De Mooiste Hollandse houten puzzels

Min: €0 Max: €10

Hollandse houten puzzels

Maak jouw allereerste houten puzzel! De mooiste houten puzzels uit ons assortiment zijn speciaal bedoeld voor de allerjongsten puzzelaars. Deze houten puzzels hebben een verschillend aantal stukjes. Zo kunnen de kleinste peuters zichzelf blijven uitdagen. Leg een mooie puzzel in elkaar van Hollandse items of figuren. De kleintjes kunnen beginnen met een vrolijk gekleurde inlegpuzzel in de vorm van een klok of een puzzel met tulpen, Nederlandse houten klompen of  mensen in Volendamse klederdracht. Weet jij alle stukjes  weer op de juiste plaats terug te leggen? Deze legpuzzels bevorderen de concentratie van kleine kinderen, omdat zij zich op één ding moeten focussen in plaats van op alle indrukken om zich heen. Verder helpt het leggen van houten puzzels de kinderen te begrijpen dat die stukjes samen één geheel vormen als ze op de juiste manier worden neergelegd. Dit speelgoed leert kinderen ordenen, sorteren en waarnemen. Ook vergroten de kleintjes door het leggen van de puzzelstukjes hun ruimtelijk inzicht en de kleine kinderen verbeteren ze hun fijne motoriek. Deze houten legpuzzels zijn zeer leerzaam en leuk speelgoed!

 

Houten puzzel klok

Met de bijzondere houten puzzel klok leren kleine kinderen op een hele leuke manier spelenderwijs klok kijken.  Deze hout puzzel uitgevoerd als een klok is voorzien van schuifknopjes, beweegbare wijzers. De houten klok is uitgevoerd in vele, vrolijke kleurtjes. De kleine kinderen kunnen de tijd zelf aangeven met de wijzers! Met het mooie, houten speelgoed in onze webwinkel kunnen jonge kinderen zich spelenderwijs ontwikkelen met een Hollandse tintje eraan.

 

Houten puzzels als geschenk.

Wanneer u op vakantie gaat naar een gezin met jonge kinderen is dit een uitermate mooi geschenk om weg te geven. Het gewicht is minimaal en deze Hollandse Houten puzzel neemt weinig ruimte in uw koffer in beslag.

De Hollandse Klompenwinkel levert al deze houten puzzels direct uit voorraad vanuit ons magagzijn in het Brabantse Waspik.

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »