Min: €0 Max: €10

Portemonnee met een Hollandse tintje 

Diverse portemonnees uitgevoerd met een Hollands thema. U kunt denken aan een afbeelding met de kleurrijkste tulpen. Ze zijn uitgevoerd als een rechthoekig model met rits en diverse vakjes voor briefgeld en pasjes. Alle portemonnees zijn zeer voordelig geprijsd en u kunt ze per stuk bestellen. Door het praktische formaat kunt u ze eenvoudig in een handtas of jaszak meenemen.

Goedkope souvenirs 

Wie een leuk souvenir wilt bestellen, maar hiervoor niet onnodig veel geld wil uitgeven zijn onze portemonnees een leuk item. De Hollandse Klompenwinkel is hiervoor zonder enige twijfel de beste partij. Wanneer we leuke artikelen zien die ter uitbreiding van ons ruimte assortiment kijken we niet alleen naar kwaliteit en prijs. Wij vinden het ook belangrijk wanneer u bij ons een bestelling plaatst u deze ook snel in huis moet hebben. Wij leveren daarom onze portemonnees met een Hollands tintje direct uit voorraad. Bij ieder product staat de actuele voorraad vermeld zodat u er zeker van kunt zijn dat we ook snel kunnen leveren. 

Tot slot

De portemonnees uit ons assortiment zijn van uitstekende kwaliteit en kunnen snel geleverd worden tegen een zeer scherpe prijs!  

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »