altijd belangrijk om even stil te blijven staan bij de kleuren waarin ze verkrijgbaar is. Hier bij De Hollandse Klompenwinkel kunt u een houten tulp bestellen in de meest uiteenlopende kleuren waardoor ze altijd perfect in lijn zal liggen met uw verwachtingen. Wilt u eveneens een tulp van hout aanschaffen? Zoek dan niet verder en ontdek het uitgebreide assortiment met tulpen gemaakt van hout hier bij De Hollandse Klompenwinkel!

Het volledige jaar door genieten van een houten tulp

Indien u er voor kiest om een houten tulp aan te schaffen beschikt u over het voordeel dat u hier niet alleen maar binnen een bepaalde periode, maar wel het volledige jaar door van kunt genieten. U kunt er bovendien niet uitsluitend voor kiezen om een houten tulp van 20 centimeter in uw interieur te plaatsen, wat verder ook te denken van een mooi plaatsje in uw tuin? Bovendien kunt u een dergelijke tulp alleen in uw woning plaatsen, of kunt u ze onderdeel laten uitmaken van een boeket bestaande uit verschillende houten tulpen. Welke voorkeur u ook mag hebben, wanneer u het hele jaar door wenst te kunnen genieten van de unieke uitstraling van houten tulpen is het absoluut de moeite waard om één van de verschillende exemplaren aan te schaffen uit het assortiment hier bij De Hollandse Klompenwinkel!

Bestel uw houten tulp bij De Hollandse Klompenwinkel!

Een houten tulp met een grootte van 20 centimeter beschikt over een sublieme uitstraling. Het is net deze uitstraling die er voor zorgt dat veel mensen vrezen dat er een stevig kostenplaatje aan verbonden is. Dat is gelukkig niet zo. U kunt hier bij ons houten tulpen bestellen in verschillende kleuren tegen een uitermate voordelig prijskaartje. De standaard scherpe prijs die we voor onze houten tulpen hanteren is bovendien nog niet alles. Zo kunt u er absoluut zeker van zijn dat houten tulpen bestellen van 20 centimeter hier bij De Hollandse Klompenwinkel kan gebeuren tegen de best mogelijke prijs!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »