Houten tulpen op een souvenirklompje

Min: €0 Max: €10

Houten tulpjes op een klompje

De mooiste houten tulpjes aangebracht op een souvenirklompje direct online bestellen in de mooiste kleuren. Een leuke decoratie om in een tuinkamer of caravan aan te brengen. Deze ruimtes zullen er een stuk fleuriger uitzien wanneer u dit hierin plaatst. Ook is het een leuk idee om uw varanda hiermee aan te kleden. Het grote voordeel hier van is dat u niet kunt vergeten om water te geven want dit is echt niet nodig. Ze zullen dus ook niet verwelken wanneer u ze een paar dagen vergeet. 

Uitvoeringen

U kunt bij ons kiezen uit 2 soorten houten tulpjes op een souvenirklompje welke we in ons assortiment opgenomen hebben. We hebben een klein souvenirsklompje waarop 1 tulpje is aangebracht of we hebben 3 tulpjes die op een iets groter souvenirklompje zijn aangebracht. Alles wordt uitgevoerd in de mooiste uiteenlopende combinatie in kleur en uitvoeringen waaruit u een keuze kunt maken.

Logo of tekst op de tulp

Bent u op zoek naar een presentje om weg te geven op een bruilof of jubileum? Ze zijn hier namelijk uitermate geschikt. Wanneer u een leuk relatiegeschenk zoekt dan kunnen we op het tulpje uw logo of tekst aanbrengen. Dit zijn leuke betaalbare relatiegeschenken om op een beurs of meeting aan uw gewaardeerde  relatie mee te geven. Ze zullen altijd een blijvende plaats krijgen op hun kantoor of in de werkplaats.

Online bestellen

Wanneer u denkt dat online bestellen moeilijk is dan is dit gelukkig niet het geval bij De Hollandse Klompenwinkel. Onze houten tulpjes op een klompje besteld u eenvoudig online. 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »