Geboorteklompjes - kraamcadeautjes

Min: €0 Max: €25

Geboorteklompjes als kraamcadeau

Als U op kraamvisite gaat dan wilt U natuurlijk een leuk en origineel kraamcadeau meenemen voor de kersverse mama en papa. Heeft U nog wat inspiratie nodig? Dan bent u bij de Hollandse Klompenwinkel aan het juiste adres.

Geboorteklompjes een echt prachtig geschenk

Wanneer u een geboorte heeft in de familie of in uw vriendenkring en u bijvoorbeeld wordt uitgenodigd voor het geboortefeest is het niet altijd even voor de hand liggend om een leuk geschenkje te vinden, in tegendeel. Geboorteklompjes kunnen dan de perfecte oplossing betekenen. Geboorteklompjes zijn zoals de naam reeds laat vermoeden houten klompjes die speciaal worden gemaakt om cadeau te geven voor een geboorte. Ze zijn uniek omdat zowel de naam van het kindje als de geboortedatum op de klompjes weergegeven kunnen worden. Het spreekt bovendien voor zich dat geboorteklompjes verkrijgbaar zijn in tal van verschillende uitvoeringen waardoor ze aan ieders verwachtingen kunnen voldoen. Zou u ook graag gepersonaliseerde geboorteklompjes in huis willen halen tegen een zeer interessante prijs? Ontdek dan snel de mogelijkheden die wij u op dit vlak te bieden hebben!

Ruime keuze aan leuke geboorteklompjes

De geboorteklompjes die in het assortiment zijn te vinden zijn verkrijgbaar in tal van verschillende uitvoeringen. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om de geboorteklompjes in babyblauw of babyroze te bestellen. Dit zijn de twee meest gangbare kleuren voor respectievelijk een jongen of een meisje die geboren wordt. Daarnaast is het evenwel ook mogelijk om te kiezen voor schattige geboorteklompjes met sterretjes. Ze zijn in ieder geval gepersonaliseerd met de naam van het kindje. Bent u wel te vinden voor dergelijke geboorteklompjes, maar zijn de sterretjes toch niet helemaal wat u in gedachten had? Geen probleem. Ook hartjes behoren tot de mogelijkheden!

Een leuk en gepersonaliseerd geschenk

Bij een geboorte krijgen veel ouders heel vaak hetzelfde geschenk. Daarnaast krijgen ze ook cadeautjes waar ze helemaal niets aan hebben of die ze misschien zelf al hebben aangekocht. Het is voor u als goede vriend of familielid evenwel altijd leuk wanneer u een geschenkje voor de geboorte kunt geven welke niet alleen een plaatsje kan krijgen in het huis, maar die bijvoorbeeld ook nog eens over een extra, persoonlijke touch beschikt. Dit zijn twee kenmerken die we probleemloos kunnen toeschrijven aan geboorteklompjes. Het feit dat er de naam en geboortedatum van het kindje op komt te staan zorgt er voor dat zowel de ouders als het kindje zelf later er heel veel waarde aan zal hechten. Geboorteklompjes zijn mede omwille van deze reden dan ook werkelijk een subliem cadeau voor iedere geboorte!

Geboorteklompjes bestellen?

Bent u ook wel te vinden voor het unieke karakter waar geboorteklompjes over beschikken? Zou u dan ook graag een paartje willen bestellen? Wij maken het zoals u reeds heeft kunnen lezen mogelijk om een keuze te maken uit een zeer divers aanbod aan leuke geboorteklompjes waardoor ze probleemloos al uw verwachtingen zullen weten in te lossen. Ook geboorteklompjes bestellen? Twijfel dan geen moment langer en haal ze vandaag nog in huis! Vanaf een bestelbedrag van minimaal 75 euro worden uw geboorteklompjes bovendien on Nederland ook nog eens volledig gratis verzonden!

Persoonlijke kraam cadeau met naam

Een kraamcadeau met naam is het meest populaire kraamcadeau om aan de ouders te geven. Met dit unieke gepersonaliseerde kraamcadeau kunt u alle kanten op. Een paar klompjes met de naam van de baby is gegarandeerd een succes. Ook is het mogelijk om een foto van de baby of een afbeelding van het kraamkaartje op de klompjes aan te brengen.

Uniek Hollands kraam cadeau

Babykleertjes blijven populair als kraam cadeau. Veel ouders worden dan ook overladen met kleertjes in minimaatjes, waar ze zo uitgegroeid zijn en die zo in de kast belanden. Ook is het soms heel moeilijk om in te schatten wat de smaak van de jonge ouders is.

Wat is er nu mooier dan een slabbeltje met het motief van een boerenzakdoek. Deze worden speciaal voor de Hollandse Klompenwinkel gefabriceerd en worden direct uit voorraad geleverd. Deze slabbetjes zijn mooi te combineren met onze geboorteklompjes.

De klomppantoffel als kraam cadeau

U heeft kennis gemaakt met onze houten klompjes die voorzien kunnen worden van een eigen tekst en afbeelding. Maar wij hebben nog meer leuke kraamcadeaus. Bij De Hollandse Klompenwinkel vindt u namelijk niet alleen houten klompjes maar ook klompjes van stof. En dan bedoelen we natuurlijk de klomppantoffels voor kleine kinderen en baby’s. Deze modellen zijn super leuke om te zien en houden de voetjes van uw baby of kindje lekker warm. Natuurlijk zijn ook deze kraamcadeautjes verkrijgbaar in verschillende kleuren en uitvoeringen.

Of u nu kiest voor onze leuke geboorteklompjes of 1 van de andere kraamcadeautje. U ben bij de Hollandse Klompenwinkel altijd op het juiste adres. 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »