Min: €0 Max: €30

Pagina 1 van 2

Klompen graveren

Klompen graveren is tegenwoordig erg populair. Mensen zijn vaak op zoek naar een geschenkje voor vrienden, familie of zakenpartners die uitblinkt in de massa. Om dit te kunnen realiseren is het evenwel bijzonder belangrijk dat er wordt gekozen voor iets wat u niet vaak ziet. Klompen graveren is wat dat betreft zeer interessant te noemen. Klompen beschikken sowieso reeds over een uniek karakter en zeker door ze te graveren wordt er nog eens een extra persoonlijke touch aan gegeven. Het mag dan ook duidelijk zijn, bent u op zoek naar een echt uniek cadeautje en wilt u deze kunnen kopen tegen een zeer aantrekkelijke prijs? Dan is opteren voor gegraveerde houten klompen ongetwijfeld een aanrader!

Waarom klompen graveren?

U kunt er natuurlijk gewoon voor kiezen om standaard paar in huis te halen, maar houten klompen met gravering is uiteraard veel specialer. Door het laten graveren krijgt u namelijk te maken met een werkelijk uniek stuk welke bijvoorbeeld niet alleen interessant kan zijn voor uzelf, maar ook wanneer u bent uitgenodigd op een feestje. Ook wanneer u op zoek bent naar een gewoon uniek geschenkje voor vrienden of familie kan dit zeker en vast interessant zijn. Het is bovendien in tal van verschillende vormen mogelijk. Zo kunt u een gewone klomp laten graveren, maar is het ook mogelijk om een sleutelhanger van een gravure te voorzien. Welke soort uit ons assortiment u ook wenst te laten graveren, het is zonder probleem mogelijk!

Verkrijgbaar in verschillende versies

Klompen graveren is natuurlijk één ding, maar in welke vorm deze beschikbaar zijn? Ze bestaan tegenwoordig in de meest uiteenlopende vormen. Wat bijvoorbeeld te denken van een heuse vogelhuis? Of misschien heeft u wel een voorkeur voor gewone souvenirklompjes? In ieder geval, waar u ook naar op zoek bent en welke klompjes u wenst te laten graveren, wij bieden het zonder probleem aan. Wij kunnen ze graveren met precies die tekst die u wenst op deze klompjes naar keuze waardoor u altijd over een leuk stukje voor in uw interieur of buiten beschikt of u een ronduit uniek cadeau heeft om vrienden of familieleden mee te verrassen. Klinkt dit voor u ook zo interessant? Laat ons dan ook uw klompen graveren!

Klompen graveren 

Klompen graveren hoeft in tegenstelling tot wat u vreest absoluut niet veel geld te kosten, in tegendeel. Het laten graveren bij De Hollandse Klompenwinkel kan dan ook steevast gebeuren tegen een zeer voordelige prijs. 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »