Min: €0 Max: €35

Pagina 1 van 2

Unieke klompen met logo bestellen

Klompen met logo bestellen kan interessant zijn voor iedereen. Klompen met logo in huis halen is bijvoorbeeld leuk voor mensen die fan zijn van een bepaalde voetbalploeg. Of misschien wilt u wel gewoon uw voorliefde voor Nederland uitdrukken door klompen in huis te halen die beschikken over de Nederlandse vlag. Wij hebben we een leuk assortiment samengesteld bestaande uit prachtige klompen die beschikken over allerhande verschillende logo's. Bovendien, zit het logo van uw keuze er niet tussen? Geen paniek! Onze klompen met logo kunnen eveneens besteld worden met een afbeelding geheel naar uw wens. Meer weten? Ontdek onze mogelijkheden nu!

Uw uniek logo op klompen laten drukken?

Klompen met logo kunnen niet alleen interessant zijn voor particulieren. Wat bijvoorbeeld te denken van mensen die over een eigen bedrijf beschikken en op zoek zijn naar leuke relatiegeschenken? Deze mensen willen vaak niet zoals iedereen uitpakken met standaard geschenkjes zoals een pen, een notitieboekje of andere voor de hand liggende zaken, in tegendeel. In dat geval is kiezen voor klompen met logo natuurlijk een erg leuk alternatief. Dergelijke zal niemand in zijn of haar bedrijf of huis hebben staan en u kunt ze probleemloos personaliseren met het logo van uw eigen onderneming. Het mag dan ook duidelijk zijn, indien u er aan denkt om leuke relatiegeschenken te laten maken voor uw trouwste partners en klanten is het zeker en vast de moeite waard om even in deze  richting te kijken!

Klompen met een eigen tekst bestellen?

Bent u niet meteen op zoek naar klompen met een logo, maar wilt u ze laten maken met een unieke tekst? Ook dat behoort als vanzelfsprekend tot de mogelijkheden. U kunt op dit vlak bovendien een keuze maken tussen verschillende soorten. We onderscheiden namelijk klompen met geel met bies van klompen met vingerprint evenals oranje klompen met een leeuw. Op beide voeten kan bovendien een geheel unieke tekst worden geplaatst. Wilt u dus geen klompen met logo bestellen, maar opteert u liever om hier een tekst op te laten brengen? Dan is dat absoluut geen enkel probleem!

Klompen met logo hoeven niet duur te zijn

Vooral wanneer u een voorkeur heeft voor klompen met een eigen uniek logo vrezen veel mensen dat hier automatisch een stevig prijskaartje aan verbonden is. Dat is zeker en vast niet zo. Wij van De Hollandse Klompenwinkel maken het voor onze klanten immers steeds mogelijk om klompen met een logo in huis te halen tegen een zeer voordelig prijskaartje. De standaard scherpe prijs is evenwel niet het enige voordeel waar u op kunt rekenen. Wanneer er een bestelling wordt geplaatst voor een bedrag van minimaal 50 euro worden deze klompen met logo  immers ook nog eens helemaal gratis voor u verzonden (binnen Nederland).

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »