Min: €0 Max: €25

Ruime keuze aan klompen accessoires

Naast de verschillende soorten klompen hebben wij ook enkele accessoires in het assortiment. Wanneer u deze besteld  is het makkelijk om uw bestelling compleet te maken met Noorse sokken. Deze Noorse sokken hebben wij in verschillende diktes en kwaliteiten. De Noorse sokken zijn leverbaar in verschillende prijsklasse.

Wij zijn we echter gespecialiseerd in het aanbieden van een compleet pakket accessoires zodat wij onze klanten een zeer ruim en bovendien erg divers assortiment voor kunnen schotelen.

Accessoires als cadeau

Veel mensen zijn op zoek naar een geschenk in de vorm van houten klompen. Zij willen een leuk cadeau aanbieden met de bijpassende accessoires. Wat is er dan leuker wanneer u een paar besteld er een paar Noorse sokken of een boerenzakdoek aan toe te voegen. Dit maakt het cadeau wel erg uniek en helemaal kompleet.

Repareren van houten klompen.

Wat is er vervelender wanneer na enkele maanden de bovenkap afscheurt. Uw houten klompen zijn verder nog helemaal intact maar zijn nu ongeschikt geworden om mee te lopen. Ook hier hebben wij een oplossing voor. Wij hebben krambanden in ons assortiment waarmee je dit mankement direct kunt verhelpen en u ze nog lange tijd kunt dragen totdat ze echt helemaal versleten zijn.

Boerenzakdoeken

Om ons assortiment helemaal compleet te maken hebben wij boerenzakdoeken toegevoegd. De boerenzakdoeken zijn mooi te combineren met dasklompjes. Wij hebben ze in verschillende uitvoeringen en kleuren.

Snelle levering van de klompenaccessoires.

Wij hebben alle accessoires in ons magazijn in Waspik op voorraad. Wanneer u een bestelling plaatst met een van de deze  accessoires dan heeft u ze ook snel in huis. Wij kunnen de klompen accessoires naar u opsturen maar het is ook mogelijk dat u ze bij ons op komt halen. 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »