Min: €0 Max: €30

blanke klompen

€19,50

blanke klompen in de puurste vorm. Geschuurde houten klompen rechtstreeks van de klompenfabriek. Deze klomp wordt onbewerkt geleverd.

gele boerenklompen

€22,50

gele boerenklompen

Hollandse gelakte boeren klompen

€22,50

Hollandse gelakte boerenklompen

VOC klompen

€26,50

VOC Klompen - De klomp met als thema de Verenigde Oost-Indische Compagnie (VOC)

Gele klompen met bies

€22,50

Gele klompen met zwarte bies

Luxe klompen rood/bruin

€26,50

Luxe klompen in de kleur rood/bruin. Ze worden in 2 kleuren geschilderd en voor zien van 6 nagels.

Zwarte klompen

€22,50

Zwarte klompen in alle maten. Zwarte houten klompen direct leverbaar vanuit ons magazijn in Nederland.

Blank gelakte houten klompen

€22,50

Blank gelakte houten klompen met een natuurlijke houtstructuur. Ze worden beschermd door 3 lagen lak.

houten klompen wit

€22,50

houten klompen in de kleur wit. Mooie klompen voor op een boerenbruiloft voor de dames. Deze klompen exclusief geleverd door de klompenshop.

houten klompen met vlag

€26,00

Houten klompen met een afbeelding van een vlag.

Zondagse klompen

€22,50 €20,00

Zondagse klompen! De mooiste houten klompen van Nederland. Klompen met een mooi motief in 2 kleuren.

Roze houten klompen

€22,50

Roze houten klompen voor groot en klein.

Friese klompen

€22,50

Friese klompen gemaakt in een Nederlandse klompenfabriek

Rode klompen

€22,50

Rode klompen gemaakt door een Nederlandse klompenmaker. Ze worden gemaakt op een ambachtelijk manier.

Blauwe klompen

€22,50

Blauwe klompen van de klompenwinkel. Houten klompen in alle maten voldoende leverbaar met een mooie uitstraling. Eventueel met een afbeelding.

Oranje houten klompen

€22,50

Oranje houten klompen.

Oranje klompen met leeuwen

€22,50

Oranje klompen met leeuwen voor elke sportfanaat. Hollandse houten klompen die je moet dragen bij Nederlandse evenementen

Luxe klompen groen

€26,50

Luxe klompen in de kleur groen met een hele sjieke uitstraling. Leverbaar in grote maten

Zwarte houten klompen met bies

€22,50

Zwarte houten klompen met bies leverbaar in alle maten.

wietklompen

€21,00

wietklompen

Gele houten klompen

€22,50

Gele houten klompen leverbaar in alle maten vanuit voorraad

Blauwe klompen met bies

€22,50

Blauwe klompen met bies geproduceerd en geleverd door De Hollandse Klompenwinkel. Mooie Nederlandse houten klompen voor de echte liefhebber.

Rode klompen met bies

€22,50

Rode klompen met bies geleverd door De Hollandse Klompenwinkel. Deze klompen zijn leverbaar in alle maten en liggen op voorraad voor een snelle levering.

Rode klompen met bies

€22,50

Rode klompen met bies

Pagina 1 van 2

Ruime keuze aan houten klompen

Houten klompen zijn vandaag de dag niet zo eenvoudig meer te vinden. Zeker wanneer u blanke houten klompen wenst te bestellen vormt dat niet zelden een groot probleem. Hier bij De Hollandse Klompenwinkel zijn we echter gespecialiseerd in het aanbieden van allerhande klompen van hout. Dit zorgt er voor dat wij onze klanten een zeer ruim en bovendien erg divers assortiment voor kunnen schotelen. Wilt u met andere woorden ook graag één of meerdere paren klompen van hout bestellen en wilt u dat graag kunnen doen tegen de best mogelijke prijs? Aarzel dan ook beslist niet langer en kies er nu meteen voor om één van de houten klompen uit ons assortiment in huis te halen!

Blanke klompen van hout

Veel mensen zijn op zoek naar klompen van hout in hun meest pure vorm. Dergelijke, onbewerkte klompen zijn alles behalve eenvoudig te vinden. Gelukkig maken wij dit van De Hollandse Klompenwinkel voor u mogelijk. U kunt bij ons dan ook perfect onbewerkte houten klompen bestellen welke rechtstreeks afkomstig zijn uit de klompenfabriek. Het spreekt bovendien voor zich dat deze klompen zijn voorzien van een uitstekend en zeer scherp prijskaartje waardoor ze voor iedereen op financieel vlak tot de mogelijkheden behoren. Wenst u eveneens één of meerdere blanko klompen te bestellen? Haal ze dan zeker en vast vandaag nog in huis hier bij De Hollandse Klompenwinkel!

Houten klompen in verschillende kleuren

Klompen van hout zijn vandaag de dag verkrijgbaar in verschillende uiteenlopende kleuren. U beschikt onder meer over de mogelijkheid om ze te bestellen in een zwarte kleur met een opvallende, leuke tekening. Andere kleuren waarin houten klompen verkrijgbaar zijn, zijn geel, blauw en rood. Er zijn evenwel ook speciale motieven mogelijk. Wat zou u er bijvoorbeeld van denken mochten we u vertellen dat het mogelijk is om Hollandse klompen met vingerprint motief te bestellen? Of misschien bent u wel op zoek naar de leukste klompen voor Koningsdag? Welke klompen u ook in gedachten heeft om te bestellen, het behoort allemaal tot de mogelijkheden hier bij De Hollandse Klompenwinkel!

Houten klompen bestelt u bij De Hollandse Klompenwinkel

Bent u eveneens reeds enige tijd op zoek naar klompen? Zou u graag een keuze kunnen maken uit een uitgebreid aanbod aan mogelijkheden waardoor u precies die houten klompen kunt kopen die u altijd al in gedachten had? Dat kan! Hier bij De Hollandse Klompenwinkel bieden we onze klanten steevast de mogelijkheid om de mooiste houten klompen te bestellen tegen de best mogelijke prijs. Bovendien kunt u bij ons steeds rekenen op een snelle levering van uw houten klompen en bovendien worden ze vanaf een bestelbedrag van minimaal 50 euro geheel gratis binnen Nederland geleverd

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »