Min: €0 Max: €25

Ruime keuze aan klompen accessoires

Naast de verschillende houten klompen, klompschoenen, tuinklompen en klompsloffen hebben wij ook enkele accessoires in het assortiment.

Wanneer u houten klompen besteld  is het makkelijk om uw bestelling compleet te maken met Noorse sokken. Wat is er mooier om in uw houten klompen Noorse sokken te dragen. Deze Noorse sokken hebben wij in verschillende diktes en kwaliteiten. De Noorse sokken zijn leverbaar in verschillende prijsklasse.

 

Hier bij De Hollandse Klompenwinkel zijn we echter gespecialiseerd in het aanbieden van een compleet pakket accessoires zodat wij onze klanten een zeer ruim en bovendien erg divers assortiment voor kunnen schotelen.

Klompen accessoires als cadeau

Veel mensen zijn op zoek naar een geschenk in de vorm van houten klompen. Zij willen een leuk cadeau aanbieden met de bijpassende klompen accessoires. Wat is er dan leuker om bij een paar houten klompen een paar Noorse sokken of een boerenzakdoek toe te voegen. Dit maakt het cadeau wel erg uniek en helemaal kompleet.

Repareren van houten klompen.

Wat is er vervelender wanneer na enkele maanden de bovenkap van de klomp afscheurt. Uw houten klompen zijn verder nog helemaal intact maar zijn nu ongeschikt geworden om mee te lopen. Ook hier heeft de Hollandse Klompenwinkel een oplossing voor. Wij hebben krambanden in ons assortiment waarmee je dit mankement direct kunt verhelpen en de klompen nog lange tijd kunt dragen totdat ze echt helemaal versleten zijn.

Boerenzakdoeken

Om ons assortiment helemaal compleet te maken hebben wij boerenzakdoeken toegevoegd. De boerenzakdoeken zijn mooi te combineren met dasklompjes . Wij hebben dasklompjes in verschillende uitvoeringen en kleuren.

Snelle levering van de klompenaccessoires.

Wij hebben alle klompen accessoires in ons magazijn in Waspik op voorraad. Wanneer u een bestelling plaatst heeft u de klompen accessoires snel in huis. Wij kunnen de klompen accessoires naar u opsturen maar het is ook mogelijk dat u ze bij ons op komt halen. 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »