Min: €0 Max: €30

Blanke klompen

€19,50

Houten klompen in de puurste vorm. Geschuurde blanke houten klompen rechtstreeks van de klompenfabriek.

Blank gelakte klompen

€22,50

Blank gelakte houten klompen met een natuurlijke houtstructuur. De klompen zijn behandeld met 3 laklagen voor een optimale bescherming en glans.

Gele boerenklompen

€22,50

De enige echte traditionele klompen. Deze gele houten klompen zijn karateristiek voor Nederland en het boerenleven. Deze gele klompen zijn afgewerkt met de authentieke Hollandse bies.

Boerenklompen transparant

€22,50

Hollandse boerenklompen transparant. De echte authentieke klompen uit Nederland. De klompen zijn gemaakt van gelakt populierenhout en voorzien van de originele Hollandse bies.

Robuuste klompen rood/bruin

€26,50

Robuuste houten klompen in de kleur rood/bruin voorzien van 6 metalen nagels. Deze robuuste klompen worden beschouwd als de luxere variant van de normale klompen door het decoratieve patroon.

Robuuste houten klompen groen

€26,50

Groene robuuste houten klompen met een hele luxe uitstraling. De klompen zijn authentieke Hollandse klompen die in het doorgaanse leven voor speciale gelegenheden gedragen werden.

Robuuste klompen zwart

€26,50

Robuuste houten klompen in de kleur zwart voorzien van 6 metalen nagels. De traditionele klompen zijn met de hand geschilderd en door de deccoratieve opdruk werden ze beschouwd als het luxe broertje van de normale klompen.

Friese klompen

€25,00

Friese klompen gemaakt in een Nederlandse klompenfabriek. Deze blauwe klompen met de vlag van Friesland zijn erg gewild vanwege zijn vibrante kleuren.

Koeienklompen

€22,50

Deze houten klompen zijn met vakmaatschap wit geschilderd. Hierop worden stevige vinylstickers aangebracht om koeienvlekken na te bootsen. Deze unieke klompen matchen perfect met de gevlekte runderen.

Hollandse leeuwenklompen

€22,50

Oranje klompen met leeuwen voor elke Nederlandse sportfanaat. Hollandse houten klompen die je kunt dragen bij evenementen waar de Nederlandse ploeg iedere vorm van steun kan gebruiken.

Blauwe klompen met bies

€22,50

Blauwe klompen met bies geproduceerd en geleverd door De Hollandse Klompenwinkel. Mooie Nederlandse houten klompen voor de echte liefhebber.

Blauwe klompen

€22,50

Goedkope blauwe klompen van de klompenwinkel in alle maten voldoende leverbaar met een mooie uitstraling.

Rode klompen met bies

€24,00

Rode klompen met bies

Rode klompen met bies

€24,50

Rode houten draagklompen met bies rechtstreeks uit voorraad leverbaar.

Rode klompen

€24,00

Rode klompen gemaakt door een Nederlandse klompenmaker. Ze worden gemaakt op een ambachtelijk manier.

Zwarte klompen met witte bies

€24,50

Zwarte draagklompen met witte bies

Zwarte houten klompen met bies

€22,50

Zwarte houten klompen met bies leverbaar in alle maten.

Zwarte klompen

€22,50

Zwarte klompen in alle maten. Zwarte houten klompen direct leverbaar vanuit ons magazijn in Nederland.

Oranje houten klompen met bies

€22,50

Oranje houten draagklompen met bies

Oranje houten draagklompen

€22,50

Traditionele oranje houten draagklompen.

Roze houten klompen met bies

€22,50

Roze houten klompen met bies

Roze houten klompen

€22,50

Roze houten klompen voor groot en klein.

Houten klompen met hartjes

€22,50

Houten klompen met hartjes in diverse kleuren

Gele houten klompen

€22,50

Gele houten klompen in alle maten vanuit voorraad leverbaar

Pagina 1 van 2

Ruime keuze aan houten klompen

Houten klompen zijn vandaag de dag niet zo eenvoudig meer te vinden. Zeker wanneer u blanke houten klompen wenst te bestellen vormt dat niet zelden een groot probleem. Hier bij De Hollandse Klompenwinkel zijn we echter gespecialiseerd in het aanbieden van allerhande klompen van hout. Dit zorgt er voor dat wij onze klanten een zeer ruim en bovendien erg divers assortiment voor kunnen schotelen. Wilt u met andere woorden ook graag één of meerdere paren klompen van hout bestellen en wilt u dat graag kunnen doen tegen de best mogelijke prijs? Aarzel dan ook beslist niet langer en kies er nu meteen voor om één van de houten klompen uit ons assortiment in huis te halen!

Blanke klompen van hout

Veel mensen zijn op zoek naar klompen van hout in hun meest pure vorm. Dergelijke, onbewerkte klompen zijn alles behalve eenvoudig te vinden. Gelukkig maken wij dit van De Hollandse Klompenwinkel voor u mogelijk. U kunt bij ons dan ook perfect onbewerkte houten klompen bestellen welke rechtstreeks afkomstig zijn uit de klompenfabriek. Het spreekt bovendien voor zich dat deze klompen zijn voorzien van een uitstekend en zeer scherp prijskaartje waardoor ze voor iedereen op financieel vlak tot de mogelijkheden behoren. Wenst u eveneens één of meerdere blanko klompen te bestellen? Haal ze dan zeker en vast vandaag nog in huis hier bij De Hollandse Klompenwinkel!

Houten klompen in verschillende kleuren

Klompen van hout zijn vandaag de dag verkrijgbaar in verschillende uiteenlopende kleuren. U beschikt onder meer over de mogelijkheid om ze te bestellen in een zwarte kleur met een opvallende, leuke tekening. Andere kleuren waarin houten klompen verkrijgbaar zijn, zijn geel, blauw en rood. Er zijn evenwel ook speciale motieven mogelijk. Wat zou u er bijvoorbeeld van denken mochten we u vertellen dat het mogelijk is om Hollandse klompen met vingerprint motief te bestellen? Of misschien bent u wel op zoek naar de leukste klompen voor Koningsdag? Welke klompen u ook in gedachten heeft om te bestellen, het behoort allemaal tot de mogelijkheden hier bij De Hollandse Klompenwinkel!

Houten klompen bestelt u bij De Hollandse Klompenwinkel

Bent u eveneens reeds enige tijd op zoek naar klompen? Zou u graag een keuze kunnen maken uit een uitgebreid aanbod aan mogelijkheden waardoor u precies die houten klompen kunt kopen die u altijd al in gedachten had? Dat kan! Hier bij De Hollandse Klompenwinkel bieden we onze klanten steevast de mogelijkheid om de mooiste houten klompen te bestellen tegen de best mogelijke prijs.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »