Hollandse onderzetters in vele uitvoering

Min: €0 Max: €5

Delfts blauwe Hollandse onderzetters

Schitterende Hollandse onderzetters in het Delfts blauw met een vergezicht van een Hollandse molen. Ze worden keurig afgewerkt en zijn voorzien van een goede toplaag. Ze zijn per 6 stuks verpakt in transparante blister verpakking en worden speciaal voor u geselecteerd in verschillende mooie uitvoeringen.

Hollandse gezelligheid

Wilt u tijdens het  genot van een kopje koffie of thee je niet druk maken om het ontstaan van  kringen op je tafel? Gebruik dan deze Hollandse onderzetters met gevarieerde Hollandse taferelen. Zo staan jouw kopjes of bekers er gezellig bij!

Hollandse onderzetters in combinatie met een dienblad

Deze Hollandse onderzetters zijn onderdeel van de uitgebreide collectie van de Hollandse Klompenwinkel. U kunt ze ook leuk combineren met de dienbladenwelke we in 12 verschillende uitvoeringen in ons assortiment hebben. Wij worden  al jaren geïnspireerd door Hollandse molen is het Nederlandse landschap. Deze fascinerende taferelen en gedetailleerde afbeeldingen roepen veel herkenning op en zorgen voor een oer Hollands gevoel op je tafel.

Bestellen van Hollandse onderzetters

Bestel gemakkelijk de Hollandse onderzetters online! Bekijk onze gehele collectie in de webwinkel van de Hollandse Klompenwinkel. Wilt u ze met eigen ogen zien is dat voor ons geen probleem. Wij zijn de gehele week geopend op afspraak. Van te voren dient u even te bellen en dan staan we u graag voor u klaar.  Al onze Hollandse onderzetters worden uit voorraad geleverd.

Hollandse onderzetters met tulpen

Wilt u de zomer in huis halen ook al vriest het buiten dan geven deze Hollandse onderzetters u een zomers gevoel. U wilt al snel de winter vergeten en zo snel mogelijk de lente verwelkomen. Deze Hollandse onderzetters staan ook heel mooi onder een vaasje met houten tulpen.

Hollandse onderzetters als souvenir mee op reis

De onderzetters zijn voorzien van een Hollands landschap met een oer Hollandse windmolen. We hebben ook Hollandse onderzetters met een afbeelding van tulpen. Deze Hollandse onderzetters worden vaak als een ideaal souvenir gezien om mee te nemen in uw koffer wanneer u op reis gaat. De Hollandse onderzetters wegen bijna niets en nemen niet veel ruimte in beslag van uw koffer.

 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »