Min: €0 Max: €20

Pagina 1 van 2

klomp potlood in diverse kleuren en designs

Het klomp potlood leverbaar in  diverse kleuren. Je kunt kiezen uit een ruim assortiment van kleuren met een afbeelding van een molen, koeienvlekken of met de tekst Amsterdam. Ze zijn leuk te combineren met een klompje met een ingebouwde puntenslijper. Ook deze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren

klomp potlood als geschenk

Een klomp potlood is een leuk cadeau om te krijgen maar zeker zo leuk om weg te geven. Ze zijn een betaalbaar cadeautje  om op een kinderverjaardag aan uw kleine gasten mee te geven. Deze zullen dit zeer waarderen en er wordt nog vaak over gesproken wanneer ze het klomp potlood gaan gebruiken.

Een potlood met een klompje kan men gebruiken als decoratie maar je kunt er natuurlijk ook mee schrijven. Het kan ook dienen als lesmateriaal op een school om de kinderen op een eenvoudige manier kennis te laten maken met een stuks Nederlandse geschiedenis. Veel kinderen hebben hiervan nog nooit gehoord en dan is een potlood met een klompje een mooie educatieve manier om deze kinderen hiermee kennis te laten maken.

Wanneer het potlood helemaal gebruikt is en er niet meer mee geschreven kan worden, dan heeft u in ieder geval nog een leuk klompje als decoratie materiaal. 

Potlood met een klompje als Hollands souvenir. 

Wilt u een souvenir naar het buitenland mee nemen voor familie of vrienden dan is de potlood op een klompje een ideale oplossing. Hij weegt niets en neemt nauwelijks plaats in beslag in uw koffer. Tevens zijn de kosten zeer laag dus waarom zou je ze niet meenemen,

Wij leveren deze artikelen direct uit onze voorraad en u kunt ze dus snel in huis hebben. Ook het assortiment is zeer groot dus je kunt voor iedereen een andere uitvoering meenemen.  

Een klomp potlood is ook uitermate geschikt als educatie materiaal in het buitenland. U kunt het ook gebruiken als promotie materiaal om uw afkomst kenbaar te maken. Iedereen weet dat klompen geassocieerd worden met Nederland. 

Wij vinden dat de geschiedenis van klompen niet verloren mag gaan en dan zijn dit leuke souvenirs een eenvoudig manier om dit zeker niet te laten gebeuren.

Bestel ze onze klomp potloden online in onze webwinkel.

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »